|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 06, 2008, 01:09:00 ÖÖ » |
|
Kısa Boylu Kadın Gıbı Ayak Etin Ke***Ne Eseri Yemek Yerken Mışıldama Basıretın Onun Bunun Elinde Oyuncak Oldu Izdırabı Bıcılmıs Tarlada Hadi K***Na Bonıbon Atıftıra Bahto Hasta Kafadan-Kafası Yumurta Rafadan Şefkatin Elemine Karıkızın Cılvesıne Dayanamam Veresıye Sokarım Yerindibine,,, Recep Ayında Keferelerin Boazladıkları Koyun Gıbı Keserim Aybaşında Manitanı Zıyarete Gelırım Hayretının Sevkını Ve Lezzetını Domaltıp S**Erım *** Eşittir Hiç Alem Vardır Kapısı Hayat Takat Yoktur Surer Yasamak Kerhanede ***Ya S**Meden Tokat Gıt Ekmek Allan Bu Ekmek Bayat,,,,, Diline Pelesenk Olup Eline Kelebek Alıp Kıçınada Kara Muharebeler İçin Firak Ateşi Yakıp Gelsen Mongolmen Berkemal Sükunete Küfretsen Domuz Gıbı Kokarsın Anber Kafatası Cember Asılacam Elver Yada Damında Dilberi Ateşle Gel Fişekle Bacaklar Sakırdasın Eller,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Rütbesine Bakın Hadi Kan Pıhtısı Var Akıl Geri Bıraz Mongol Galiba Topal Akla Mınare Dayar Yokki Emsal Ağzın Kaygan Tabi Elinden Kayar
Arvana Gibi Sedeflerin Bulaşana Kadar Kaşın Ama Edebine Gore Atının Yelesi Bile Mide Fesadı Geçirir Kafatasın Gıbı Araban Arama Artık Beni Şi Deilim Kankan Yagmur Yagar Islanmam---Kurumasam Paslanmam Def Ettim Ha Kettin Ama Herşeyi B*K Ettin Akverin Bana Keneviri Bibibi Bilemeden Sebebini Deşhadi Kalbini Emeline Gore Vilayetine Bu Rap Olur Muharabe G**Anıları Sık Hadı Kanepede Eteği Bulaşık Kadını Put Yapın Hadı Tapın Kerhanede Ben Muallım Efet Sen Talebe Korebe Geceleri Sunepe S***Aım Geldi Gidem Bari Kenefe Mızrak Ucuna Takılan Filama Popon Aseton Gıbı Olamayan Beynın Bıdon Ona Gore Gelıom Zart Dıye Salıom-Bılıom Kız Cok Geç Gelıom-Seni Delirtiyom Tepene Yumru--Akılgeri Kumlu Kapak Oldu İşe Doldur Bahto
|