rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 05:20:06 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ruhum senden kopmaz - CaSPeR^^  (Okunma Sayısı 690 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CaSPeR^^
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 04, 2009, 05:33:53 ÖS »

istisna müsvedde kanıma ordanda tadıma karışan umut günlerce şafağın eşiğinde yalnızlığın elinde mutlu günleri beklerken kutlu sözleri deşerken desinler sana unut yesinler tercihini eller bilmez ki kimseler kimsesizleri anlarmı ki nakti yok nakli çok fikrimin bak bi kızım senden başka sana senden başka bana yar yok aklımın köşelerinde farkımın değil aşkımın merhametinde yetişti erişti yetişirken solucağını boğulucağını sandıkları bu can saklamalımı yar sevgiyi göstersene hayallerimde taht kuran içimde ah tutan sürmeli gözlerini görsem gözlerimle ölüme dalmak güne kapılmak ne kötü ağladım gelmeyecek erişilmeyecek bilinmeyecek geçmişimden ötürü ben benliğimde kahrolmuş sen içimde ben oluşturmuş fikir hep soruşturmuş aşığın aşkından başka dengi yokmuş hikayemi anlatacaklar bir gün bir varmış bir yokmuş benim gönlüm içim içime sığmayı öğrenemeden ömrüm yüzünden solmuş gözümden akan yaş özümde dolan gam dur yavaş yaşlanmaktayım yavaş yavaş hevesimin nefesi kesildi atıldı umutlarıma taş hayal kafesinde muhal yerlerde umudum tutuşmuşum tutuşturulmuşum elimdeki kağıt kaleme misalim mahkum ağıt derde ben sana mahkumum bitmez bu sevda elvedayla kuzum kimsesiz kalsamda senden ayrılmaz kopmaz ruhum hicran yolunda yoruldum ........

CaSPeR^^ . ALSANCAK CREW. melankolik çoçuklar bizim.
Rap_StyLe
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +5/-1

immer ohne dich !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2009, 06:08:58 ÖS »

GüzeL .. Gülücük  tebrikler Ben seni baska bi siTedeN tanıyoRum saNıRım ..  Çok mutlu Adın Özkan mıyDı ?  manyahhh

~ Ewige Liebe ~

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

AnLam VeRemeDim, VeRemiyoRum
InsanLaR YapıyoR Hep RoL =SS
CaSPeR^^
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2009, 11:34:08 ÖÖ »

Gülücük) evet Özkanım .

CaSPeR^^ . ALSANCAK CREW. melankolik çoçuklar bizim.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Ruhum senden kopmaz - CaSPeR^^

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss