Reftar
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +18/-4
_________
Durumum:
|
 |
« : Nisan 12, 2009, 11:01:42 ÖS » |
|
içimden gelenleri döksem harbiden satıra belki kafiyelerim yetmez belki yorgun aklım,yaşadığım bu lanet yaşam var ya işte yaşamda en ağır çelmeyi de bana ta kendisi taktı,belki düştüm belki tökezledim belki de yaşamıyorum şu an kimbilir,yaşamak nefes almaksa eğer yaşaıyoruz ama diğer tüm değerler hepten silinir,ölüm dediğin kalbin durması olarak tarif ediliyosa,kimse için atamayan bu kalbin atması da anlamsız nigga,bidaha bidaha tekrar tekrar denesemde sevemedim,belki korktum belki üşendim ama bu boktan hayata sövemedim,gelemedim o anlamsız triplere,belki de ben anlamadım sadece,cok can yaktım cok kalp kırdım ama dudaklarımdan dökülendi bir tek iki hece ! elçin ! ,seni de seviyormuyum bilmiyorum bu kalp sadece nefes almak için atıyor,yaşamsal olgularım fiziksel bence artık hiçbir manevi duygu taşımıyor,aşınıyor duygularım günden güne,ve lanet okur oldum açan her güzel güle,belki kıskanırdım sevmediğim kalde,ruhsal sorunlarım sokardı beni hep harbe ! harbiden de benim de cok canım yandı ama canımı yakanların umrundamıydı?intikam ateşiyle yanan ben neden bi anda durulup affeden oldum?sarfeden bendim hep bütün çabaları,temeli atılmamış bi binayı tek mi yaptım hep?tasarlayan kimdi peki mimarı kimdi?kalbimi bu denli dağlayan kimdi? şimdi dönüp bi baktığımda arkama hayat harbiden de homie cok hızlı geçmiş,benim unutmam gerekirken olanları yaşam çoktan bana bi sünger çekmiş,kekmiş meğer bu kalemzede reftar,her söylenene kanıp polyannacı olmuş,en iyisine layık sanarken kendini hep mutluluğun artıklarıyla doymuş ...
yorum lütfen
Respect..
|