rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 05:01:55 ÖÖ
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: rapstar...fakestar (cezaya diss)  (Okunma Sayısı 2208 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KoLo !!
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +7/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2009, 12:52:30 ÖÖ »

Aslında bnde bi sagocu olrkdan spr bomba olmuş diyemıcem   burda ceza hkkında bole şlr yazman hemde tepkı alcagnı bılmene rgmen buyuk csret de dıyemıyorum ... yhanı sn kımsın kı de demıcem Fkt yakısdıramadım. Ayrıca Onr katılıyorum hakLısın bu konuda ...
(ceza sago küs olmasa hepiniz burda cezanın köpeği olurdunuz adım gibi de biliyorum ) Dogru...
lejo
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +3/-2

'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2009, 09:59:21 ÖÖ »

ne güzel herkes içini dökmüş...iyi güzel de...benim yaptığım (kendi çapımda) bi boy kottu...cezayı tahmin ettiğinden fazla tanıyorum...Yunusun silahsız kuvvetken ceza için yaptıklarını , kuvvetmiranın cezaya kattıklarını , şöhret yolunda onları sattığını biliyorum...ama bilin cezaya saygım var tabiki...birilerine diss atınca ona saygı duymuyosunuz demek mi oluyor anlamadım.öncelikle ben asla onun gibi yetenekli ve tecrubeli değilim dediğim gibi bu sadece bir tepkiydi....sagopa için yada nefsim için yazılmış bir şey değil....zaten rap deyince artık sagopayla cezayı aynı klasmanda görmüyorum....sagopa şuan rap terimini terketmiş durumda....kendiside bir röpörtajnda söyledi....oda farkında......yani kısaca cezanın kendiyle çelişir hallerini betimledim...bunu sessiz kalamadığım için sadece 15 dkda yazdım....siz panorama harem ile rape başladınız biz rap kelimesinin anlamı yokken bu işin içindeydik....yaptığımı acizlik olarak gören arkadaş....düşünceleri ve tepkiyi bastırmak yanlıştır bunuda biliyorsun....tek yanlışım bunu bu sitede paylaşmak....idolünüzün façasına birşey olmaz merak etmeyin...bende boş yere kendimi kasyom....farkındayım....neyse dediğim gibi kendi çapımda bi kaç satır....ne isterseniz onu düşünün , düşüncelerinize saygım war...

SELAMETLE

L E J O ;bu fani düzene kandım , hayallerim karşılığında ruhumu sattım
attım taşı şeytana taş oraya ulaşıncaya dek
ben şeytanın yanına vardım...
Reftar
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +18/-4

_________

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2009, 12:29:02 ÖS »

lejo kardeşim demekki bilmiyomuşsun
ceza rapper olmasaydı sagopa halen kuytu köşelerde ot çeken bi Dj olucaktı göz kırpan
ceza rap yaparken o aralar sagopa dj di
sana rapi sago sevdirdi
sagoya kim sevdirmiş ?

panaroma haremle başlamışız :S

neden ?
cıkan ilk adam gibi rap albümü rapstar olduğu içinmi acaba
ceza ortaya cıktığında sagopa sa sını bilen varmıydı memlekette

konuyu güncel tutmak için iyi bi yontem secmişsin millet sataşıp durucak çünkü sana
sen sagoyla ceza küs diye cezaya sataşıyosun
dediim gibi ikisi küs olmasa boyle bi sorunun da olmucaktı
sago senin neyin oluyo da bu kadar kişiyi karşına almak pahasına koruyosun
sagonun snn varlığından haberi yokken
gereksiz işler.
respect

" Only God Can Judge Me "

bloodz up

C
black
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2009, 06:02:14 ÖS »

bende sago fanıyım bu dissede oo süper olmuş diyemiyeceğim yinede emeğine saygı kalemine kuvvet ....bakın kimse kimseyi svemek zorunda değil size göre üstad oysa bize görede yunus abimizdir anlamsızca küfürlere aklım ermiyor  ya hayır madem rap küfür sanatıdır diyorsanız buyrun istediğinizi dinleyin ama sagonun emeklerinide hiçe saymayın ben sevmiyorum abi cezayı nedir o zaman bende kalkıp diyeyim ki tüm ceza dinleyicisi emzikli bebeleden oluşuyor oldumu şimdi bide bunu söyleyen site admini onun aksine birşey söylendiğinde direk banlamakla tehtid ediyor...tamam sevmeyin ama sevenlerede saygı duyun...inanın ağzım bu konuda bozuktur  madem bu dissi yazan arkadaşa sen kimsinki cezaya diss atıyosun demiş bende onlara şunu diyorum peki siz kimsiniz ki saygıdeğer üstadımıza ağzınız bozuk bir şekilde hakretle yağdırıyorsunuz boy ölçüşmek sizihaddiniz değil...burda argo kelimeleri kullanmadıysanız bile bir yerde elbet vardır
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
rapstar...fakestar (cezaya diss)

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss