rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:09:54 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kursun - Dur Yokki  (Okunma Sayısı 591 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
« : Haziran 06, 2008, 01:22:45 ÖÖ »

Duyarım Yüreğimde
Örselenmiş Genbçliğimi
Bana Boşa Denlenme
Topukla Ezerim Beynini
Dur Yokki Bu Gidişe
Mantıkla Tut Sözlerimimi
Rahat Bırakın Beni Be
Bulayım Bende kendimii

Tedirgn Ormanda Hüzne ben Avcı Hip hop Mahkemesinde Kitle Savcı İhanetin Çatal dillesi kancık seni yağcı delikanlı ol azcık Yarayı Tuzla Vede Acıları Dağla Bi Kız Çocuğunun Dizinde Ol K**a F**ka  Bastım Biliriz Çaça Çengide Hazır Bizde Gel Bira ... Acı Denen Olguyu Yalan Sorguyu Dostla Kör Kuyu Oyna Al Boru Erdemde Destan E**tic Mermi Seni mi sıkıyo Lan Bnm Derdim Geldin Gördük Yalana Kördük Rapini Dövdük Biz Sana Sövdük Acıyla Akran Bu Dil Kime Ferman Arasanda Bulunmazki be Derman   

Duyarım Yüreğimde
Örselenmiş Genbçliğimi
Bana Boşa Denlenme
Topukla Ezerim Beynini
Dur Yokki Bu Gidişe
Mantıkla Tut Sözlerimimi
Rahat Bırakın Beni Be
Bulayım Bende kendimii

Göz Bebeklerimde Kara Bi Tünelsin Göğsümdeki Karaltı Gibi Peksin peki Ben Rap Yapmıyom Napceksin K**ına Kına Yakıp Oynıyıceksin Dizine Kurak Toprakları Döksün izine K**eklerini Salda Ürksün Zemheride Hıncı Kes Jiletle Yolu Belli Etmesende Kopar Kolu ßinanın Çivisi Gibi Bi Çocuk Hevesi Gibi Bi arının Balı Gibi olamadın Sen kıskanç bi sürüngen oldun sen haberin yokki bi karı gibisin sen kalbini dışarıya haykıran kaçık konteyner dısında bağırsak saçık kafalar öne yatık ağız kokusu atık ve kaşlar çatık burada havada basık 
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Kursun - Dur Yokki

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss