ÇıBaN
Kıdemli Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Haziran 30, 2009, 06:54:29 ÖS » |
|
YOK Lirik yazmak ateş oldu, bestelerse duman Gençliğim öldü, konuşurken havadan, sudan
Bavulumu alıp gitmeyi bilemedim ben İçi boş çıkardı o zamanlar, kafamı kessem Çökmüş yaşardım, bilemezdim bir şeyi hissen Yaşatın beni dedim, bize ne dediler sen pissen
Şansım varmış gördüm çok, iyi insan Sen bizi yerinde oturup, pire san Bu kadar kelimeyi toplayamazsan Gecelerce oturup sözlük yazsan
Sana batıyor galiba bir arada bu kadar aslan, Uzaktan bakmakla olmaz, söyle çok mu sarsan, Böyle hazineyi bulamazsan, yatağın altından çıkamazsan, Yazamazsan böyle lirik, göremezsen böyle beat.
Maksat kep değil, işiniz iş değil Bu besteyi kes yarıda, yaptığınız beat değil Bizim yaptığımız pis değil, Senin attığın diss değil
Bir araya gelirse iki kemik, Bil ki sen bile tutamazsın Sözlerin gibi patavatsızsın, Çıban ile Pirana’nın çerez tabağısın,
Einstein olsan, aklın yetmez, Fatal rhyme yapsan, ses getirmez, Bu gücün kaynağı, tek bilinmez, Bu tayfa hiç yenilmez.
Bizim emdiğimiz bozuk değil, kesilmez Sen kork bizden pis kedi. Sana geldi büyük yumruk Buzlu bademi kıçına sok. yediğin her çekirdek kavruk Bizde ki yürek, ot değil ki, biçilmez.
Atlar bokunu çiğnemez derler, Senin yuvarlak olduğunu söyler Kepler, Kelin ilacı olsa kendi başına sürer, Bize akıl vermeyi bırak, içimizde aslan kükrer.
Sesin yüksek çıkıyor, hop dedik. Duymadın galiba, bizden kork dedik, İç dedik. Bu bizim liriğimizin acı sütü Bit gibi; kaşındırma bu kültürü Beat dedik. Harca buna bütün gününü
Einstein olsan, aklın yetmez. Fatal rhyme yapsan, ses getirmez. Bu gücün kaynağı, tek bilinmez. Bu tayfa hiç yenilmez.
Kula kulluk etme, sesini ezme. Pasıma cevap ver, sakın pes etme. Dilini arı soktuysa, bize küsme. Arkamdan konuşacaksan, konuşma sus be!
Doktora gitmene gerek yok, Çıban; kıçın da değil beyninde, Liriğim içinde kocaman bir kaktüs, Dikkat et suya düşme sarsılırsın, Sarılırsın, sivri dişli pirana kardeşime…
Çileyi çeken farz bilir, Peynirin kenarını az kemirir. Kahvenin telvesi kalmasın Millet aklına takmasın
Bu dünyada en kötü işler, Görür hep çürük dişler. Dissler havada uçuşup durur Sefer sayısını, sayılar unutur
Bu liriği yazdığım, bir gibi Konuşana bak bu işte pîr gibi Cildimde sanki bir kir gibi Ye dedik, önüne koyduk; adam sanki sîr gibi
Bu parça, bize bulaşanlara inat olsun, Fiyat olsun adamların üzerinde, bilelim. Kaç kuruşluk zaman harcadığımızı kestirelim. Bu şarkının adı yok olsun, yenilerine ön olsun…
by ÇıBaN
söz bana ait tir arkadaşlar bisim imkanlarımız kayıt yapmaya olanak verse de mixer imiz yok o yüzden bi akıl verir misiniz???
|