.
Admin
[Tecrübe Puanı] +2/-0
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 30, 2009, 10:49:13 ÖS » |
|
16. Yalancı
Verse 1 ;
Kulaklarım seyirci duyduğum her yalana Rap yine tarama da bana gel göz burun var bak her notada Oo bu ne denli bi yalan, oo bu ne denli bi dolan Koynumda yılan , dört yanım talan
Döndür yine aynı dolabı yine döndür ben bu filmden sıkıldım Işıkları söndür, süngü deşer altta yoz kültür Sen ... kral yap ben övgü süründür Bende bi gün var o gün bugün bu gün de o gündür
Aynalar yalancı, yüzüm hüzünden habersiz bu kez Ruh tenimin altında alır nefes Dünya yuvarlak kafes kes göbek bağımı kes Sol anahtarıyla ?ders yerini? al feyz
On beş yaşında kritik yaptıran öğle tenefüsleri Beslenmemde yine bütün rap verseleri Saçmalık ormanında Tupac öldü mü geyikleri Evinden Taksim'e kadarmış lan ufkunun genişliği
Nakarat ;
Aynalar yalancı, sağımda hep yalancı Solumda hep yalancı, yanımda hep yalancı Mumun sönmez yalancı sen kazandın Sen kazandın..
Yalancı sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın yine Yalancı sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın neyse
Verse 2 ;
Devam
Ses tellerim dikenli malum , ellerim siyaha boyalı masum Güneş bat , hayat hükmen malup ben yazarım felek siler malum Her surata göre bir maske vardı gördüm, gönlüm dert bahçesi Her günüm ölüme doğru baktım gördüm, kaldırdım perdeyi
Beni kapkara sayfalara iten, yine gönlüme kederleri eken Beni güz günü gündüze muhtaç eden, ahval içindeyim ben neden İlhamıma hoş geldin de , her ne kadar boyunu aşıp gitse de İnsanları boşverdim ben, boş sorulara boş cevaplar dünden
Ülkemin üç yanı deniz ama dört yanı düşman el pençe divan Kaç kere boş yere kurulu divan, her yere serp hadi tohum-u nifak Kimi zengin kimi gariban, kimi kalem her kimi taliban Kim kime dum duma yaşanan yaşam her gün döner başa sabır taşar neyse
Neyse neyse , kapa
Nakarat ;
Aynalar yalancı, sağımda hep yalancı Solumda hep yalancı, yanımda hep yalancı Mumun sönmez yalancı Sen kazandın, sen kazandın
Yalancı sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın yine Yalancı sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın , sen kazandın neyse
|