yüksek zümre
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 08, 2009, 04:50:56 ÖS » |
|
Ateşler içinde yanıyorum,bir yandanda titriyorum Cennet içinde cehennem yaşıyorum, yaşıyormuyum onuda bilmiyorum Sürekli kabuslar görüyorum, bir türlü iflah olamıyorum Hayat tam bi tılsım, ya da ben kaderimle oyunuyorum
Yaşadıklarım yargısız infaz, ya da koca bir ihtiras Neler olursa olsun bu gönül uslanmaz, köpek gibi de sızlanmaz Hiçbir şey değildir kıstas, elinden geleni yapsada papaz Çark böyle geldi böyle gider, arkadaş olmuşlar keder ile heder
Rabbim yardım et, kaderin bir oyunumu bu Şeytanın bir huyumu, yoksa kazdığım kuyumu Zindanların arkasında, parmaklıkların ardında Anne şimdi söyle bana, ilk diktiğin çiçek soldumu
Hayat yaşanacak kadar güzelmiş, hepsi palavra İnsanlık ölmedi daha, koca bi safsata İnsanoğlu bu gün geldi yarın gitti, yalan dolanla Çektiğimle kaldım azar, yada azapla
Hayat tam bi işkence, doldum hep keşkelerle Olmuşsun dejenere, ya da bi yerlere gelmişsin ihlalle Yaşam savaşı veriyorum, damarlarımdaki kudretle Zaten ben baştan yenilmişim,çektiğim külfetle nakarat kısmı
yorumlarınızı bekliyorum beğensenizde beğenmesenizde yorum yapın
|