rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:13:35 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kursun - Hadi Beni Vur  (Okunma Sayısı 781 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
« : Haziran 06, 2008, 01:15:30 ÖÖ »

Hadi Beni Vur Eğer Gücün Varsa
Hadi Beni Vur Eğer Yürek Varsa

Ruhun İçindeki Gurbete Tabi Kalbim Duvarına Kinimi Çizdi Bu Asitle Kelimelerim Yıka Tepeden Ayar Olmus Uykusuz Gecelerden Sen Bulutunu Özleyen Bir Yağmur İşgalci Geceler Sana Parkur Cebinde Tasınan Göçebedir Düşler Saman Yaprağını Bırakır Dur Der Bilge Bu Şen Asır Pigme Bu Kart Tavır Kurdesen Döken Gay Gibi Fuckıl Manıta Yoksa Git Yorganına ASıl Duygularım Namluda Buda Fasıl Kinimin Arka Sokagında Sıkıstı Katil Diye Aklımı Tatile Yolladım Kralda Olsan Ben Tahtını Sikerim Gözlerin Tesbih Yapıp Sabır Çekerim

Kelime Kelime Gelirim Üzerine Bide Ölümüne Belayım Evine Evine Git Yataga Gir Beni Bekle Bu Gece Ölümün Benim Elimde Huzuru Sorarken Aklı Yitirdim Kafama Taktıysam O İşi Bitirdim Şanslısın Yoluna Sapmadı Kinimin Ha Bide Bana Geleceğin Yolunu S.kiyim Silahla Cesaretini kovalarsan Bıcakla Kalpten Seni Yakalarsam Seni Domaltıp Kıcına Bozuka Çaksam Ölürsün Deli Kadirden Kaçamassan Yaralara Bas Umut Kurtul Benden Karı Kıza Tap Sen Ben Sana Cevsen Olur Otur Kaşın Kudur Nedir Budur Benim Adımla Kudur

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Kursun - Hadi Beni Vur

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss