rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:10:39 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kursun Ft. Canka & Pit10 - Kolay Mı Sence  (Okunma Sayısı 1187 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
« : Haziran 06, 2008, 12:39:09 ÖÖ »

Yalan mı hadi hadi söylesene bu acıları çekmek kolay mı sence yazdım derdimi umuduna her gece

PİT10
Yalan mı sence hayat sanki sahne kapandı perde abandı bende okyanusta yol al hayat seni boğmasın neşe ister kollar tam aksini bulmasın alkış eden amaç bazen hedefi bulmaz esir ettin beni ah senede bir kumpas gözleriniz hep üstümde nedeni ful ass ruh ve bedenimi kafese koy gene de durmaz özgürlüğe adım atar bu ayaklar acımadan bugüne kadar sarf edilen cümlelerin kaçı yalan hangi gerçek harbi doğru beyinler hep yarım ada hepinizde kumar karı falan ama hacı baba beyne daya silahı içinde 3 kursun elbet biri isabet eder elin güç tutsun ipi çeken başarımı yoksa göze batan mı herkesin bir derdi var söyle yalan mı

Yalan mı hadi hadi söylesene bu acıları çekmek kolay mı sence yazdım derdimi umuduna her gece

CANKA
Bir Dakka dur!!.. Ben bu mıcrofonu 6 yıldır taşıdım hanginiz yardım ettiniz karda kışta yaşadım duygularımı gömdüm uykularımda sövdüm atılan bu tokat nursuz sıfatı gördü albümleri indirin enayi çok artık beleşe de bıtt ft vs yok hayrına iş istiyorsan hayrına para göster saygı diye haykıran s**ak g**ler rap a destek olmak istiyorsan anır abla ve olympostan başka bir şeyi de satın alma bize hiç alınmayın sisteminiz ezikse rap im  gibi  s*k gibi ipnelerin peşinde ter akarsa ordan selpak alda kokma Türkçe rap pokemon her tarafta top var harbi yani yirmi balta sallarsın duble bassan da birden fazla satmazsın

KURŞUN
Baş üstü kar beyaz şapka ve çapraz ölümün balosuna esiyor bu poyraz bulut altında güneş dalmış uykuya mavzer kabzaları salgın bir boğmaca yıka başı rüzgarla gir hadi hele cana korkunç bir kahkaha yürekte raksa başlar yine sular durgun kanlar akar ama olsun çınlar yürekler kara kayada dingin ölüm peşimdeyken ben göçebeydim acarım hüznün solgun yelkenini dümene geçip yürütürüm gönül gemimi perdeyi arala bu sabah hadi ufka bak tabi kelimelerimin çubuğunu yakarak güneşle kucaklaşan balkona çık da hatıralarını yazmadan gelme bana

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Kursun Ft. Canka & Pit10 - Kolay Mı Sence

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss