quillotiné
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Şubat 14, 2009, 08:45:02 ÖS » |
|
tanımasam da olurdu tanıştığım alçakları sevmesem de olurdu bazı kötü alışkanlıkları gizlenmekten saklanmaktan yoruldum artık anlamadın mı yak unutmak istediğin herşeyi dediler olmadı ciğer emanet edilir mi kediye (haa..??) kendini dizginleyebilmekten aciz bu bedene (haa..??) ellerim yaptı derim, kendim bir şey yaptığımda yağmaladığım herşeye satışı koydum anında kendimi buldum hep yaptığım hatalarda aslında kendim saklıymışım yalanlarımda, suçlarımda, pişmanlıklarımda, yalvarışlarımda.. hepimiz bir başımızayız şimdi, suçlu sorgu odasında yapma, dokunma, ben yine ağlamaklıyım fırtınalar kopar içimde ama ben sağlam ayaktayım havalarındayım ama yapamamaktayım dayanamamaktayım artık yıkılmaktayım sil gözümün yaşını, uzak dursun artık keder ya da taşı naaşımı, ne yapalım böyleymiş kader artık bundan sonra yakınsam ne fark eder sözlerin yakar derinden, serzenişim seni mi gerer..
" yaktım utancımdan günlüğümdeki tüm sayfaları o kadar özenerek yazmıştım oysaki tüm anıları ben de yandım gördükçe üstlerinden tüten dumanları ağladım acımdan, yaralarım kanamaya başladı "
guillotine, sen içine sin ve yoluna devam topla git, boğuk çıkar sesin, anlaşılmaz oldun oltayı vurdun, batırdın kendini, sus tamam havalar hep sıcak ama sen herşeyden soğuksun köşeleri mekan ettin kendine gözyaşların alıştı masum bakar gözlerin, kimin benliğiyle tanıştı tanışmak için elini uzattığın kaç kişi baktı bel altı ve hangileri bilinç altı gemisini batırdı söyle, yaşamımdan nefret etmemin sebebi ne öbür taraf korkusu mu, bak aklıma düştü yine sabır eyle kalbim, af eyle ya Rabbim yanımda kalan, elimde kalandan az, ne yapsam nafile mutlu sonla bitir hikayemi, çığlıklarla başlasa da anlamaya çalış nefretimi, çoğalır hep bastırdıkça toplamaya kalbimi bin adam gerekir, sen yorulma yıprattım çok kendimi, yaraladım çok anlasana odam dağınık kusura bakma, yürüyecek yer fazla yok çorba yapmışsın yine bana, ama benim karnım tok sen üzüldün beni görünce, ben ne yapayım beni görünce kum saati çalışmaya başlar çevirince, ben çok zaman harcadım çok..
|