Pir-i Feraset
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 19, 2009, 12:18:40 ÖÖ » |
|
hayli zaman geçti kalemle kağıdı öpüştürmeyeli hakkıdır ister kalem,yatan kağıt üstündeki isteklerini, gerçekleştirmeli anlatmaya başlar kalem 1 yıl boyunca hayattan aldığı darbeleri üstüne gelen yarınsız insanların bugünü düşünen çıkarcı söylevlerini der önmli değilmiş ebat,boyu posu geç sen neticeye bak fare niyetlilerle beslenmekte hayat sonuç kötü,pislenerek parçalanmakta toprak !! herkesin gözünde war saki saydam bir sürme ülkemizi bölmek istiyorlar sakın buı fikre akıl sür me !! her beşerin yüzü yerde,özgüveni gitmiş güme orda bburda konuşuor,bilmiolar pislikler edicek onu lime lime derdi olan koşmakta İstanbula Boğaza amaç meşhur olmak; kaneraları getirir bağıra çağıra harcar en sewdiğiniutanmadan,olsa babasını görmez gözü bu uğurda. sewgi ise alınmış raflardan düşmüş artık pazara en ucuzundan satılıyor,bazılarınada gidiyor bedavaya!! ruhun incelikleri terkedilmiş,almış yerini yeni kirli bi deri kulak ver sewgili ;;; işte hayatın yeni ritmi '' akıl geride,beden ise her işte en ileri '' 1yıl boyunca herşey gerçekten çok değişti artık dünya serseri,insanlarıda oldu birer sinsi bedevi. siyahlara gücü yetemeyen ben çektim kabımdan içeri mürekkebimi senin gibi beyazlarla ilgilenir,dökerim dizelere derdimi bu yolun piri oldum,,,seninleyim ebedi ey sewgili !!!
|