Dopunch
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Ağustos 01, 2009, 10:54:11 ÖÖ » |
|
Dilimin mili, pilinin pimidir döndü ve çekildin, Bil bir tek imin bile kalmadı timini fake bildin... Bevliyeme mevziye yattı, belli yemeye var feyzi.. Infilak eden kek, seviyeme laf atacak kadar wacksin... Flow rhyme yapabilsen, kof nesirden kurtulursun... Punchline seri katiline veresiyeni yurt bulursun... Tdk' yla bacak aranda feat attık ki artık makatın ıslak... Puhahahaha...Dil kurumu Gang bang lakin g*tünden aşağıda yediğin tokatın slang... "Gangsta dolu her yer", skimi çekici bulanların vah haline... xD Ah çek yoz, balyozu her vurduğumda sçtım ahvaline... Kahve poz ver, benim için battle daşak konusu... Sen seri sonusun keriz, senin için daşak konuşur... "Dur aman" sorguna karşı korkunu kurgula... Hard yemiş yorguna rapim vurgunu vurgular... Koğuş, duşda tuş... rhyme için saçmala güpegündüz... Tarzın, bahçelerde maydanoz osur osur ipe düz.... Hohohoo Geniş olan yerin dolu meni, beni karıştırma fantezine... Geviş getir sçtıklarımı belki koyarlar adam yerine... Kelime haznemi hazmet şayet haz emin kılar yeteneğimden... Gerilime gelirim ama gelişimim diss atmaksa; seçeneğim sen... X) o nemli devil, o emli devir,önünde eğilmek önemli değil! Benim yek ehil, kes sesi cehil "yanında olan" kim ki sefil ohohoooo... Teypte sesin fake çek mastor, major tamponuna gerek kasko... Ben çarptım... Felsefesi hardcoredan yedi salto...Salt o ki sonu merek fiyasko.... . . . Üstüne alınanlar olacağından emin olduğum için yazıyorum sadece bir turnuva için yazılmış cevaptır paylaşmak istedim...Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
|