ihtar
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Şubat 06, 2009, 03:22:20 ÖÖ » |
|
keşke hayal kurmasaydım diyorum,hayal meyal kalmadı keşke şu dünyaya qelmeseydim diyorum,insanlar beni hep yanılttı kalp ürkek,eller titrek,çaresiz satırlar içinde ben kendimi kaybettim neden sevmek ihtar,yada neden qitmek,sus,ben ölmek için deqil yaşamak için direndim ben hiç bıkmam,ben hiç yılmam derdim kendime önceleri şimdi mahvetti beni bitirdi,kansız karanlıkta bitmeyen derdim şimdi tutacak bi el yok,aslında hiç bi zamanda olmadı kalbim aşk nedir bilmedi,yara bere içindeki çehrem bir an olsun qülmedi yaşlıydı hep qözlerim,özlerim ben evet,çocukluqumu özlerim sevqimide silip atamazdım kalbimden,taki şu siqaram sönene dek anladım artık herşey yalan,ben doqruları bulmak için qözlerimi kapadım evet çok uzakmış herşey bana daha yeni analdım anladım ve yazdım,bu seferde,kendim için aqladım istemiyorum artık seni,nefret ettim herşeyden sende qeleceksen eqer şimdi unutulduqunu bilde qel evet artık ben kendimdeyim,kalbte sana ait yok zerre qıdımlık bi yer kendimi buldum bu sefer,çehrem harbi çok beter bak yaptıkların için pişmansan,hala bi umut arıyorsan yaşadıklarımı yaşa,sonra bide kal hayatta,cık o zaman karşıma elbet bişey söylerim,elbet bende kendimi özletirim bak ben kalabildim ayakta,sensizde yapabildim bu acımasız dünyada ne mutlu bana,yaşadıklarımı yansıtabildim mi sence satırlarıma yookkk sende artık sevme beni,ben qibi,çünkü çoktan unuttum ben sevmeyi çoktan attım luqattan tek taraflı sevqiyi.
dur----kaç qün qeçti üzerinden söyle---kaç ton yaş döküldü nedensizce qözümden sus----kalbim tok,artık aşk falanda yok evet---yalnızlıqın oltasında bir ben takılı kaldım dur---dokunma bana,şimdi sensiz diyarlardayım istemem----sevme beni-çoktan unuttum ben sevmeyi.....
Kader yazılmış kara defterime oynadım bende,hiç küsmedim kaderime isyan etmedim,gücenmedim Rabbime önüm ack artık,kimseyi takmak yok artık ben,geçmişi düşünmeyi deqil,düşünmeyi istemiyorum yine Ben,susarak deqil hünqür hünqür aglamak istiyorum niee-çünkü ben suçluyum,çünkü ben borçluyum gökyüzüne yazdıqım,kalbime kazıdıqım aşka küskünüm yalnızlıqın oltasına doladı beni o,dostum ordasın senide qördüm yaqan yaqmurlar bile içimdeki ateşi södüremedi taki o sözü duymadan önce tabi,ben,inanmazdım millete evet haklısın duydum ama inanamıyorum hala hem kendime hemde sevqime şimdi neden aqlamak istiyorum,neden yarınlara buqunden küsüyorum anlıyorumusun beni dostum doqan qüneş onu,bana hatırlatıyordu esen rüzqarlar her qece sesime karışıp aşkımı haykırıyordu bende kayboldum şimdi sevqim qibi bende unuttum sevmeyi,bende unuttum qülmeyi hasret kaldıqım yüzünü,artık qörmek istemiyorum evet ben,duymak istemiyorum bi tek sözünü hadi eskisi qibi ol,hep qit ellerimden,hep saklan qözlerimden benim senden son isteqim bu,hiç boşuna arama bi neden bende artık qöremiyorum olup bitenleri yaşayamadım evet hiç bi zaman qösterdiqim sevqiyi kalbimden silip attım seninle ilqili herşeyi artık sevme beni,ben sevmeyi çoktan unuttum yokum artık,karanlık satırlarda aşkımın Azraili oldum........
yorumları bekliorm bütün qece yazıorm raP ..!.. herşey icin teşekkürler
|