SansiSaLvo
Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-0
Durumum:
|
 |
« : Kasım 03, 2008, 12:35:57 ÖÖ » |
|
A.P.O - Anlatın Ben Dinlerim
1.VERSE
Merhaba ! Ben Hip-Hop Alemini Biraz Tanımak İstiyom ! Ve İlk Sorumla Başlıyom ! Neden Sen Herkesi Dissliyon ? Bulaşanlara Baktım. Hiç Birinin İzni Yok ! Yada Reklam İçin Hepsi. Hiç Birinin İsmi Yok !
İkinci Soruma Geçtim. Olay Biraz Netleşsin ! Bi' Sürü Dalga Varken, Sen Gidip Neden Rap'i Seçtin ? Ben Onla Boşalıp, Boşaltmayı Keşfettim ! Duydum ve Seçtim. Diğerlerini Terk Ettin !
Sence Rap, Tam Olarak Nerde yâni Nerde ? Herkes Yapıyo Bi' Şeyler. Neden Var Gözde Perde ? Şimdilik Böyle. Rap'den Başka Bi' Şey Gelmez Elden ! Boşta Gezerken Bile Rap Bizde Hep Ezelden !
Bu Verse'deki Son Sorum ve Seni Ben Yormiyim ! Şunu Söyle: Varmı Bu İşten Hâlâ Bi' Umudun ? Bi' Azim Gördüm. Bi' Hırs Gördüm, Bi' Çaba ! Bekleyin, Yazacaklar Bi' Gün Bizi de Kitaba !
NAKARAT 2x
Hadi Anlat, Dinleyelim Biz Amma ! Rahatla, Tizleyelim Biz Amma ! Anlatın, Ben Dinlerim ! Atlama Sakın Nokta, Virgülleri !
2.VERSE
Eklemek İstediğin Bi' Şey Varsa Ekle. Ben Beklerim ! Başka Soru Soramam. Çünkü; Dolacak Defterim ! Ben Değilim Sana Cevap Veren. Rap'lerim ! Söylenecek Şey Çok. Sokak Benim Mektebim !
Ne Oldu Söyle ? Soruların Bitti Mi ? Bu Rap Benim, Dilimin ! Ve Micle Bağla Dilimi ! Küresel Isınma Ters Çevirir İklimi ! Belki İzleyeceklerin Değiştirir Fikrini !
Üstü Neyse Altı O ! Bence Hiç Bi' Farkı Yok ! Bizi Sizden Ayıran, Biraz Geniş Pantolon ! Bilgin Herkes, Üstü Âlim. Bilir Kişi, Verdin Ot ! Bende İsterim. Keşke, Rap'le Gelse Banknot !
Extra NAKARAT
Hadi Başlat, İzleyelim Biz Amma ! Telaş Yok, Anlayacaklar Zamanla ! Sen Anlat, Biz Dinleriz ! Okulda Kaldı Nokta, Virgülleri !
NAKARAT 4x
Hadi Anlat, Dinleyelim Biz Amma ! Rahatla, Tizleyelim Biz Amma ! Anlatın, Ben Dinlerim ! Atlama Sakın Nokta, Virgülleri !
|