|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 06, 2008, 01:19:18 ÖÖ » |
|
Fikrine Kelepçe beynimde intikam çanları çalar yüreğimde zehrini akıtan yılanlar var vefasızlık gecesinde meydan okudum tümtiki raplere,,,, düşünce paslı akıl dünü astı seni s*kerim ama beynimde kaygı kıç bezi gibi tribin tipine saldı bu bahto kafadan sakat lan ,,,, ağlar her gecem yağmur sanarsın yaşamadığın anları rap yaparsın ruhumun direnişini winampın çalsın abe sus kendini ne sanarsın,,,, kana kan karışır yüreğin içi savaşır kurşun yumruk deil raple kapışır ben burdayam *** istesende istemesende kurşun yaslar,,,,,,
AYAKLARINA KURŞUNLAR BÜYÜLÜ GECENİN RİTMİNDE KONUŞMAYA İHTİYACIN VAR AMA FİKRİNE KELEPÇE,,,,,
nefrete tohum at ben çimlendiririm dallara sancı verir yaşlı köklerim eklerim günü güne dert beklerim deliydim bizamanlar şimdi asiyim,,,, arzuyu derle diss at beni besle ölsemde bitmez dilimdeki lehçe pençe kalbe tacı takan imge simge bu rap inzibat hadi kitle,,,,, hazinemden hicab eder kinimin akoru hislerimde deli divane iltihaplı arzu hala kinliyim kim var kim yoktu es geçtim kancıklıK coktu ,,,, doldu sabrımın bardağını kırdım burcumda beklentim çaresiz astım dağlardan buyuk korkum yokki olsun s*kimde deilsin çakallar ulusun,
|