Kadıköy Acil ve Merdiven çatısı altında çalışmalarını sürdüren Şüphe'nin, son yılların aktif Hiphop ve Rap kültür sitelerinden olan İllegalrap.com editörlerinden Dissozof (ben) ile yaptığı röportaj. Birçok merak edilen soruyu bu keyifli röportajın içerisinde bulabilirsiniz. Keyifli okumalar.
Şüphen mi var? : Şüphe Röportajıİllegalrap: Merhabalar Şüphe. Öncellikle bize kendinden bahseder misin
Şüphe: Merhaba.Asıl adım emrah sezek 13/07/1985 İstanbul/Şişli Doğumluyum.
İllegalrap: Şüphe'nin serüveni nasıl oluştu?
Şüphe: Şüphenin serüweni 1994 yılında abimin bana ''Digital Undergroun E.p'' adlı albümü getirmesi ile başladı 2pac ın yer aldığı ''Same Song'' adlı şarkı ile ilk defa rap ile tanıştım
İllegalrap: Türkçe Rap'e atılmadan önce ve sonra hayatındaki değişiklikler neler oldu?
Şüphe: Türkçe Rap e atılmadan önce gayet sade normal ayarında giden 1 aile düzenim wardı fakat ben bol pantolon giymeye başladıktan sonra ailevi olrak sorunlarım çoğaldı ailem hiç 1 zaman istemedi bu müziği dinlememi we giyiniş stilimi 1 türlü benimseyemedi harçlıklarımdan biriktirdiğim paralar ile bol pantolon kapşollu elbilseler alırdım ancak ertesi günü çöpte yırtılmış bulurdum

Şuan yaşım 23 ailem artık alıştı bu durumuma sonuçta ben serserilik yapmıorum hırsızlık yapmıyorum heleki ŞEREFSİZ lik hiç yapmıyorum bunu onlara anlattım Türkçe Rap in nasıl 1 şey olduğunu nasıl yapıldığını ortamları anlattım onlarda yaşım itibari ile artık 1 şey diyemiyorlar.
İllegalrap: Kadıköy Acil ve Merdiven Cru altında çalışmalarını sürdürüyorsun. Rap oradan sizce nasıl belirleniyor?
Şüphe: Kadıköyde olmak gerçekten ayrıcalıktır inanın ordaki ortam kardeşlik çok farklı herkes bir birinin destekçisi en büyük destekçimizde Türkçe Rap in kralı CEZA o bizim başımızda we bize ağabey liğini yapıor ona borçluyuz fazlası ile şuan kadıköy acil herşeyi kendi için değil TÜRKÇE RAP in sewiyesini yükseltmek için çalışıyor we daha iyi işlerde yapacağız
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap İllegalrap: Birçok organizasyonda adını duyabiliyoruz. Konser ve partilerde istediğiniz hit oluyor mu, eksiklikler falan var mı?
Şüphe: Bence hala eksiklik çok yeterince kitle yok insanlar konserlere pek gelmiyor canım ülkem Türkiyem de maddiyat sorunu çok insanlar bu yüzden konserlere ilgi gösteremior we şuda war konser düzenleyen insanların kendi aralarında paslaşmaları lazım bence ben biliormuki aynı gün taksimde 3 tane konser oldu günler oluyor we bu da kitle lere ayırıyor insanları
İllegalrap: Pekala. Seni en son " Kazandıklarım ve Kaybettiklerim " adlı 2. albümünle tanıyoruz. 3. albüme niyetlendiğini öğrendik. 3cü albüm olacak mı?
Şüphe: Ewet olacak ALLAH ın izni ile we nasipse yurt dışından feat olacak herkesin şaşıracağı we türkiyeden de war tabi ALLAH nasip ederse tabi büyük konuşmak istemiyorum
Üye Ol veya
Giriş Yap İllegalrap: Alt yapısında feat listesi nasıl olacak, her zaman ki gibi Kadıköy Acil ve Merdiven üyelerimi bulunacak?
Şüphe: 2.Albümümde eksiklerimi hatalarımı gördüm 3.albüm için şu lafı söyletemeyeceğim merdiwen albümü olmuş die bu benim büyük 1 hatam merdiwen ile feat 1 tane olcak başkada yapmayı düşünmüyorum solo şarkılar olcak dinleyici bunu istior benden bende istediklerini sunmak için çalışmalara başladım diyebilrim şuan m3l3s in albümü bitmek üzere onun prdüktörlüğünü üstlendiğim için baya 1 yoğunum m3l3s in albümü bittiği zaman inşallah kendi albümüme başlayacağım
İllegalrap: Uzun zamandır Merdiven'in toplama albümü çıkarılacak diyor. Kadıköy Acil Shop'ta da birçok kere sorduğumuzda, gece gündüz çalışılıyor denildi. Merdiven Complation albümü ne zaman çıkıyor tam olarak, feat listesi ful olarak Merdiven kadrosumu yoksa Alaturka Mavzer, Mihenk Taşı gibi başka kaliteli isimler yer alacak mı; biraz çok soru sorduk ama cevabını alabilirmiyiz?
Şüphe: Şunu sölemek istiyorum biz Merdiwen Tayfası olrak inanın çok çabalıoruz ama istediğimiz sonuçları elde edemioruz şuan kafamızda olan proje insanları daha fazla bekletmeden internet e werilmek üzere 1 e.p yapmak çünkü dinleyicileri çok beklettik Özür Dileriz.
İllegalrap: Bilgiler için teşekkürler, Kadıköy fanlarına müjde. Peki senin; Türkiye'de veya Türkçe Rap eksik gördüğün şeyler nelerdir, giderilmesi için gereli şeyler neler olabilir?
Şüphe: Bunu her röportaj ımda sölerim yinede söyleyeceğim sizlerden tek ricam sokaklarda 1 az daha sewiyeli dawranmanız insanlar zaten giyiniş stilimizden dolayı bizi yadırgıolar eskisi gipi olmasa da hala bize marslıymışız gipi bakanlar war

onun içindir ki saygı görmek istiyor isek saygı duymak zorundayız arkadaşlar bunu sakın unutmayın
İllegalrap: Kadıköy fanlarına ve bizlere bu soruların cevaplarını verdiğiniz için teşekkürler. Son olarak eklemek istediğin var mı?
Şüphe: Ben teşekkür ederim Hepinizi sewiyorum herkese hayatında başarılar dilerim.
Teşekkürler, Rap ve normal hayatında başarılar dileriz..
Şüphe Online: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.supherohat.net
Myspace: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.myspace.com/suphe
Üye Ol veya
Giriş Yap