Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:05:42 ÖS
Türkçe Rap, Hiphop Forumları
>
>
Şarkı Sözleri
>
Kursun - Acıların Baskenti
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kursun - Acıların Baskenti (Okunma Sayısı 1847 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
«
:
Haziran 06, 2008, 01:37:27 ÖÖ »
ÇELİK ERİTEN BU DİRENCİM TRİBALİN EFEDEKİ NÖKERİNE DENGİN İPESAPA GELEMEDİN AMA BEN SENİ BOYADIM 4 MEVSİM RENGİN OLDU MOR PERÇİN
ÇADIR KUR METAL MANYETİK DARAL DİSSLE ÇEK HALAY CEVİR PEDAL BU KENT GİBİ AL KUKU ÇEK HADİ SAL TALEP AL BENİ GÖR HADİ DE LİKANDAL
MÜZDARİP BEYİN TAHRİBAR BU KEP KEHRİBAR RIZA PİSKOZAR HELA PİS KOKAR BU DENK BAGI KOPAR , ONABUNALAF ATDA PRİM YAP HIYAR..
GÖZLERİ ŞAVKADI LANETİN ARKADA TAYFASI OLSADA BENİM ADIM YÜREĞİMİN ARKASI PARÇASI 1 OLSADA TOP10DA AMA KOKAR O KOCAMAN POPON...
KULLUK SIFATINI HAKET BE SÜMSÜK - COK GEÇ OLDU AMA SENIN YÜZÜ GÖRDÜK - ÖRDÜK KALBE DUVARLARI GEÇEMEZ KOLESTROLLU DJİN HÖDÜK..
YARIŞIRIM KENDİMLE SEN KARIŞIRSIN ADİ TRİBİNLE SENİNKİ KAPİTAL DÜŞÜNCE MORONLAŞAN EKÜRİNBU GÖT SALLAR CUNKU ZENNE
ESATPAŞA PARKI CIGARAMDA FARKI KAFANI ÇEKİÇ İLE EZMEK DELİKADİR ARZI ARTI BİR SİGARASINA SENİ VURACAK ADAM YOLLLARIM ALIRIM AKLI....
BEYNİNDE UGULDAR BU SÖZLER GÖZLER BİLİRİM HEP BENİ ÖZLER Bİ KIZ SEVMEK HİÇ YORMAMIŞTI BENI BUKADAR AMA OLSUN MİNNOŞ DÖNGEL...
______________________________________________________________________________________________________
YAZGIMA RAZI BU SERÜVEN BU SÜKUNETİN NEDENİNİ BEN BİLEMEM
YANKILARINLA SIKINTILARDAYIM HADİ GEL TERİMİ SİL BE ZALİM CANPAREM
GÖLGEMİ KAYBEDEN Bİ GEZGİN GİBİ AVARE Bİ GARİBİM VE RAPÇİ
DELİ KADİR ACILARIN BAŞKENTİ !!!!!
___________________________________________________________________________________________________________
bozguna benzer boynunu sıktıki zincir dil bal gibi anzer PANTER gibi raple ÜSKÜDAR bana parsel senin mesken KARAKÖY AYSEL...
aklını kırdım yıldın ben yazdayken sen kıştın sedef ol kaşın hedef ol taşın evinizi basarım ......
sinatra ese dura imbata koy imdada koş yavaşla batı boy kelimede toy soy karakterini vahşi ol koy lafı bahto ama önce oyyy .......
acılara daldır mürekkebi hayale prangaların acı kaseti taşı hasedi kalbine ben mühür olurum aşkım zorlama kendini .......
cilvede perişan masum hezeyan heyecan taliban gibi bana balaban abe sus bok yaptığın rap zaten kok - muş .....
varakada baraka ve tabakada maraba - alacada kara para herkes kosova - bakide geri kalan tahtabiti ama sendeki götlalesi .....
eşkiya hüzün bu gözümde yüzün var anımda sözün dökündü bugün - toprak at popona dinsin bok kokun dokun raplerime gebesin koçum
rap tufanı kurdun kapanı sattın mı gacı yok oldu pası ağzı küf taşı başı bok çukuruna endeksli prezentabl işçi ....
______________________________________________________________________________________________________
YAZGIMA RAZI BU SERÜVEN BU SÜKUNETİN NEDENİNİ BEN BİLEMEM
YANKILARINLA SIKINTILARDAYIM HADİ GEL TERİMİ SİL BE ZALİM CANPAREM
GÖLGEMİ KAYBEDEN Bİ GEZGİN GİBİ AVARE Bİ GARİBİM VE RAPÇİ
DELİ KADİR ACILARIN BAŞKENTİ
Sayfa: [
1
]
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: