|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Temmuz 06, 2009, 11:50:20 ÖS » |
|
P vede A vede R vede A Derin yaralara ilaç temiz yada kara Dara düştünmü dibe göçtünmü Bol sıfırlar gelir akla ,olsa atarsın takla Fazla zararı yoktur,yani daha görmedim Çoksa dostun çoktur,daha öncede söyledim Onunla saadet olmaz derler çok bilmiş salaklar Onsuz saadet görmedim bu yaşıma kadar Katil olunur onun için bu kadarı fazla Katil hıyar içerde yaptırır kendine lüx ranza Kasa boş gene boku yedik bişey yapmak gerek Biraz yeşillik satıp yeşillik kazanmak gerek Evde peder dır dır eder,haftasonu karılar bekler Siyaha bulandı hepsi hayallerimdeki parlak renkler Yarı çıplak kaltaklar,yatlar katlar arabalar Lüx oteller,rolexler,turkish chainz,paralar Bizimkisi (sorma) müebbet züürtlük Ömürlük fanteziler,mutluluklar günlük Haftasonu parti var ama bende para yok Ay sonu faturalar,halimiz gene bombok Namussuz uğramadı daha doğduğum günden beri Para parayı çeker,biliyo gideceği yeri ------------------------------------------------------------------------- Nakarat x2
Bana para lazım,kime lazım değil ki? Şaşkın karga bile onun için olur kurnaz tilki Bana para lazım,kime lazım değil ki? Şanslıya gülümser,yok dili-dini-rengi -------------------------------------------------------------------------- Lüküz hayat yan gel yat Kimine göre çalış,kimine göre ruhunu sat Yat-kat-araba para varsa tabi oda anca Kanca geçer paçaya takılır,asalak vücudunda barınır Hayat fahişe,engel olabilen yok bu gidişe Aradan bin asır geçsede hep aynı düşünce Düşünce el uzatan olmaz tekmeleyen boldur Oyalarken milleti bi taraftan kasanı doldur Mangır varsa zaten hep arkadaşın çoktur İşte esas onlar böyle kötü günde yoktur Yok olur,toz olur,tuz buz olur elindeki son dirhem Akan sular bile durur dönmez olur değirmen Paran varsa sana verir,mühim olan cebindedir Hayat bi fahişedir,gerisi gelmeyebilir Denebilir aslında,kalubeladan bu yana Dengesiz terazi oynamaz,ne sağa nede sola Adaleti bu,şu malum yuvarlağın Söylenenler gerçek bilmem gücüne gidermi tanrının Allahım sen affet,sen sabır ver yarabbim N'olur sanki biraz benden yana olsa kaderim Züppeler baba parasıyla,altında arabasıyla Bizse yine kaldık yaya varoş sokaklarında İçime sinmez bu böyle gitmez Der dururum ama bana yetmez ------------------------------------------------------------------------- Nakarat x4
Bana para lazım,kime lazım değil ki? Şaşkın karga bile onun için olur kurnaz tilki Bana para lazım,kime lazım değil ki? Şanslıya gülümser,yok dili-dini-rengi
|