rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 10:24:18 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dehset Crew - Türkce Rapte Adam Gibi Bir Rapci Yok.  (Okunma Sayısı 1316 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Producer
Ziyaretçi
« : Haziran 07, 2008, 04:17:07 ÖS »

Murat K.: Burasi yeralti dostum burasi etilere benzemez, türkcem cok bastmi?seni ilgilendirmez!filozof degilim ben bir rapciyim, harbiyim, senin gibi bebekleri dinleyecek degilim...sütünü ic benimle yarisma sen cocuk, sen bezini doldururken biz bu rapi yapiyorduk, türkce rapin ülkesinden türkce rapin ikilisi, Murat ve Sefa, yikilacak gerisi, artik sabrim tasti konusma zamani geldi, karanliktan gelen isik gibi umut verdi, bir adimlik yol kaldi bu basamaklarda, hedefime ulasmaktayim darisi absina....kabus degilizki uyaninca kurtulasin, neler cektik bilemezsin ki, anlayasin, cöllerden gectik!cehennemi yasadik!bu günler icin, böyle rapler icin savastik!

refrain: Oldschool devri gecti yeni okul onun altinda ezildi, ciplak gercekler, önüne serildi, wannabeler cok cok, Dehset size sok sok, türkce rapde adam gibi 1 rapci yok!  Oldschool devri gecti yeni okul onun altinda ezildi, ciplak gercekler, önüne serildi, wannabeler cok cok, Dehset size sok sok, türkce rapde adam gibi 1 rapci yok!                   

Sefa M.: Bazi insanlar, can sikintisindan antrenman yapar, vücudu gelissin diye, hanimlar begensin diye, duyun palyacolar bugünümüzde, bazi insanlarda var onlar carsi köselerinde sogukta boncuklar satar kazanci bes kurus, ekmek parasi, kalbimde gurbet yarasi,elimdeki euro ekonomik miymintisi o yüzden kimse konusmasin, hepsi özenti nesil, anlasinlar rapimiz ciddi artik sabrim bitti, bugünkü Sefa M. , köpüren dalgalar gibi, türkce raple gectim coktan hayat boktan, sisteme karsisin ecelle karsilasirsin, sansin yok, iste dinle burda Dehset Crew, Wuppertal, emin emin adimlarla zafere kos,bir adimlik yol kaldi kapilara tiklandi, böyle gercekler, kafalara zonkladi.....

refrain: Oldschool devri gecti yeni okul onun altinda ezildi, ciplak gercekler, önüne serildi, wannabeler cok cok, Dehset size sok sok, türkce rapde adam gibi 1 rapci yok!  Oldschool devri gecti yeni okul onun altinda ezildi, ciplak gercekler, önüne serildi, wannabeler cok cok, Dehset size sok sok, türkce rapde adam gibi 1 rapci yok!
ttugay
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-2

Cehennem artık bomboş çünkü tüm şeytanlar aramızda

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2009, 09:15:43 ÖS »

Doğru seyler yazmıs çeek

Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi.
      Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi.
      Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi.
      O yüzden onun gibi,şişenin dibi.

Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir.
St.RapLez
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

SaNSaR SaLv0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2009, 04:43:43 ÖÖ »

Doğru seyler yazmıs çeek
Hiç bile.Sansi var Pit var,Patron var,Şehinşah var ve daha adının sayamadığım sürüyle mc var.
Önce kendisi doğru düzgün rap yapsın sonra konuşsun.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Dehset Crew - Türkce Rapte Adam Gibi Bir Rapci Yok.

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss