rapciL
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +11/-3
Durumum:
|
 |
« : Haziran 11, 2009, 04:38:39 ÖS » |
|
Ne ben rahatsızım ne o ne o ne o Diger kızgın boga gelsin toro oglum haydi toro Koloya fani eko, ziyana logo karo, az sabır makro ego, Çıkar yürür erkek Fato. Çimleri kalbime gömerim kara kara bir çıkıs bulamadım ara ara Ustüme yagan kursunlarin hepside karavana Hadi kaç saklan paravana Giremedin günahtan çok sevaba,saçıldı isyan etrafa Heves döndü zarara, Günes özlemden yanıyor,kavusamadı askı narin mehtaba Bir merhaba hayali ama hergün eder elveda Benden kaçamazsin oglum Saklanacagin ilk yer yatagının altı Tani hayatı,yasın hala 6 ,izle genci kalktı Annemin yası oldu 46 derler bana anasının kızı
Gözlerimden yas bosa düsmez oglum zamanım geldi Çekmeyen anlamaz is basa düsmedi oglum,çekse bilirdi Ah bu derinde tas dibe düsmez oglum,öyle derindi Haktan baska yol düze çikmaz oglum,köprü gerildi
Yoklugum varlıgımı arat,aydınlık günü karart Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç Yetistim bana yer aç,doymadin karnin aç Taktigin bir vur bir kaç Volume e dokun sesimi aç Bulamadin mi hala bozdun akli akla karayla, İyice saldin son 1 ayda agam Yandi çiran çayda,sözlerimde fayda Uyda kaysin hayat rayda mesgulsün alayla Kalbi kalayla
Onu düsünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani Gülümserim içime düser göz yaslarım,seytanımı taslarım Bitmiyor seneler gün sayarak, Bası kasıma,bosu bosuna o tası tasıma Bakma yasıma,konus basımın yasına Kabuk tutmus o yara kasıma kasıma.
Ah bu devirde dost bize düsman oglum olsun varsın Hrkes olacak bir gün pisman oglum ama olacak çok geç Hangi güzel yüz toprak olmadı oglum,bir bilselerdi.. Hangi ceylan gözlü yere akmadı oglum,hamdım oldum.
|