rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:09:25 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kursun - Cıplak Suyun Rahmi  (Okunma Sayısı 2836 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
« : Haziran 06, 2008, 01:26:17 ÖÖ »

Tükenip eridi bu ölüme umuda kadını koyunca kanadını kapa kola ile hadi mola verin yanınada bı cıgara koyun hadi o godoşun gözünü oyun bana trip atma ...
zamanımı koluna saran kinimi kazıdım duvara falaka bu rape kaside gibi yakışır beni arama boşuna sar hadi yarana beni senin için herkesi karşıma aldım ...
değdimi değmedi herkes aynı gibi acıdan doğan sesim aynı nare gibi kır zinciri beni kötüleyin izole edilen beyine binin hadi aynı at gibi ...
damıtılan güne hitaben yüreğe mezar açın bakın içindeki haşereyi kıçınıza takın dizin hadi mazideki resimleri bir bir kurşuna verin onu ter aksın çil çil ...
alınterindeki kana bula külüstürü kara büyü yapın karanlığın dizine başımı koyarım boka bula kafanı tokanı yara kabuğun yap hadi şişme kadın al put gibi tap ...
sılada kanadımı gerin gamına bulanır perişanın ağıdını umudun ağacına asın ve geri gelin beyitime musibeti ekin
tekin deil benim adım senin için artık ...
uzak dur kancık benden benden - sıkıldım artık sizden sizden - can saydım sizi nerden nerden bileydim götmüşünüz hakkaten ...
halavet olur başım tufandır aşkım taşkın sabırı gonule dokurum halı gibi çulederim anama can feda huzurda olsan beni sakın arama uza ...
_________________________________________________________________________________
ÇIPLAK SUYUN RAHMİNDE - BOĞARIM AF DİLE - AMA ÇOK GEÇ NAFİLEE - GÖMDÜM SENİ KABİRE
YÜREKTE - ZEVKTEN KAHPE BAKİRE - ADIM EZBER DİLLERDE - BAĞIR HADİ BEN RAPİ SİKİNCE BENCE....
________________________________________________________________________________
damara dumanı vurup alemi donatan yalana kabarır denizin bi gülüşüne bacak arasını açar cocuk eli sikimin yükünde bi amelesin konuşma ayağımın kirisin ....
yağmurun damlası zafer müjdesi güneş mızrak boyu yükseldi kellesini ucurun hadi bana getirin gözünü söküp içine işeyin bu   takdir ilahi ...
taradı gözünü pazarın beati terapide elini kıçına sokup bokunu cıkarıp emele soktu bu zenne
elle bu kelle yi ayttt yelle ...
bele bele  gölünü geçer iken ayıkla mezarını putun üstüne devril hakir kafaları kalın gemiler harekete hazır manitanı sikiyosun ama hala bakir ....
baktım kafanda karınca var bana dönder kıcını paket yap gönder anzer balı gibi dilim nakavt eder bana pelgamdan bi porsiyon gönder ....
budala hatıralarına hadi bı keman ol hadi bi sor içine giren ***ine kaldırıma bi meraba de sünepe karı gibi ayak memesine gidip gelme kut mongol  ....
duvara çarpar başımı bu yol al kan sarkık memeli a.k.a manitan hadi uza lan amına kodumun dilencisi sana verecek yok param ...
kara ağaç gibi kati kurala boyun büker öp onuda gel ölüme yöneldik haberini verelim bunal iyice tipini kedi bile yemez çünkü murdar naber motherfucker
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Kursun - Cıplak Suyun Rahmi

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss