CaSPeR^^
Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
Durumum:
|
 |
« : Ekim 25, 2009, 02:20:54 ÖS » |
|
Hayata qözlerimi açtığımda acıyla tanıştım ! Hayat bi şans oyunu idi, ve hep şansızdım ! Kimsenin bilmediği dünyamda, neler yarattım ! Baktığımda aynaya kalmamıştı eski yüz hatlarım !
Kader yüz çevirdimi, pahalıya patlar hesabı ! Kimene ağla evlat, yaşlarına gözlerin tek tanıktı ! Yaşam, bi mahkeme insan suçlu diye hep sanıktı ! Karamsar, olmak doğuştan değil kaybolanların hatırasıydı 
Dünya, O kadar dönek ki, durmak nedir biLmeyen  Derdini, kimse anlamaz aynı derde düşmeden ! Sen hayal kurarsın insanlar ise yıkar üşenmeden  Burası o kadar zor piyasaki, dost bile satılır gücenmeden ! Nakarat :
Dost bulmak, define aramak gibi şans  Dostum oldu, ancak benden alamadılar referans  Dostun oLdum, sen düşmanlarınla ederken dans  Dostluk özeLdi, şimdi yıLanLarLa biLe ederler raks Tasvir, ettiğimde maziyi, bir qerçek yüzüme çarpar ! Aynı yoLda yürümekteyiz, ama hep aynı hatalar ! Örümcek ağı gibi, yaşam güçsüz olanı çırpındıkça dolar ! Kalp, o kadar hassas ki onu düzeltemez ne mark ne dolar 
Sığındığım, yare, dünyaları değil dünyamı vermişim ! Hayat qüzel meyveleri ile gözleri süslerken, yalnız seni istemişim ! Küçükken, yükseklerde değildi hayalim, sanırım şuan senle yükseLdim ! Çoğu dostum qüLer yüzLü tanıdı beni, ama kimse biLmez di ağLardı gözLerim !
Özlem, öyle hırçın dalga ki, kapıldığında boğar ruhunu ! Eylem, bazen o kadar caresiz ki, halledemez hiç bi sorunu ! Fikir, beynimde haps olunmuş, kalp yanında arkadaş ! İnan ki dostum, sen istemedikçe kimse senle olmaz yoLdaş !
Nakarat :
Dost bulmak, define aramak gibi şans  Dostum oldu, ancak benden alamadılar referans  Dostun oLdum, sen düşmanlarınla ederken dans  Dostluk özeLdi, şimdi yıLanLarLa biLe ederler raks  Karanlıkta, ışık olur sevqin, ve aydınlanır hayallerim ! Pembe dizi değil, bu kanlı gözlerin eseri yaşadığım fiLim ! Hasretin, en özlü deyim, kasvetin görünmeyen perdesinde eLim ! Karmaşık bir senaryo hayat, ben bu rolde hangi kişilikteyim ?
Gülen o yüzüne, fedadır, tüm varLıqIm . Sen yoksun diyedir, koca dünyada darLığım ! Koca mış artık, eğlence, benim içimde safLığım ! Dupduru bir hayat yaşar, içimde ki masal kahramanlarım !
Sevqi, kıymetli bi cevher, gören herkesi celbeder ! Gönül, öyle bağlıdır ki, kaybetmez içinde değer ! Kalbime değdiğinde, hissedersin hislerimi ! Ödünc isteselerdi hayallerimi, vermezdim hiç birini
|