lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« : Ağustos 11, 2009, 04:31:04 ÖS » |
|
MASALLARDA MUTLU OLMAK....
mutlu olmak , hayat kerhanesinde bakire kalmak kadar zor cehalet , beyin kumbaralarında göz ardı edilemeyecek kadar bol zaman raksında sol ve hakkı rahmetine verdiğin randevunda ol...KAÇIŞ VARMI !!!
BAKKKK....rap satırlarımda arşa kalır ramak ruhum kömürlükteki AKKK... ne kadar dayanabilirim bilmiyorum... evet bildiğim bir şey var.... zaman bataklığında toprak en rahat yatak...KAÇAMASSIN !!!
aşamassın beyninin kapasitesini...şuura kota konmuş açamadığım kilitli kapı beden , ölümüm sonsuzluğun anahtarı olmuş özgürlük kelimeden ibaret , aşk ise çoktan ölmüş mucize arayan gözler hep körmüş....BAK ETRAFINA... en küçük örneği , o kusursuz vücudun bir zamanlar dölmüş...YALAN MI ???
NEDEN!!! neden diye sorma , en dibi ezberlemekten bu kahır kokan kelamlar gir nakarat be LEJYONER adam görsün yobazlar.... DAL İÇERİ ....
nakarat
solumdaki melek saçmalar durur lakabı nefis bilmiyorum bana mı denk geldi sağdaki pek pasif denek ruhum yeryüzü laboratuvarında , profösörüm TANRI kobay emsali eşgal labirente daldı...(bu faniyattan kurtarın beni) gardını aldı lejo ve yenileceği muhtemel bir savaşa daldı... (beyaz bayrak yok burda...hepsi KANLI...)
derin fikirlerimin dışa vuruşu bu RAP , lakin sakalsız hepsi boşaymış.... kendini aydınlatan bir nur lejo , etrafı ise karanlığa bulanmış yalnızlığın tecavüzüne uğrayan her birey beni anlarmış... manama ulaşan iki dizede bir adımı anarmış...LEJYONER... gölgesinde yattığın ağaç budanmış , bazende sarıya boyanmış salıncak kurduğun dallar kırılmış , hayallerin kabuslarınla barışmış tanışmış ayakların hayat mayınıyla...ve bumm yaşam , ölüm , aşk , nefret karambolündeki beden şimdi kumm... skit İNCE BİR ÇİZGİYDİ HAYAT , DÜZ ÇİZMEYİ BAŞARAMADIM....TANRIM BENİ AFFET
nasihat yok , sadece yaşanmışlık ve düşler alemi bekaret yok ruhta , düzen günaha fahişe , meşk alemi... asimine müslüman , hormon zengini full ukala , özenti , gençlik idolleri , sözde cool
hangi amaca hizmet eylemleri...BİLİNMEZ diss atsam kelimelerinize , emin olun size DEĞMEZ skit
NE DİYO O KÜÇÜK KIZ...?
SADECE BABANNESİNİN KULÜBESİNİ SORDU
ONA YOLU GÖSTERDİN Mİ...?
TABİ Kİ...AMA BU ONA PAHALIYA PATLADI...
NASIL...?
ORMANDAYIZ , YALNIZIZ , BEN BİR ERKEĞİM O İSE BİR KIZ...GERİSİNİ SEN DÜŞÜN
kırmızı başlıklı kıza tecavüz etti KURT hayatın ruhlara yaptığı gibi... ve kemik diyarı bu dünyada masallar hep günahsızlara okundu biz biliyoruz , başlangıçlar hep ölümler ile anıldı...UYANMAK İÇİN ARTIK ÇOK GEÇ
NEDEN!!! neden diye sorma , en dibi ezberlemekten bu kahır kokan kelamlar gir nakarat be LEJYONER adam görsün yobazlar.... DAL İÇERİ ....
nakarat
solumdaki melek saçmalar durur lakabı nefis bilmiyorum bana mı denk geldi sağdaki pek pasif denek ruhum yeryüzü laboratuvarında , profösörüm TANRI kobay emsali eşgal labirente daldı...(bu faniyattan kurtarın beni) gardını aldı lejo ve yenileceği muhtemel bir savaşa daldı... (beyaz bayrak yok burda...hepsi KANLI...)
|