Lost_MyStery
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +217/-4
kıskan bakaLım , HırsLan yakarım, !
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2009, 09:38:27 ÖS » |
|
diskografi
BETA- A2Bt (ALBUM)
Intro Elveda ft. KMK A2Bt Hatırda Kalan Parazit ft. Yasa Parti ft. Yasa Rapolet
BETA- CÜMLE ALEM (ALBUM) Intro Beta Derdin Cümle Alem Monoton Yaşam ft. Skor(Enkaz,Chernobil) Hatır Kancaları Peynir Gemisi Hedef Issız Adada Islığım Kısa Devre ft. Matador Kalmadı Benden Bırak İstanbulu Kasvet Sardı Umudu Git Hadi ft. Bahadır İttifak ft. Matador,Paron Kaç Uzağa Etten Duvar Muhabbet Gecelerim Elveda RMX Outro
BETA- ÇÜRÜK YARINLAR (ALBUM)
A2Bt'den Akıbete ft. Matador Akıl Hastası Aklım Sende Aklını Alırım Antiparantez ft. Skor(Enkaz,Chernobil) Ara Arasatta Görürsem Seni Balon Bilinç6 Bize Sor ft.Skor(Enkaz,Chernobil) Çocukluğum Dengede Dut Foseptik Geçiş'le Diss Giderim ft. Matador Git Hadi RMX Göster Gücünü ft. Matador,Paron,Sitem Depresif Hayat Sıktı ft. Paron Hükmün Yıllarda İtiraf Kaç Yazar ft. Sitem Depresif,Matador Neden ft. Matador Neden mi Özledim Nerde Eski Gülüşün ft. Matador Pekinez Rapper-ı Azam Seneler Geçmiş ft. Sitem Depresif Sensizlik Sırtıma Hançer Bağla ft. Paron Stres Yapma ft. Mirza,Enkaz,Chernobil Tek Çıkarım Tükürdüğünü Yala Yaşanan Yıllar
ANTİSİSTEM- MANİK DEPRESİF (BETA-BATUĞ) (ALBUM)
Intro Manik Depresif Cevap Gelir Bak Şu Siteme Antisistem Biraz Yavaşla ft. Matador Rap Mi Yaptın Geçiş Küskünüm Sizlere Ölümde Var East Coast ft. Matador Resti Çektim Hain Sistem Gangstanbul Vur Beni ft. Matador Outro
ANTİSİSTEM- SİSTEM YALAKALARI (BETA-BATUĞ-DENİZ) (ALBUM)
Intro Çıkar Belki Bırak Çocuk Sistemin Yalakaları İstifam Hazır ft. Rapozof Sus Kimse Karışamaz Tahtına Çıkmadan Çok korkarsın ft. Sürveyan Üç buçuk Hazırdır Kefenin Ne Bu Acele Tutukla Beni Anlamazsan Anlama ft KMK,Pit10 Havanı Kendine Sakla Umutlarım ve Yaşadıklarım ikleB rakıÇ ortuO
Beta - Hesap Mı ? (ALBUM)
Giriş Ben Yaptım Hesap ft. Pit10 Sing 4 Da Moment (CoVeR) Hayalet Sesimi Duyma Yok Edilir ft. Pit10,deNiz Erişmeye Çalış ft. Canka Geçiş Sorgu ft. Pit10 Yersen ft. Pusat Yarın Derin Kaz Yelkenler İnmez ft. CB Vazgeçilmez ft. deNiz Çıkış
Beta - DEŞİFRE (ALBUM)
Şifre 1 Şifre 2 Şifre 3 Çözüm
DİĞER
1 Dakika 12 Mayıs, 1 Satır ft. Enkaz A2Bt Hatırası Ağlar Şehir ft. Pit10 A.K.G. ft. deNiz,Pusat,CB Akıbette Yolculuk Al Diyetini Alem Duysun Altıncı Göz ft. V.I.P. Antisistem Ölmedi (Antisistem-Beta&Batuğ-Deniz) Aramızda Arena ft. Pit10 Asıl Suç Asparagas Aşığım Sana Atış Tahtası Atmosfer ft.Pit10 Ayin ft. Sansar,Pit10,deNiz Baba Bahane Batı Yakasının Batısı ft. CB Ben Böyleyim Benden Geçti Artık Benim Umrumda Değil Beta Marşı Beyoğlu (G.İ.T-Beta&Deniz) Bil ki Bir Sabah Biraz Mola (Antisistem-Beta&Batuğ-) Bitti Yollar ft. Pit10 Biyografi Boşver Bu Gece Bu Rap Bizimle Burda! ft. CB Bye Canın Cehenneme ft. KMK Canın Cehenneme ft. deNiz,CB Carpe Diem Cevap Ver ft. Matador Cevapsız Arama (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Dandik Davetsiz Misafir Dedikodu ft. DoğaBora,Spark Depresyon (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Dert Ortağı Dikkat et ft. DenizGürzumar Direk Felç Dirim Dün (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Feri Söner ft. Pit10 Fuckülte Game Over Gerçek Dost Gereken Bu G.İ.T. Baki Git Hadi ft. Pit10 Gizli Klasik ft. deNiz,CB Gurur Duy ft. Ados Gündem Hadi Kalk ft. Paron,Matador Haram Hasret Hayal Hayır Havadiss Hayat Sensiz Hediyesi Biziz (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Herkes Gangsta Hey Kro ft. Enkaz,Matador,Deniz Hikaye Interlude's İçimden Geldi ft. CB İstanbul (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) İtaat et ft. General Jafjaf.com jingle ft. Pit10,KMK,deNiz Kafam Karışık Kalbim Senle Olmasa Kalbin Kırılacak ft.CB Kanlı Bıçaklı ft. Pusat,CB Kepaze ft. Pit10,Deniz Keşmekeş ft. Matador Kolpa Gangsta (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Konuş Duayen ft. Sansar Kurtadam Loş Işıkta Silüet Magazin Mağlup Marjinal Din ft.Chernobil Mazi ft. Can Memnun Oldum Mezarlık ft.DoğaBora Nabzın Atmaz ft.Enkaz,Ados,Chernobil Nankör (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Neden Herkes Susuyor (Antisistem-Beta&Batuğ&Deniz) Neden mi Özledim 2 Ölü Beden Özledim Paronayak Fikirler Prospektüs ft. Pit10,CB,deNiz Rastgele RapidAkapella Rap Bize Gerek Piyasa Çiftliği Rüya ft. Berzah Rüyalarımdasın ft. deNiz,Matador,Batuğ,Chernobil Sakın Gelme Sakin&Asabi ft. CB Sana Ait Şansını Zorlama ft. KMK,Batuğ,deNiz Sarhoş Savaşta Adem Seçim Şarkısı ft. Sansar,Pusat,Pit10,deNiz,CB Seda Saian ft. Pusat Sensiz Diyarlar Sensizlikleyim Silahsız Oyna ft. Pit10,CB,deNiz Sinyal Son Dilek ft. Bashi Sorgu ft. CB Sorgu ft. Pit10 Sözüm Söz Şansını Zorlama ft. KMK,Batuğ,deNiz Taaruzda Wackler Tanrı Umudu Kesti ft. CB Tetikçi ft. CB Tımarhane Tutarsız ft. DoğaBora Uyandın 6mızda ft. CB Üç Takla ft. Pit10,CB Üst Havuz Üstüne alın Vedalaşmak Yalan Yamaçtan Bak Sen ft. Pit10,deNiz,CB Yanlız Bırakın Yara Bandı Yarına Kalamaz Yaşam&Kumar Yazıklar Olsun Yeknesak Olmasak Yetersiz ft.Sansar Yıldız ft. CB YL Yorum yok Zehirli Kusmuk ft. Skor (Enkaz,Chernobil) Zor Geceler
|