yüksek zümre
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 02, 2009, 12:31:14 ÖS » |
|
Hadi millet eller havaya,beylerle bayanlar hep yan yana,oyna hadi sen hiç durma,yalnız bırakın bizi baş başa,hadi çal dj ortam manyak, daha deminki kız oldu bi paranoyak,tüh yazık oldu, oldu bitti bende anlamadım ki hiçbir şeyi,bir anda oldu geçti gitti,ama olsun rüya gibiydi,oh be sonunda hasretim sona erdi,elinde sonunda bi kıza elim değdi,
Savaşın yerini alsın dans Ben rapimle geliyorum haydim bas Yaklaş yanıma hadi etme naz Haydi sen de oyna tutma yas
Manken gibi buradaki kızlar,adını vermeyen kız yüreğim sızlar,haydi tut elimden gidelim buradan, açılın yoldan sağdan soldan,haydi koş gel birader sen de katıl, ortamı gören herkes kurt gibi atıl atıl,kızlar orda bana değil şuraya saldır, sesler geliyor duydun mu kıtır kıtır,oğlum sende iş yok tam bi sıfır,şimdi bana bak elleri havaya kaldır, ortam sıcak hadi etekleri kıvır, her yer oldu iç çamaşır
Savaşın yerini alsın dans Ben rapimle geliyorum haydim bas Yaklaş yanıma hadi etme naz Haydi sen de oyna tutma yas
Uzaydanmı düştüm ben bu ortama, ama iyikide düştüm sorun değil ya, karşımda duruyor sarışın ukala, iyi geldi bu romatizmama oldu derdime deva, hadi kalk sabah oldu içtimaya, bırakın beni uyuyucam dalıcam rüyama,sarışın hatunu alıcam kucağıma,sonra sonrasını boş ver yelkenler fora.
|