lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« : Şubat 15, 2009, 05:31:25 ÖS » |
|
ÖLÜMÜN ANATOMİSİ
ilk nefesle başlar her şey , etrafında kan üzerinde bir beden yaşlandıkça sıklaşır o soru...TANRIM NEDEN BEN...? somutken yine somuta aşinasın , aslını bilmeden... hayat ayrıcalıksız cellat...zaman aşımıyla katleden
sarılı bir kefen vücuda , dillerde el-fatiha cehennem kaynar kazanına bir odun daha...
şükür yerine küfür bolsa , ızdırap yolda belirir herşey sonda , bak bi aynadaki aksa sen misin...?soruyorum , et yığınından ibaretmisin...? artık görmelisin...ruhun için bir kaç karar vermelisin nesin...ölüm çıkmazında bir birey( o kesin )
ne düşüneceksin son nefes ak çiğerlerini terkederken... tanrı varmı sorusu hala beyninde aks ederken benim için ölüm henüz erken derken... topraksın be kafir...dön imana henüz etken...
nakarat
dertlere bulandım , hayat sınavıyla sınandım gençliğime kandım , zaman kancasıyla asıldım cehennemde uyandım , günahın kirleriyle ayıldım
nefsimle muhabbete daldım...hasmım kim unuttum ve farkına vardım , su sonsuzluk ben ise buluttum ölüm şimşek ve sonunda yağmur oldum... bedenimden sıyrıldım , kendimi buldum...
gözlerin ağırlaşır , azalır ayaklarında taakat nede çabuk geçmiştir yaşam süreci , haydi kıbleye yat at üzerinden pişmanlıklarını , bavuluna birde anılarını kat zaten anı koleksiyonundan ibarettir bu fani hayat...
sarart kader sayfalarını , doldur günlüğü ögren , cehalet çıkarılamayan at gözlüğü son eylemin ÖLÜM...başlangıcın temel sözcüğü istisnasız tadılacak , bozulacak ruh-vücut bütünlüğü...
evet ölüm...toprağın altı ceset dolu dönüm dönüm son paragraf...işte son bölüm...
cenaze marşından bir beat arka fonda kaderim lirik...haydi zaman gir kayda....
nak(2x)
dertlere bulandım , hayat sınavıyla sınandım gençliğime kandım , zaman kancasıyla asıldım cehennemde uyandım , günahın kirleriyle ayıldım
nefsimle muhabbete daldım...hasmım kim unuttum ve farkına vardım , su sonsuzluk ben ise buluttum ölüm şimşek ve sonunda yağmur oldum... bedenimden sıyrıldım , kendimi buldum...
|