CasuM Efzun
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
This is Angst Flow. (This is Death Blow )
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2009, 06:15:47 ÖS » |
|
Atılan Adımlarla Yakınlar Uzaklaşmasın, Bayrağıma Kimse Karışmasın
Ben bu yolda yolcuyum sözlerim Mert, kısıtlamaya çalışma alırsın başına dert Kurarım önüne set ve bilesin ki doğrular çok sert.Bana yalanları yutturamazsın boşadır senin gayret Hayat yolu bilindiği üzere hep engebe, bunun dışında şimdilerde RAP özgürlüğe gebe Adımlarını atma cadde'mde cahil herif, sen okumamışsın bırak milleti engelleme
Görüyorumda daha bıyıkları terlememişlerin ağzına sakız olmuş silah Ah bilseler o sakızı yutmaya çalıştıklarında yutamayacaklarını, ve boğazına takılacağını Kazanacağını sandıkları şeylerde hep kan olucak keşke bilseler,ve ölümlerden gitseler Silseler kini toplu yaşayış olsa, katı kurallar yoksa eşit haklar vardır, İstediğin gibi düşünemiyorsan adalet yok özgürlük yok boşluk çok, işte bu toplum zarardadır
Bak oraya suçlular yüzünü kirli elleriyle kapamakta, etrafa çaresizlik saçmakta Darbelerle yıkmak mümkün mü ülkemi, kimi insanlar onursuz kişilikler arkasında mum yakmakta En büyük destanı yazmaya çalışan soysuz gazeteler siler geçmişi, yalanlar ayakta Rahatlık adına atılan adım savaş çukuruna düşer, şerler arasında omuza kısıtlama biner, insanlık yanmakta
Haksızlığa uğramaktansa yaşam direğine adaleti çek, özgürlük için koştur Millete ezdirme kendini bil "İki denizin kavuşmasına imkan yoktur"
Soluklarım barışa köprü kursun, ölümler yaşanmasın Atılan adımlarla yakınlar uzaklaşmasın, bayrağıma kimse karışmasın
Sataşma her aciz insana yanaş özgürlük limanına, vura vura kazanç olmaz yeter öldürme Dünlerine sor geçmişini nasıl aç bırakılmış bu insanlar, saklanan gerçekler var aydınlar canları toprağa gömdürme Varsa hatalar bu diyarda vardır bende cevaplar, baştaki güçler mi yaraları sarar Milletim durmaksızın yanlışa kanar gördüğüm işkencelerde içim yanar,gel de olan hainliği görme Söyle çok mu şey ister bu gönüller tek dertleri rahat bir yaşam, paşam vurma artık hançeri kalbe yetti çekilen çileler Eğer istekleri gerçekleştiremezse bu beden sessiz bir çığlık davet eder yaşamına, söz verir özgürlük savaşçısı olmaya Boşa kan akmasındansa barış için savaşır ve kendi kanını akıtır, canını feda eder bu memlekete Efsane olmak değil amaç ne kadar kaçsanda dünyadan elde edilmez kazanç
Bu saydam özgürlüğü karalayıp yok etmeye çalışan hainler lan pislikler, yaptıklarınızla sizi kim tebrik eder Galiba sizin lügat'ınızda kişiliksiz olmak kişilikli olmakla eşdeğer Dünden bugüne bugünden yarına rahatlık dedik özgürlük istedik, bildik istirahat ile olmaz bu işler Engellerin önüne biz kurmalıyız barikat.Oynanan oyunlar karşısında sanma olurum şah mat Beni kahreden duygulara pes etmiyorum inadım inat, Düşlerime ben kavuşacam işte budur hakikat
Yaşamı kısıtlanan çocuklarda sessizlik, gözlerinde acizlik var Biz haksız onlar haklı, işte bunlar büyük yalanlar
Susuz yılların felaketi kalbe ise,acıyı dindirir sevgi yağmurları Asıl marifet zindan içinde özgürlüğü yaşamak Ve yok etmektir sana doğru gelen kurşunları
|