rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 10:55:24 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İnfokey & Sage & Ottopsy Lancet[Durma]  (Okunma Sayısı 981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
destiredd34
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 17, 2009, 07:50:53 ÖS »

Antalya Durma herşeyi salla durma eller havaya durma meybaba meybaba inicem rotanın son durağında durma herşeyi salla durma eller havaya durma meybaba meybaba inecem rotanın son durağında salla hadi bebek herşeyi salla yolla çoşkunum bu tarafa yolla durma öyle duy bizi oyna izle ve gör abim kendini topla kopucan yine info seç yola devam tıkıcan duyunca duracak piyasan pek te keyifteyim götüm rahatta istisna olmaz hadilan yollan üstat konuştu noktayı koydu uçan halı lamba hayellere kanma dinle bu tracki arkanı kolla bak bak bana gerçek burda boşver takma yaranada tuz bas big bang records raptede has sende gel biz gibi alemi kas gece bitibeklerimiz mederiks raks durma herşeyi salla durma eller havaya durma meybaba meybaba inicem rotanın son durağında durma herşeyi salla durma eller havaya durma meybaba meybaba inicem rotanın son durağında antalya sokaklarında seyirdeyim bak adımlar durmaz durma durma herşeyi salladım sende salla at kötü düşünceyi baba bir tarafa keyfimi bozamaz kimse benim sen prim yatır ben emekliyim info tak hattını da seçliyim yenilmedim bıkmadım ben hep repliyim meltem üç kapıları şıklar bide kolpalar durmayın hadi hatunlar sallar oynar bizim toylar crayz boylar tikiler bunlar durmadık biz bing bangte kopuyoruz susmadık biz hep tekten vuruyoruz taramalı makara işte sunuyoruz tanımadım kanka patladı bomba durma herşeyi salla durma eller havaya meybaba meybaba inicem rotanın sondurağında durma herşeyi salla durma eller havaya meybaba meybaba inicem rotanın sondurağında durmaa
Sayfa: [1]
  Yazdır  
İnfokey & Sage & Ottopsy Lancet[Durma]

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss