rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 04:00:37 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: LONY- Farksız Değil  (Okunma Sayısı 333 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TekyanımSen
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 27, 2011, 11:42:03 ÖS »

FARKSIZ DEĞİL....

Kimseyi istemiyorum ne bi dost elı ne bı sevgili Rahat bırakın benı cunku ben böyle iyiyim..!
Gözlerim senı aradı heryerde fellık fellık Herkes dıyor kı Özlem yinemii ...
Gerçekler böyle ve bir digerı senı cok özlediiğim.Hiç böyle ayrı kalmadık sesın bıle eksik...Seni anlatmaktan sıkılmıyorumda Sevdiğim Herkes diyor kı Özlem yinemi...

Bu ınsanlar gözünle gormedıgını sevme dıyo Etrafımda hıc bı halt bılmeyenler  cok !Göz görmeyınce katlanırmış gönül ama Bu aptal  Gün gectıkce sana dahada hapsoluyo !
Sabırmı neyın sabrından söz edıyorsunuz ?Hep sustum da artık hazmedemiyorumm !
Bana ne derlerse desinler de sana toz konduramıyorumm Hıcbısey sonlanıp Hayatım bi türlü yerine oturmuyo ...
Ne kadar ulaşmak istediysemde  senı bulamıyorum Keşke vazgecebılsem ama...
Neden bu kalbı senden baska kımse dolduramıyo...
Bugün okul cıkısı  senı gordum diye sevındım Yanılmışım sen sanıp bi baktım ama o sen değildin...
Üzerimde bi palto Hava yağmurlu ve baya bi serindi Ayaklarım adım atmaya bilmem ne dıye çekinir ?
Minik bi kedi kaldırımda.. sırılsıklam ve kirli ama hala sevimli.Bense bildiğin gibi tüm masumiyetimi yitirdim....Onda ben hatalarımla noktalandım Ama hala bi prensesim... Yani 2 sene öncekinden hiç FARKSIZ DEĞİL...
Unutmak için canla başla ugrastımda oluyo mu ? Yorgun gözlerım kapanıyo ve hayalınle uyuyorum..
Belkıde o şimdi baska bırı ıcın yanıp tutusuyodur.O biride her saat sesini duymak için Can atıyomu ? Bana harıka seyler yasattı hiç bisey diyemıyorum...
Bugün bidaha hayallerım altında kaldım. Bi dağa bağır anlat derdını anlar mı ?
Bi kızıllık sonra içimde bi acı tattım, Bu bızım hıkayemız ağlayarak aleve verıp yaktıgım...
Hak ettıgın Küfürlerı ne dıye ayıpladın ki  aptal KADIN ! Hiç bi adam sana böyle taptımı sense onu SATTIN !
Şimdi hangi aklım alıp onu kötü dıye ansın !Bu kadar suçluyken ben... Hala bi umut yine olur diyip kendime kandım. Mutlu olcaksa baskalarıyla kolları onları sarsın !
TÜM hataları toplayıp eskiciye satsak Herkes defolup gitse hayatımdan.Bi sen kalsan... Belkı az kalmıştır az daha dayansam...
Ben çok bilsem herşeyi ama öylesine konuşsam...Sonra Kursağımda kalsa İsmin Kürşad diyip sussam... Benım olur mu kı Tekrar ?Nasılsa ben ona O bana ölesıye tutsak...!
Diyebilirdimm...

Kimseyi istemiyorum ne bi dost elı ne bı sevgili Rahat bırakın benı cunku ben böyle iyiyim..!
Gözlerim senı aradı heryerde fellık fellık Herkes dıyor kı Özlem yinemii ...
Gerçekler böyle ve bir digerı senı cok özlediiğim.Hiç böyle ayrı kalmadık sesın bıle eksik...Seni anlatmaktan sıkılmıyorumda Sevdiğim Herkes diyor kı Özlem yinemi...

Ay oldu sevgiye muhtaç bu ben,bi senden dilenir,
Bi soğan bi parça ekmekle her zorluğa direnirim.
Sensin mumları üflerken tuttuğum tek dileğim,
Seni tekrar kazanıcam lütfen ol evimin direği...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
LONY- Farksız Değil

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss