Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 11:16:23 ÖS
Türkçe Rap, Hiphop Forumları
>
>
Şarkı Sözleri
>
Kursun - Uyusuk Larvalar
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kursun - Uyusuk Larvalar (Okunma Sayısı 1364 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
Kursun - Uyusuk Larvalar
«
:
Haziran 06, 2008, 12:50:27 ÖÖ »
Mor Gayeli Sevecen Gözler Var Kiride Şafaktaki Katili Umudun Bensiz Kalmaya Mahkumsun Sen Kopsun 2 Kolu Buda Seni Korusun El Çingene Yüzüne Bacak İzi Hazine Bu Definede Benim Adım Sana Kabile Karga Tünekleri Gibi Evin İçi Mezarıma Bile Gelme Yön Ver Kendinee Sarhoş Gecede Kan Damlar Üstüme Yazmam Ben hasta Zorla Bercesle Yıkanır Gözler EŞkiya Denizinde Gel Tanık Ol sende Gücüme Şöyle kendine Bak Aynada Tak Hadi Boynuna Yılanı koyNuna Tasma Boynuna Kurşun Düşmanınız Olsun Yanakta Buse Ölüme Rüşvet katlet Şu Sitedeki Aptal Üyeleri Kudurmuş Karı Gibi Dedikodu Yapın Hadi Kenefdeki B*kları Ört Yorgan gibi Beklentide Fışkır Hır Hırlama Dön Eve Dır Dır Zır Zır Saatte Ceddine Gır Gır Pır Pır Seni Bi S*kersem Ötersin Cır Cır Çapraz Ateşine Örtpas Etme Boşuna Bana me leme Amele Gibi Adamına Kanatıjı Ceketine Düğümle Kurşun Duracak Yerli Yerinde Üzülme Çenemde Ezil Be Rezil Ve Kim Vezir Alayınız Olmuş Kopil Çak Fitil D*l denizeni Düşer ........ Birden Rengi Olur Pakize
Dışarda Fırtınalar , Uyuşuk Larvalar
Çelimsiz Kolpalar , Yesin Sizi Karıncalar!!..
Ölüm Besbelli Ucunda Perdesi Ertesi Arafesi Kalbimin Herkezi Telaşı Veren Bu Kursun Sesi Gibi Alayınız Olmus Kursun Fobik Çeltik Ağ tutmuş Beynine Pandik Hopp Dedik Fışkırır Yerden Rap kan Gibi Tazik Benimle Ugrasanın Hepsi Ezik Yow Beynin Kesik Dal Parçası Kanadına Güven Olur Ama Değiş Atını Saçını Tara Karala Zaten Karayım Hadi Beni Kaşıyın Ben Sizin Yarayım..Havalan Bensizliği Benim Bedduam Sizlerle S*k*şin derdinle Haramdır İftira Kasabe Kuştepede Harabe Ev İçinde Balee Topla Bohçanı Duman gibi uÇ Git Alafranga Ağıza Bahtiyardaki S**tıgım B*k Üzerine Elbise Ezik Burun Deliğin Kara Koluma Bilezik Herkez Kral Ama Hepsi Spastik Lastik Gibi Termit Adam Ol Git Germe Kendini Boşa Git şey s*k Kaçtı Genze Sırtı Paslı Yaşlı uzuva umuda Sar Tabutu Dar Yar Bahtiyar K*çında kol var Bana Gelemiyon Ama Yol Var Sollar Kuçu Kuçular..!! Savaş Uçagına Çarpan bir Güvercin Gibisin Manitan Erkekse Ozman Sen İ*nenin Tekisinn
Dışarda Fırtınalar , Uyuşuk Larvalar
Çelimsiz Kolpalar , Yesin Sizi Karıncalar!!..
Sayfa: [
1
]
Yazdır
Kursun - Uyusuk Larvalar
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
-----------------------------
=> Yasal Uyarı & Forum Kuralları