__ghost__
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Ghost aka Enderun
Durumum:
|
 |
« : Aralık 06, 2009, 10:30:21 ÖÖ » |
|
Mesthles: Verem olsam elemle kınarsın sevenle uğraşma bıkarsın , Çölde olsan ölmezsin.. Çünkü sen sâde aşka susarsın , Zamana efendi olsam kefeni giyer miyim sizce ? Barışamadım ki huzurla hep terk etti beni kalpsizce , Üzme beni, üzme bende değil ki şu kahpe hata , Hâyal âlemim geniş bende bitmez şu sahte masal , Aşka doymak lazımmış gelmişken şu uzun hazal , Mükemmeldir aslında insan ama tek kusur yaşam , Hep ezildim oysa sen söyle benden adam olur mu , Ama sen bilirdin sen yokken sâde hava solurdum , Senin masanın 10 metre uzağı işte benim konum bu , İşim sâde bakmak olduğundan adım "aşık" konuldu..!! Seni benden çok seven kim var nacizane sorumdur , Beni tanıyan tek kişi olduğundan azrail'e soruldum , Sıktıysa kafiyem bu kelamlarım ölüme ithafen , İlk geldiğinden beri ölmedim, sıkıldıysan bidaha gel..
Senler ve benler rapim yine hicran yine bir derbeder Ayrılığı tatmamış olanlar ise aşka sağlam darbe der Söyle bakalım sen dışında depresif hâli kim farkeder Kalbim senin ve benim olarak ayrıldı bak iki pâreye
Ghost P: En iyi sen bilirdin düş sokağının kâbuslarıydı aşk bana Şimdiyse ben bir hiçim durma haydi ruhumuda parçala Şansım hiç olmadı biliyorsun gel artık ve de beni kurtar Ne yapabilirim ha sevdiğim artık gözlerimin feri yoksa Uzat hadi ellerini çok geç olmadan lütfen gel benimle Aşkı yaşamak istedim bense senle hayatta her demiyle Makberim olacaktı sevdam yatardım orada tek başıma Çiçek koyamasanda sen gel yine lütfen sarıl sen taşıma Artık göremez oldum yardım et bana etraf şimdi karardı Üstümden hiç bir zamanda atamadığım bir kirdi karanlık Bu nasıl bir mekruhluktu kahretsin ben celladıma aşığım Seni düşünürken biliyorsun kalbim her adımımda sancılı Duyduğum aşk hep sanaydı ve eflatuni maalesef hepten Umutsuz bir senarist olduğum hayat sahneme de gelsen Ama bilirsin hep sıfır gelirdi benim hayattaki karneme Bundan sonra tek kalsam da artık sahiden ne farkeder
Senler ve benler rapim yine hicran yine bir derbeder Ayrılığı tatmamış olanlar ise aşka sağlam darbe der Söyle bakalım sen dışında depresif hâli kim farkeder Kalbim senin ve benim olarak ayrıldı bak iki pâreye
Mesthles kardeşimle dün yazdığımız bir lirik...yorumlarınızı bekliyorum
|