pSko
Admin
[Tecrübe Puanı] +155/-14
Boşversene ( ! )
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 12, 2009, 08:17:31 ÖS » |
|
Lyric ( Türkçe Rap Sözleri ) yarışmasında konumuz; Özgürlük
27 Mayıs'a kadar yazdığınız sözleri konu altından başlığıyla beraber yollayarak yarışmaya katılabilirsiniz. Eğlenceli bir yarışma olması dileğiyle..
Kurallar burada; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLyric yarışması- Kurallar / Uyarılar Lyric harici cevaplar silinecektir.
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır! İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli... pSko
|
|
|
Kriz
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +40/-3
www.myspace.com/kriz34
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2009, 09:14:29 ÖÖ » |
|
Kriz a.k.a dissmachine_ruhumdan eyledim
bir yolcuyum tek başıma çölden bir okyanusta. kumdan kaleler yapmıştım yıkıldılar karşımda. zindanları vardı kale min, tutsağıydım ben birinin, kırdım zincirlerimi rapi buldum en sadık dostuydum artık kalemin. en verimli topraklarda, en aciz ağaç olmak büyük başarı. ben en kurak bölgelerde yaşayan iflah olmaz bir yaşamım. gamsız takıldım hep, hiç üzerine gitmedim ben tasamın. sevdiği kuluydum tanrının, kendi kendilerine yok oldular sanırım. salıncakta en yüksekten bir atlayış bir anlık özgürlük ve bellidir sonu. zira her yükselişin vardır inişi, ne yazıkki sınırlar özgürlükte bile mevcut. benimkinin başladığı yerde seninkinin bitmesi bunun en büyük misali tabiki kararında olduğu müddetçe bunu istemek kesinlikle insani
ruhum sapa sağlam raple beslenir, kurdum kale mi, ruhumdan eyledim rapim sapa sağlam kalemimle beslenir, ve bu kalemi ruhumdan eyledim x2
savaşlar özgürlüğü getirir, ancak savaşta özgürlükten feragat edilir bu kısır döngüde yaşar insanlar yavaşça, emelleri anca gömülünce bitirilir kimi yaşamak ister doyasıya, kimi cennet için savaşır kaygısızca kendini mutlu etmek için yaşa sadece, dayanılır mı hayatın sancısına yaşa hadi tek başına özgürlüğünü, dünyada bir tek sen varsın farz et etrafın alabildiğince geniş ama neye yarar herşey iki kişilikse şayet beni yanlış anlamayın özgürlük yoktur demem ancak yanlışlık var bir yerlerde ya ben özgür olamadım ya da sadece ben özgürüm, derim aklımın bir köşesinde zilzurna sarhoş kafa bir milyon değişmez o keyfi o an versende trilyon bende rapimi değişmem elimde kalemim hayalimdir son nefesimde flow özgürlük bence de budur itirazı olan varsa buyursun konuşalım sabaha kadar atar damarlarım çırpınır yüreğim düşünür beynim, özgürlüğümdür dediklerim
ruhum sapa sağlam raple beslenir, kurdum, kale mi ruhumdan eyledim rapim sapa sağlam kalemimle beslenir, ve bu kalemi ruhumdan eyledim x2
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.myspace.com/kriz34
|
|
|
lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2009, 02:04:10 ÖS » |
|
___HAPİSANE BEDENLER RUHLARIMIZA___
özgürlük kimi için paradır kimi adem için havva dır kimi için oksijen dolu bir nefes havadır karadır beyazın karanlıktaki rengi kader , karakalem çalışması.... ressam Mevlam , azraildir silgi
kudret sahibi olmak için kaslara gerek yok emin ol yeterlidir bir kaç bilgi... ilgi eksikliği var geleceğe, geçmişimden dolayı tutsaklık bedene,rap bilince özgürlük olayı titreyen kalemin ucunda düşüncelerim sıralı zor olan ölmek değil,yaşamak...ben hiç seçmedim kolayı
ve LEJYONER mahlasının ardında savaşta bir er.... üzen bu düzen,meydan muharrebesi, elimde kalemden kılıç, alnımda ter ve durma haydi gir nakaratı...birinci verse böylece biter...
nakarat
hayat...tutsaklığın merkezi okul...açık ceza evi mesleki kariyer...yasal kölelik sentezi ve para sanılır en önemlisi'ki odur nefsin pençesi (dikket edin)
ölüm...teneffüs zili,haydi ders bitti... dip not=pişmanlık cehaletin ertesi (sabrım , yardım et bana)
hayallere sarılan hayalperest lejo söyle nedir bu arzulardaki maksat? gençlik bir avuç et parçası peşinde...şuurlar vasat merak etmeyin yakındır hasat.... aman ucuza gitmesin ruhun , biraz ağardan sat... bat günahlarının bataklığına,nefsinin yardım ve yataklığında ve iyi bak kararlarına, senin elinde beraat....
at kelamları zihninden be lejyoner biriktirme içinde...rap bu fikri ifade bildiğim tek yoL bu,anlatmamda kendimi veri bankası beynim,ilmim zihni irade ben kendimi tanımazken tanıdım bu alemi içinde bulunduğun faniyat sadece harabe beni okurken konuk olduğun karanlık odamdan selametle teşekkürler gözlerine...dizelerimden müsade...
nakarat2x
hayat...tutsaklığın merkezi okul...açık ceza evi mesleki kariyer...yasal kölelik sentezi ve para sanılır en önemlisi'ki odur nefsin pençesi (dikket edin)
ölüm...teneffüs zili,haydi ders bitti... dip not=pişmanlık cehaletin ertesi (sabrım , yardım et bana)
|
|
|
|
|
|
L E J O ;bu fani düzene kandım , hayallerim karşılığında ruhumu sattım attım taşı şeytana taş oraya ulaşıncaya dek ben şeytanın yanına vardım...
|
|
|
Reftar
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +18/-4
_________
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2009, 03:22:05 ÖÖ » |
|
reftar - özgür esir bu yeni nesil
1st verse: özgür olma çabası öz bir özdeyiştir lakin, demokrasi özgürlük desende kısıtlıyız velakin merak etmeyin, helal etmeyin hakkınızı siz yeter, devletin başındakine, sanki bir halt eder böyle giderse çünkü özgürlük tutsaklıktan beter! kurtuluş dönemlerinde her Türk savaştı,neden ? geleceğine özgürlüğü vermek içinmi?sor bi anlatır deden... ülkenin özgürlüğü milletin elinde mi devletin mi? karış karış satılan toprak milletin elinde mi devletin mi? devlet mi? laiklik için inkılap getiren atamızın yeniliğini bozup türbanı serbest kılmaya çalışan devlet mi? devretti bence işini,tek işi vatandaşı sömürmek,turiste villayı satarken altındaki toprağı da vermek...
nakarat x2 özgürlük........özgürdük................özgürüz...... Türküz! kesilen bir sakal misali herzamankinden gürüz... vatanı emanet ettiklerimiz yaratmak istesede pürüz... özgürlük............özgürdük..........özgürüz....... (evet)
2. verse:
yek mesele Türkiyenin demoktarik ve Türk olmasıydı... ama son günlerde nedense herkesin namaz kılmasıydı... laiklik,bas bas bağırır televizyonlarda... bakmakla görmek arasındaki farkı artık anla tamam sen özgürsün diyelim okey............,tamam.........senin popon rahatta eyvAllah! ama sen müslümansın,katledilir kardeşlerin orta doğuda .olmuyo ki demekle 'kurtulurlar inşAllah' bir Allah'ın vardır elbet,bir de sen, ama müslüman olmayanlara bu kapitülasyonlar neden ? ben ölmeden,...........yoluna giricek mi herşey acaba. yada devlet vatandaşı soymaya devam edecek mi kabaca. sen özgür san kendini tamam,seni kısıtlayanlar başka ülkeler raporsuz. dene bakalım yurtdışına çıkabiliyomusun pasaportsuz özgürlük dediğin istediğini yapabilmek insanoğlu bunu diler. başkasının hakkını kısıtlayınca peki neden bu kuralı siler ?
nakarat x2 özgürlük........özgürdük................özgürüz...... Türküz! kesilen bir sakal misali herzamankinden gürüz... vatanı emanet ettiklerimiz yaratmak istesede pürüz... özgürlük............özgürdük..........özgürüz....... (evet)
|
|
|
|
|
|
" Only God Can Judge Me "
bloodz up
C*
|
|
|
ecmeizna
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +140/-16
Yeni turnuva başlıyor. Ödüllü...! beklerız... http
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2009, 09:55:45 ÖÖ » |
|
HAYAL ETTİĞİN KADAR ecmeizna a.k.a bahar
Gerçek bir yaşam öyküsü mü?Alıntı mı?Hıh. Koy bi ritim aksın gitsin.Üzme kendini negga
verse 1 Üç heceli göreceli bir gün herkes onu tadar lakin arada fark var kim pay alır ne kadar herkes alakadar zira cebinde olmasa da beş lira kimi öyle özgürdür ki elindeyse bir kutu bira kimisi icin uçmaktır özgürlük lükse kaçmıştır hayat kimisi için ekmek bulmaktır isterse olsun bayat kimisi içinse kolundaki zincirden kurtulmaktır küçücük çocukta dahi vardır kucakta az tutulmaktır eleştiri okları hiç inmiyor semalardan gündemde her (yasak) sırada pay alacak nemalardan gözetilirler ama gözetmeye gelmezler çoğu komşununkine kızarken görmez ki kendi çocuğu ne vukaatlar işliyor ama dogru kızamaz o özgür başkasının hakkını kısıtlayacak kadar hür öyleyse neden herkes kendini ezdiriyor özgürlük icin savaşmak varken tutkularını bezdiriyor
nakarat ;
istediğin kadar hürsün hayal ettığin kadar yaşamakta özgürsün kimseyi etmez alakadar lakin 3 kafadar bulup dar etme kimseye dünyayı boşver boş gec boş koy gitsin görme haksız rüyayı
verse 2
kahrolası nefis var ya yapılmayanı yaptırır 3 kuruş peşinden koşturur paralara taptırır yol arkadaşı edinir kendine masum özgürlüğü sadece maddiyat görürsün gözünde at gözlüğü ezersin halkları hakları görmezden gelirsin istersin ki her yerde senin adın belirsin kusursuz olmayan aklın çarpar sert bir duvara kırbaç yemiş at gibi koşarsın aldırmadan kulvara bakarsın ki yoldan sapmışsın etrafında demirler ellerinde kelepçeler aldığın üst üste emirler özgürlüğü o an görürsün gardiyanın gözlerinde hatırlarsın bir zamanlar sende öyleydin masumlar üzerinde iste o an kesilir soluğun bedenin hıçkırıklarda gözlerin donuk bilirsin düzelmez kalbindeki kırıklar da geriye dönüp tutarsan sende hayatına bir mercek anlarsın ki yaşamak özgürlüktür budur reel yek gerçek nakarat;
istediğin kadar hürsün hayal ettığin kadar yaşamakta özgürsün kimseyi etmez alakadar lakin 3 kafadar bulup dar etme kimseye dünyayı boşver boş gec boş koy gitsin görme haksız rüyayı
|
|
|
|
|
|
yakında çok yakında o kadar yakındaki ecelin kadar yakın dostlarım reftar casum and 1 mc rulet drc kebud artık ayrıyız yeni bir oluşum içindeyim
|
|
|
|