destiredd34
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 17, 2009, 08:21:32 ÖS » |
|
her ayın elemanı hadi çık karşıma,kocaman göbeğini taşı tek başına hadi d.omal arafa,kırzımı halı kadar uzatırım ben sana E-5 karayolu senin mekanın,b.okumuda yersin domuz lakabın batı berlin değil ayı berlinsin,hindistandaki kutsal ineksin vicdan azabı çek hadi alçak,gemi gibi batıyo yok kurtaracak araf tarzı bu merhem sür kene,kedi gibi benden sakatat bekleme
p.iç norm sıra sende izmir ibnesi hasban kedisi,hem kör hem topal şizofren delisi kuşu bile kalkmaz ölmüş abisi,delikanlı deil topun ta kendisi eksi 10 derecede eksik etekle,it gibi titrer salak sepette dalaşma herkese otur evinde,yatağı hazırla kocan gelince eksik etekle dolaşma ender,s.ikişme dersleri verir bu katmer bi eteği giyemedin yazıklar olsun,modacını s.ikeyim buda kapak olsun
mode XL sıra sende modunu değiştir medium yaptım,XL neymiş bestmode u bastım sagoya diss atmış 3-5 i.bne,erkek olamamış fazla bi yerde kral senmisin güleyim bari,kraliçe sensin kahpe misali dedikodu kazanına dedikodu olsak,demeden koyarım rahat ol yaslan tarzımı tarzına çekde yapıştır,s.iktiğim karılar pek bi karıştı gücünü göster benle yarıştır,küfürbazın peşinede bu raple kastır
sansar p.iç sansar sıra sende biz rapin oğlu sen iblis oğlu,reklam yapmak sana göre doğru alçak sansar dinleme moduna,kaçacak korkudan hemen yurtdışına anadolu yetmedi p.içe dar geldi,kadıköyü sattı olymposa verdi deprem bölgesi senin o b.oklu k.ıçın,kolpalıkta birinci bu p.içede yer açın pit10 doyursun senin aç karnını,destek olursun reklam yaptımı köstek olursun seni solladımı,alçak sansar daha doymadım
|