rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 03:30:06 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köhne Kalp  (Okunma Sayısı 1135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erona
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 16, 2008, 05:45:53 ÖÖ »

her günüm yarının hüznüne yadigar köHnE kaLbİmdEki aNaHtArsıZ odANıN cAmLaRı paRçaLaNmIş, karAnLıK dUvarDaki TabLosUn hayat dramasında en önde rol oynayan tek mısralık ama anlamlı tek günde tek bi saniye gülememiş damarlarındaki melankolik kan damlalarında hüzünle karışık bir buruklukla takılan öncesinde arkasından ağlayan kalbindeki son hayat kırıntılarından mahrum ama bir kereliğine bile olsa masum olamamış kalbinden kelepçeli kes bütün benlik sorgularını anımsama kalk sabaha kederle yüzünde çürümüş gecenin kederleriyle hayatım hikaye önsözünde sen silikken her günümde aynı kabusn çakıllı yollarında cennet hayalimin sınırlarını zorlarken kayıp zamanın sarhoşu tek bu gönlüm acı çekerken peki sen nerdeydin dilimde özgürlük yapılarının kırıntıları yüzümde gülümsemek yatak döşek hüzünlerime sokaklar emanet beni dünde bırak bugünde bi kelepçe tak göz pınarlarımı zorlar akan gözyaşlarım hayatımda seni mühürlediler mutluluğun bayraklarını indirme son kez sorgusun kalbimde aklımın bir kenarlarnda war senden izler kalan nedir bakar görürmüyüz görmezde körmüyüz hayatın tek özümüyüz senden kalan közlerlim küllendi duvarlarda gülümseyen tablolar bana senden hayaller emanet
DusK
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +1/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2008, 11:59:34 ÖS »

Sağol Eline Sağlık
D.A.R.Boss
Özel Üye
*