mC_bEiZa
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +1/-3
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 25, 2009, 11:32:57 ÖÖ » |
|
Verse 1
Uyandığımda her yanım kan ter içinde, rüyamda sevgiyi gördüm kalmamıştı içimde Kendi çığlıklarım içinde kayboldum tüm gece, kimse duymaz beni her yanım kan içinde Dost dediğim iyi günümde hep yanımda kaldı, ihtiyacım var sana şimdi görüyorum uzaktasın Yıllanmış dostluklar bi günde silinirmiş anladım, PEMBE GÖZLÜKLERİ ÇIKARTTIM VE AĞLAMAYA BAŞLADIM Göz yaşlarımdan kalemime bile kan damladı, melankolik olmak istemiyorum ama hayat buna zorladı Bu aralar sevgi bile yalanlaştı,bunu görmek sana koyardı,lan kalbim ilk defa kanadı, yardım et allahım Yaptıklarından dolayı kimse yargılanmadı, bu hakkı elime aldım artık başladı Sen benim güldüğüme bakma o dışardan görünen halim Derine indikçe görünüyor durumum gerçekten vahim Verilen sözler hiç tutulmadı ben hep bekledim, gözlerim seni aradı hep sayende artık bi sefilim Küçüklük resimlerime baktım silmişti hayat yüzümde o ifadeyi BEN YİNE DE BEKLEDİM Bİ GÜN YENİDEN GÜLÜMSEMEYİ
NAKARAT= Aldığım melankolinin dozu bu aralar arttı Bi türlü azaltamadım çünkü beden alıştı Bu şey etrafımı saran bi sarmaşıktı Kurtuluş yolu kolaydı (MUTLULUK) O da bana pek uğramazdı... (x2)
Verse 2
Bütün sesler kesildi çığlıklarım yükseldikçe, artık herşey bitti gidiyorum kendimle Her şeyin elbet bi sonu vardır sen istemesende, yalanlar etrafımı sardı ne kadar kaçmak istesemde Bu aralar bi rüya görüyorum kendi cenazemde, hiç kimse yok nerdeyse 4-5 kişi haricinde Uyandığımda bakıyorum öyle gerçektende, HAYATIMDAKİ TEK BEYAZ KEFEN ONU DA GÖRÜYORUM SON GÜNÜMDE... Sen sustuğuma bakarak sakın görmediğimi zannetme, bu aralar mecalim kalmadı dur birazcık bekle 15 yıl ardımda kaldı gördüğüm tüm cenazelerle, diyemedim bi türlü kahretsin hala içimde Yeter artık (YETER!) hayat şimdiden soğuttu beni kendine, hayallerimi şimdilik kutuya kapattım sessizce, beni üzenler iyi baksın şimdilik kendilerine Neyse gidiyorum yeter bu kadarı ŞİMDİLİK hadi güle güle
NAKARATx2 mC_bEiZa-Kendimle Çelişir Oldum 15.03.09
|