gheTTopar
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
zIncıRe BagLı kAleMıM
Durumum:
|
 |
« : Ocak 22, 2009, 12:04:41 ÖS » |
|
Hayalde bulunan yalanlar, benden arda kalanlardı Şuan pistte olanlar. pistte havlu atanlardı Gerçek gözümün önünde duran küçük bir yalandı. Benim gerçeğe bakış açım 0.1'lik alandı. Sessiz sözün çığlıkları kulağımda yankılandı. Kanıma giren şeytan değil yalancı bir yılandı. Gün gelir zaman geçer, utanç verici zevk yaşarsın Zevk gider utanç kalır, yaşananlara yanarsın İnsanoğlu hep mutsuzdur, yaşar hayatı kör topal Sözleriyle devrim yaratacaktır gheTTopar Kitap okuyan alimler, herşeyi çok bilirler Sokaktaki zalimler, alim doğrayabilirler Ölüm gelir kapını çalar, benim der ve içeri dalar O an ağzın açık kalır, o kapatıp canını alır Bitkiler susuz kurakta, bekliyor ölümü son durakta Yağdır mevlam yağdır, intihar eden dünyadır
Dünyanın sonu intihar, imtiyaz duyan ihtiyar Beddua beni korkutur, delalet bana yol bulur Zincire bağlı kalemim, uzanamaz her kelimeye elim Telkin ettiğim söz izim, herşeyin çoğu fanatizm
Dünyanın sonu intihar, imtiyaz duyan ihtiyar Beddua beni korkutur, delalet bana yol bulur Zincire bağlı kalemim, uzanamaz her kelimeye elim Telkin ettiğim söz izim, herşeyin çoğu fanatizm
Kulaklarım duymaz olur bazen işime gelmeyeni Ghettopar çok değişti, matkap duvarı delmeyeli Riya yapan 2 yüzlü. riyakardır kendisi Yüzüğü sevmez bir yanı yüzüklerin efendisi Kuşku yok ki dürüst insan her kesimde kollanır Yalancının hali yaban postalanıp yollanır Tecrübeli tecrübesini eleştirerek kullanır Kimi insan akıl verir, kimi insan akıl alır
Amacım sizi rap'e bağlamaktır, arabesk zaten hep ağlamaktır Pop desen kıç sallamaktır, rock ise sadece baş ağrıtır Amacım sizi rap'e bağlamaktır, arabesk zaten hep ağlamaktır Pop desen kıç sallamaktır, rock ise sadece baş ağrıtır
gheTTopar™
|