rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 08, 2012, 08:00:47 ÖS
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mutsuz musun Ridone ?  (Okunma Sayısı 1868 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ridone Aka Zeus
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +5/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 25, 2009, 01:02:03 ÖÖ »

Dileklerimi kağıda yazdım şişeye koydum ve salladım denize dalgalara kapılıp gitsin diye
Narin işleyişler gecenin eşsiz karanlığında daha bir derinden vurur oldu harap yüreğime
Sessiz konuşmalar arasında hayata küskünlüklerim göz kırpar bana,vurur bileklerime
Yıldızımın beni çağrışını gördüm ve ardından kayışını...Aniden çarşaf bağlandı dileklerime
İstemezdim bende kötülüğe karışmayı lakin şeytan ve müridlerini hissettim iliklerimde
Mektup yazdım kendi çapımda hayatımın sonu konulu,birden hesap verdim geçmişime
Bazen kendime hikayeler anlattım ama onlarda yalandı çünkü hepsinin içinde dünyadan izler vardı
Bedhah okyanuslarda can simidi bulamadım,bu yürek boğulmayıda kıyı kenarından tattı
Dostum gel şu günahıda işle diye yüzüme gülen şeytan amacına ulaşınca beni de acımadan yaktı
İki satır gözyaşı dökmek moda bugünlerde,bende uymak istedim.Hayallerim hayat yatından battı
Amaçsız dolaşırken bana etki de etmez rüzgar,verdiğim tepkilere karşı da Tanrı kaşlarını çattı
Dosta sitem ederdim beni sattı diye ama gördüm ki en yakınım olan ruhum bile beni bıraktı
Gerçi oda haklı be Ridone...Asıl sahibi kucak açmışken benim gibi çamurdan biriyle mi olacak
Bilmem neden gülmek ister bu gözler her gece.Belki de yüreğim bir an olsa ferahlıkla dolacak
Ama nerdeee...!Aynanın karşısına geçte çehrene bak Ridone,yakında o bile seni bırakıp kaçacak
Bir umut,bir ışık...Belki de an gelecek tebessüm uğrayacak.Lakin ne zaman sevinç çiçekleri açacak

Son istek olarak dileklerimi istedim,tam kavuşmak üzereydim ki karşılaştım Azrail nefesiyle
Sandım ki hayata tokatı en okkalısından vururdum birde baktım sarsılmışım hayat sillesiyle
Senaryom yazılmış bir kere,geriye sadece oynamak düşer Ridone'ye,şeytan felsefesiyle
Dün ettiğim bir kelam yarın benim düşmanım olabilir belki de,hayat işte nereden nereye

Ama düşünüyorum da nerdeee be dost,içten yıkılan hayallerim yaralarıma tuz eker acımadan
İçimden gülümsemek gelir,bir çocuk gibi sevinmek...Ama aklıma geldikçe ağlarım,hayat yalan
Çekilen çilem mi yoksa işlerken zevk duyduğum günahlar mı beni bunaltı bilmiyorum ama yaşam haram
Bileklerimi kerpetenlerle bağladılar,ayaklarımı prangalarla...Hiç umudum kalmadıydı zaten
İyiden iyiye batıyorum artık.Bu hayatımda ki son dem ve çektiğim acılardan duyduğum son matem
Kendi katilim bendim kimi zaman gece duman altıyken hayallerim kafamda senaryolar yazılır
Kaçmak istesemde rüyalarımda kefenden ama elbet sarılır ve kagir mezarım kazılır,Ridone atılır...
Dünya'ya benden miras kalan boynu bükük satırlarımdır,onlarda iki üç kişi tarafından satılır
Arada çalanda ben oldum kendime gülerek oynayanda ama hiç bir zaman mutlu olamadım nedense
Bu sefer kalem tamamen benden izinsiz kelimeleri dizmeye başladı satırlara ben izledim sadece
Bugünlerde "Mutsuz musun Ridone?" diye yöneltilen her sahte soruya dünya yalan dost cevabım oldu
Ferahlamak için istemediğim şey olarak gözlerim yaşlarla doldu ve artık yaşam iyice zordu
Sona yaklaştım artık hiç birşeyden emin olmayan ruhumla el ele Azrail dans eder semada
Fani hayatta tebessümden yüz bulamayan ruhumu izliyorumda çok mesut-bahtiyar havada
Damarıma enjekte edilen bir gerçek var hayatta...Engel olamadığım...Mutsuzluk anlamında
Süzül bakalım Ridone bir kuş misali özgürce kanat çırp seni yaratıp sınava sokan Tanrı'na

Biraz uzun oldu ama idare edin (:

Lyrics of Ridone
Reftar
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +18/-4

_________

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2009, 01:05:33 ÖÖ »

sözler güzel ryhme larda
ama renk seçimi cok yanlış laciver arka plan siyah zaten uzun gözü yoruyo Çok mutlu

ayrıca satırlar da cok uzun olmuş , flex değil o yuzden uzun satırlar gitmemiş iyi. 

genellemede : eline sağlık devamını bekleriz Çok mutlu  yuppiii yuppiii niggaaa niggaaa

" Only God Can Judge Me "

bloodz up

C
Ridone Aka Zeus
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +5/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2009, 01:14:07 ÖÖ »

evet renk seçimini tam ayarlamadım öle seçtim bu rengi ayrıca flex pek sevmem hep böle ben

Tekrar sağol yorum için
Reftar
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +18/-4

_________

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2009, 01:16:30 ÖÖ »

evet renk seçimini tam ayarlamadım öle seçtim bu rengi ayrıca flex pek sevmem hep böle ben

Tekrar sağol yorum için
eyvallah     
peace  niggaaa niggaaa

" Only God Can Judge Me "

bloodz up

C
tulcha
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Hayatı tRibe ßağLadm (:

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2009, 12:32:41 ÖÖ »

sözLeR güseLde uzun oLmuş Gülücük
eLine , emeğine sağLık Gülücük
RespeCt & PeaCe  niggaaa

Söz ßiLe yazamıyoRum aRtık,Tükendi uMut kaLemim..!!

~ TuLchA a.k.a NeRia ~
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Mutsuz musun Ridone ?

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss