rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:11:50 ÖS
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kurşun - Gözüm Üstünüzde (Sagopa Kajmer Diss)  (Okunma Sayısı 4243 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rebel_rap_girl
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2008, 06:07:37 ÖS »

yaptğınıs sadece rapi düşürmek.küfürle diss ne anlam ifade eder ki.bana göre diss küfür etmeden anlamlı şekilde laf koymaktır .bunu da en iyi yapan sagopa kajmer..sise bi örnek vereyim:lise yeni bitti.yıl sonu için okul müdürüne bi rapçi çağıralım dedik.ve hocanın cvbı şuydu:rap olmas onlar şimdi küfür müfür eder...artık anlayın...
evet arkadaşım herkes öyle biliyor(küfür).Benimde lise yeni bitti ve ben küfürsüzde RAP in olabileceğini okuluma anlttım,dinlettim ve ,müdürümüzde kabul etti.Ailem bile Rap kelimesini duyunca direk ters tepki veriyorlar fakat ben bunu herkese gösterdim,kabullendiler hepsinden öncede tebrik yağmuruna tuttular.
1.Mezuniyetle ilgili,okuldaki disiplin kuralları ve öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma partnerimle yazdığımız parça
2.Partnerimin yazmış olduğu bi parça ve sonrada freestyle yaptık.

Tabii ki RAP denilince akla küfür geliyor biz bunun üstesinden gelip (seviyeli bir şekilde diss) herkese de sevdirmeliyiz.

SAYGILAR (y)

ikinizede katılıorum..yakıştıramıorum küfürü RaP e ama napalım Rap i çok sewiorum..buda onların arasındaki meseleler..bizde dinlioruz işte.. göz kırpan
Eskiz
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2008, 06:28:10 ÖS »

Sen bi zat değil Sen bizans kadar hainsin olucak .
Diss çok Güsel *
San'chez Nefron
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +5/-6

'GeneraL*'

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2008, 08:00:55 ÖS »

evet arkadaşım herkes öyle biliyor(küfür).Benimde lise yeni bitti ve ben küfürsüzde RAP in olabileceğini okuluma anlttım,dinlettim ve ,müdürümüzde kabul etti.Ailem bile Rap kelimesini duyunca direk ters tepki veriyorlar fakat ben bunu herkese gösterdim,kabullendiler hepsinden öncede tebrik yağmuruna tuttular.
1.Mezuniyetle ilgili,okuldaki disiplin kuralları ve öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma partnerimle yazdığımız parça
2.Partnerimin yazmış olduğu bi parça ve sonrada freestyle yaptık.

Tabii ki RAP denilince akla küfür geliyor biz bunun üstesinden gelip (seviyeli bir şekilde diss) herkese de sevdirmeliyiz.

SAYGILAR (y)

Mezuniyet de çıkıp Sansarın Havale A'capellasını söyledim bir o kadar daha şarkı söyledim küfür ne küfürü sansürledim ne birşeyi çok tın yani benim için onlar ne düşünmüşler vs vs

Merak etme zenci dostum gün gelecek beyazlarda bizi anlıyacak
wiLmaNs
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2008, 03:06:41 ÖS »

heRkes ceVabıNı aLıcak sonRa oTurup kaLıcak  göz kırpan
bide diss atmayı biLenLer diss aTsın saçmaLıyanLar yoL aLsın.
sagopajey_55
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 01:30:35 ÖS »

Sago namaza başlamış, nevar bunda...Takdir edilecek bi davranış..belki geç oldu ama sonunda olduya..Müslümancık, yok kıbleye doğru kan çıkar..Bu sagopa'ya değil ALLAH'a atılmış bi diss...haşaaa ve kellaaa..kıbleyi namazı küçümseyen sözler...Allah tez zamanda cezasını keser...vesselam
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Kurşun - Gözüm Üstünüzde (Sagopa Kajmer Diss)

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss