lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« : Eylül 14, 2009, 05:26:22 ÖS » |
|
::::::KAFAM KARIŞIK::::::
'skit' 'bak evlat , hayat onu anlamaya çalışanlarla dolu...sana hayatı özetliyim... hatırlıyabildiğin anılar ne kadar çoksa , hayat senin için o kadar büyük olmuştur. hatırlıyamadıklarının yerini hayaller aldıysa hayat filminde sadece figüranmışsın... şimdi söyle bana rolünü seçmek senin elinde değil mi ? isyanını kendine sakla...ihtiyacın olacak !!! '
giriş
evet !!! bir film karesi , saniyeler celladı dakikalarımın , yok çaresi haydi geri dönüşüme sokun beni , çocukluğumu özledim !!! sözlerim doğru yönde lakin fiili eylem ise tam tersi... gerçeğe çarptığım an hayallerimin tam ertesi , bitti anestezi soldaki melek çok çalışkan ama bu aralar sağdaki hep arazi....
mazi dendi yaşanmışlığın geçmişine ve mağdurları gazi babamdı öğretmenim bu savaşta sabır silahımın mermisi şarşör bitmez yaşadığım sürece , haydi gelin üzerime... kaçınılmaz sondan korkmak saçma olmaz mı ? haydi bak aynadaki gözlerine ve ölümü bir kez daha düşün bence !!!
sence herşey tesadüf mü ?illa mucize mi gerekli inanmak için kan , doğum , insan ve dünya...bunlar sana yetmez mi ? tanrının kaleminden tasvirsin ve şimdi et , az sonra kemiksin basit , faniyat rüyasında uykuya dalan bir bireysin zor değil görmek ve sonunda ruhun pişmanlıklarınla çeksin gitsin
gözümün önünde yitirilen çok figüran oldu , kaderlerine küfreden !!! ve şuurları neden sorusu etarafında rakseden... ayıldı bayılan hayalleri gerçekler havuzunda.... ve baş rolleri kapıldı , para için atan kalplere ise kefen sarıldı... sonunda tanık oldum düşmanı olanlara , başları dost taşlarıyla yarıldı...YAZIK
_ L E J Y O N E R _
|