yaptğınıs sadece rapi düşürmek.küfürle diss ne anlam ifade eder ki.bana göre diss küfür etmeden anlamlı şekilde laf koymaktır .bunu da en iyi yapan sagopa kajmer..sise bi örnek vereyim:lise yeni bitti.yıl sonu için okul müdürüne bi rapçi çağıralım dedik.ve hocanın cvbı şuydu:rap olmas onlar şimdi küfür müfür eder...artık anlayın...
evet arkadaşım herkes öyle biliyor(küfür).Benimde lise yeni bitti ve ben küfürsüzde RAP in olabileceğini okuluma anlttım,dinlettim ve ,müdürümüzde kabul etti.Ailem bile Rap kelimesini duyunca direk ters tepki veriyorlar fakat ben bunu herkese gösterdim,kabullendiler hepsinden öncede tebrik yağmuruna tuttular.
1.Mezuniyetle ilgili,okuldaki disiplin kuralları ve öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma partnerimle yazdığımız parça
2.Partnerimin yazmış olduğu bi parça ve sonrada freestyle yaptık.
Tabii ki RAP denilince akla küfür geliyor biz bunun üstesinden gelip (seviyeli bir şekilde diss) herkese de sevdirmeliyiz.
SAYGILAR (y)
ikinizede katılıorum..yakıştıramıorum küfürü RaP e ama napalım Rap i çok sewiorum..buda onların arasındaki meseleler..bizde dinlioruz işte..