pSko
Admin
[Tecrübe Puanı] +155/-14
Boşversene ( ! )
Durumum:
|
 |
« : Mart 03, 2009, 03:58:19 ÖÖ » |
|
Hoş Geldin ( Beat : Dj Zet )
Telefonum çalmadı bugün Kendi yüzümde bile vardı yüzü Yalnızım sanırım kalabalıkta Gördüğün o çatık kaşı unutma ! Ağla gözündeki yaşı kurutma.
Ben anlıyorum sol yanın ağrır bilirim tatdım Yandı bu bağrım galip sabrım.
Ellerim bugün cebime saklanır Şehrin rüzgarı saçımı taradı Dokunmayın ona elbet var yarası Ben gerçek olduğum için yarımım.
( Ben ) Lise çağı pamuk prenses ararım ( Ben ) Üniversite çağı önüme bakarım ( Ben ) Baya büyüdüm 21 yaşım ekmek kavgası sert yaşantım Rap kanım oldu kağıda damladı.
Sakin ol ben varım Anlatırım çok şey yaşadım Ölmek üzereydim kendimi tanıdım Elimi uzattım tanrım yardım ! Anla bu ritimler benim hayatım.
Hoşgeldin . . .
Devrim ( Beat: Logic & İtaat )
-Verse 1-
Yaşamak hergün yaşlanmak ise Her saniye ölümüme yaklaşmak Görevim her beat'i tavlamak Görevim size üstten bakmak.
Bunun adı rap , bunu adı Logic Bunun adı hayat , bunun adı müzik Bu sıradan bişey değil yaşam biçimi Çözümü içinde dikkat !
Saldırı başladı , bacağa saldırı Deşilir baldırı , yer kan pıhtısı Kirli alemin çoktur bıçkını İpler elinde döndür çarkı.
Geride kal ve kaybet eline mermi al ve katlet Sabret , ölümle pençeleş Ölümü evine davet et , ölümle dans et Teraziler şaşar arkanda yoksa destek.
Korkunu bulalım ,saati kuralım Ölüme hazırım , yüzümü yıkadım Kozuna bakalım , kartları oynadım Cesur ol tozu dumana katalım.
-[ Nakarat ]-
-Rap , yara almadan olur mu sandın ? -Yalana tokuz kendini kandır -Bu seferki devrim biraz farklı -Kan , (kan) , birde kafatası
-Sorunda burada işte , kuklalar benim elimde -Her gününde yaşama adına binlerce davetiye -Biz yaparsak olay olur , sizden anca kobay olur -Kemiklerin cam misali ...
-Verse 2-
İki elimi yukarı açarım önüme koyulan ölümün anısına ağıtı yakarım Bi dere başına eğilip o suyunu tadarım ama kaçmalı ben av olan ceylanım.
Sokak14 , Logic eve dön Kalbini sök , Logic has jön İyi o zaman öl , gözleriniz kör Beni boşver (yasak) önünü iyi gör.
Can'a değil ama sana kastım var Bu yüzdendir her vers'üm bir kural Bi kral gider yerine yenisi gelir Korku beni caydıramaz bil.
Dilimi araba yapıp üzerine sürerim ölümüne canına kast ederim ibne Biley olan bıçağımı dalağa geçirir yasak kelime kodumunun salağının cesedi yerde.
(Kaldır) , gözünün o toz pembe perdesini (Yansın) , içine attığım o rap müzik alevi.
Cahilin portresi , varoşa hoş gelir Kemiği koş getir , mc boş beyin Lirikle vur iti , suratta darp izi Dick shit part 2 , bu bi rap dersi.
-[ Nakarat ]-
-Rap , yara almadan olur mu sandın ? -Yalana tokuz kendini kandır -Bu seferki devrim biraz farklı -Kan , (kan) , birde kafatası
-Sorunda burada işte , kuklalar benim elimde -Her gününde yaşama adına binlerce davetiye -Biz yaparsak olay olur , sizden anca kobay olur -Kemiklerin cam misali ...
Oryantasyon ( Beat: İtaat )
-[Nakarat]-
-Gösteri zamanı kralı tanı -O.G zaferin adı -Sahne sallanır -Elini cebine sokma be kaldır
-Peri masalı -Anlatılır gibi dinle adamı -Zirveye adımım -Oryantasyon eğilimin adı
-Verse 1-
Beni ne kadar tanıyosun yasak kelime kodumun herifi Yaratılan o kasabanın benim şerifi Kalem ile karalarım o kadar basit Savaşım toz değil sülfürik asit
Güldürü basit " tamam , okey tamam " Beni övme kendimi bilirim aslan Arkana yaslan , tozlu benim raflar Köpeği sıkarsan ...
Koparır tasma kafanı boşa çalkala İlham bende değil marihuana Albüm dediğin yıllık birikim dana Yapamaz öyle her budala.
Sil beni çokda sikime yani Albümlerim hit gerisi farazi Bura bataklık otlar yabani Suck , my dick bitch kaybol hadi
-[Nakarat]-
-Gösteri zamanı kralı tanı -O.G zaferin adı -Sahne sallanır -Elini cebine sokma be kaldır
-Peri masalı -Anlatılır gibi dinle adamı -Zirveye adımım -Oryantasyon eğilimin adı
-Verse 2 -
Bir bok değildim eskiden doğrudur Yılan kıvranır gider durur , ölünce doğrulur Yaptığım işin peşinde , kovalar biçimde Meydan okurken bana havlu attın piste.
Hahahaha , girme burada riske Otoritem mi oldun ha dünkü amele İşin ehli değilsin bence kaşınma Fanlarından en olgunu neden 18 yaşında.
" Söylemen gerekli " ver cevapları Ben sessizim ve lakin götünüz kaşındı Laflarım yapıştı bil , beyninin içinde zil Gibi çaldım artı fil , geniş götünü kalkta sik.
-[Nakarat]-2x
Kaderim ( Beat : İtaat )
artık acı çekmekten ve acı çektirmekten zevk almamayı öğrendim sevgililer , hı bizim olanlar veya olmayanlar hepsi iz bırakır
-Verse 1-
"Hadi ağlat"
Sorunum baştan ben taştan yaratılmadım ama dayanırım acıya Kaderim dedi bana ağlama dik dur , dinledim onu kalbim yorgun. Düz gitmez yollar ( ahh ) bu sokak soğuk ellerim ise buz Kolay olmaz kan gerekir , bazen hüzün can yitirir.
Yalnızlık uykumu götürür , gülen her yüz uykumu getirir Herşey var ama Allah' sefilim kimsede olamaz gerçek sevgili. "yıllar " sonlar vede kalleş dostlar "düşler" kabuslar düştüm yine rabbim kurtar.
Beni anlat bana ben anlatamam Gözlerim olsun derdine derman Beni bırak artık kendini kurtar [ Dur ] Kendini kurtar ... Hakkın var önce helal et ,,, [ önce helal et ]
Geleceğimden ve aşkın geleceğinden var şüphem.
-[Nakarat]-
-Seni bırakmıyorum desem -Bana inanır mısın şahsen -Geride kalan acılarım hatrına -Son bi defa ( son bi defa )
-Gülümse yüzüme kaderim -Ben o kadarda kötü biri değilim -Gözyaşım ile gökyüzü yarışırken -Yine galibim ( yine galibim )
-Verse 2 -
Gerçek , nedir ödlek " verilen sözü tutmaktır şeref " Sana demedim mi be duygun değişecek Karım dediğin kişi yarın eli sevecek " Anlamalısın " kaderim dönecek , kürk dükkanı değilim ben Bi adım geri git aşık mısın hala bana iğrenç böcek.
Utan artık bak gogo çok güçlü uyan artık kabus geçti Düşünüyorum kim bana geldi , kim kalelerimizi kalbura çevirdi " Yılanın zehiri bana işledi " suçlu olansın ağlıyosun di mi ? Gözler bi çok hüzünede şahit nedense her dost zamanla hain.
Boşver , hadi koyver en zor durumda kim bana yaver Hazmedemem ben tanrım şans ver bileğimdeki güçlere zahmet Son bi defa kaz çukurunu İçine at , o en acılı korkuyu.
-[Nakarat]-2x
-Seni bırakmıyorum desem -Bana inanır mısın şahsen -Geride kalan acılarım hatrına -Son bi defa ( son bi defa )
-Gülümse yüzüme kaderim -Ben o kadarda kötü biri değilim -Gözyaşım ile gökyüzü yarışırken -Yine galibim ( yine galibim )
Yanımda Kal ( Beat: İtaat )
-Verse 1- [ Difi ]
Onca Rüyalar Gördüm [gördüm] , Ağlarken Uyandığım . Bazen Sinirli Tavırlar Hakim , Dünlerimdi Çaldığın. Biraz Umudum Vardı [vardı] O Gözümde Solmasın . Sendeki Ben İntihar Eşiğinde Sakın Gözler Dolmasın .
Düşlere Ödenen Onca Kira ,Kırılgan Bu Kalp Hemde Çok . İnsanları Anlamak Zor , Gülüşlerimde Mana Yok . Kurumuş Artık Her umut , Bileti Kesilen Son Yolcuyum Yetişmem Gereken Bir Tren , Yanıma Alamadığım Tek sen Varsın.
Kalbim Sabıkalı Bu Bedende , Çizilen Kaderle Yürür Her Yolu Uçurum Kenarına Bir Adım Kala ,Mutluluk Tutar Çeker Onu . Bir Rüyaydı Uyandım Artık , Cevapsız Kalır Sorduğum Soru Söylenmemekte Hiçbir kelam , Kendim Hazırlarım Hazin Sonu
Hedef Tahtası Bu Yüreğim ,Seni Her Görüşte Ürperir İçim. Sözleri Ağlattım Senin İçin , 18 senedir Ben bir Hiçim. Günahlarımdan Arınmak isterdim ,Bir Su Gibi Tertemiz, Olmak İstedim Ama Nedense .. Biz Hep Kaybedenleriz..
-Nakarat- [ Logic ]
Her rüzgar geri getirir Sanma gülen yüzünü Sonbahar alır götürür ..... Yanımda Kal
Rüzgar geri getirir Sanma gülen yüzünü Sonbahar alır götürür ..... Yanımda Kal
-Verse 2- [ Logic ]
Bazen istersin ki hiç ölmiyim ( ben ) Bazen istersinki hiç gülmiyim ( ben ) Geriye dönmiyim ki orada kimse yok artık İnanmak dı saçmalık .
Bir çok rüya sonucu hep felaket N'aber yalnızlık sonucun hep rezalet 8 yaşımdan hatıra suratta beş kardeş Beni ihmal sonucu çöken binalara benzet.
Köşeye sinmişim , tozlu elbisem Yağmur çiseliyor pantalonuma sekmekde Yanımda ol , yanımda kal sakın gitme ( gitme ) Korkarım biliyosun , korkumu biliyosun.
Yüzlercesi alt edildi değdi son bi ok Dağlarımı devirmişken içimdeydi yol Kumarlarda kazanmışken yumruklardı koz Kolay kandırılıyorum özel bi yeteneğin yok.
-Nakarat- [ Logic ]
Her rüzgar geri getirir Sanma gülen yüzünü Sonbahar alır götürür ..... Yanımda Kal
Rüzgar geri getirir Sanma gülen yüzünü Sonbahar alır götürür ..... Yanımda Kal
-geri getirir -gülen yüzünü -sonbahar -yanımda kal , yanımda kal , yanımda kal , yanımda kal , yanımda kal
Dişisel Sorunlar ( Beat : İtaat )
-ben kadınların düşüncelerini duyabiliyorum
-Verse 1-
COME ON EVERYBODY THİS A GAME A FUCK SAMEONE EVERYBODY THATS AGAİN A RİGHT I WOULD LİKE TO SAY İN YOUR KİNGDOM PLEASE CAN YOU SHOW ME WHERE ARE YOUR KİNGDOM
LOOK , MY FRİEND YOU SHOULD GO AWAY, THİS LEVEL , ı START MY SONG DEVİL WHEN YOU BELLİEVE EVERY WOMAN I FLY İN YOUR BEDROOM
Please check , your dreams , and fly With me this , is my life baby I am schumacher , are you ready
Haydar dümen için al posta Karı tavlamak için opel corsa Sen dersin ben sevişmem onunla Taşdevrindesiniz hemde yontma
-Nakarat- 2X
Yeeeahh , Dişisel Sorunlar Aklımı karıştırır durumda Dişisel sorunlar Dünyanı kuşatmasın , hadi zıpla
-Verse 2 -
Aşık olan yok sevişmek olmasa Aşk falanda yok (G) bas gaza Uğraşma kanka dişisel sorunla Git pussy'ye atak yap hemde contra
Sende yoksa bende bol be gel bana Sarı olmaz yolla esmer bomba Güvenilir bi yasak kelime sağlam conta ama Herkes verir elin adamına ( ben )
Kadına değer veririm değerli Lakin onca tribinize değer mi ? Feminen,feminist ütopik bitches Ama Paris yada Hilton değilsiniz
... hadi yana geçin Karı kıza para yediren salak herif 22 penisimi elleyen hatuna karşı Sizin ki beceri mi ?
-Nakarat- 4X
Yeeeahh , Dişisel Sorunlar Aklımı karıştırır durumda Dişisel sorunlar Dünyanı kuşatmasın , hadi zıpla
-hadi zıpla , hadi zıpla
Yere Kapaklan ( Beat & Scratch : İtaat )
-[Nakarat]-(Logic)
Yere Kapaklan , bu bi savaş sitili ömrünüz örgülü tellere paralel Yere Kapaklan , yaşamı ters düze edilen insanlara yine yara ver Yere Kapaklan , düşme ver elini Yere Kapaklan , gözüme bak dayan Yere Kapaklan , korkuyla uyan Yere Kapaklan , hedef al bam bam
-Wooooooo wowwww
-Verse 1- [Logic]
Burada anlatılan şeyler damara enjekte Üstelik korkmadan rap müzik bu ..ben rapçi mi bence değil neden ? çünkü amatör kayıtlardan alt düzeyde
Kimseden cevap beklemem şarkı benim doğrum Hoş cevap da gelse ellerimle gömdüm oğlum ...... Yebote Guzitsu Bizde her dil var poyomi piçku
Logic 21 yaşında rap yüzünden kamburu Logic ( a.k.a Sapık ) insanlık mağduru Karanlık sokak benim , görürsen tanı Üsküdar ve Kadıköy ex Bakırköy Fan'ı
Yaptığıma rap demeyen burjuvai (yasak) Kulakların sağır demekki what is this ?
-[Nakarat]-(Logic)
Yere Kapaklan , bu bi savaş sitili ömrünüz örgülü tellere paralel Yere Kapaklan , yaşamı ters düze edilen insanlara yine yara ver Yere Kapaklan , düşme ver elini Yere Kapaklan , gözüme bak dayan Yere Kapaklan , korkuyla uyan Yere Kapaklan , hedef al bam bam
-Verse 2- [İtaat]
Tanımı yok bu gerisi şovla başta kaldı kısa bi molaya İhtiyacı war fakat zaman kısıtlı kalıbı zorla (Hop) kaldı arkada (Bi bak) yancı kalfaya (Ve koş) arka arkaya (Godoş) ritme oynasın
Çığlık attı korkudan kasıtlı bişey yok madam Bi dakka kendi rayından çıkıp delir göt olmadan Teşvik etti her bi kick ritimle dalgalandı Papapapam rap bizimle mutlu çekil yolumdan
İstifa dilekçene kabul kararı geldi mutlu oldu Rap bilimciler ve kutlu olsun kurtuluş Son rütuş yapıldı kareye dahil olamadın fakat Gider yapan bi pitbull gibi ritimlerim sakat
Benle ritime dal gerilme , kendi kafanı çek ezilme sözüme kelime katacak adamı diline doladı o yaramaz Meraba dedi ve el salladı elinde karo papaz Koz maçaydı açtım elimi , elimde full dü as
-[Nakarat]-(Logic)
-Wooooooo wowwww
-Verse 3- [Logic]
Beni gömmek için kazdığın mezarlarda düşmanım yatar ( hahahaha ) ... uyarı yapmıştım Bana diss atan çömez veletler Her gece annesini orgazm eder
Bana bulaşmayın , görmedim de bence Dilim de hiç ayar yok amansız uçar kelle ( İyice dinle ) yüzüme gelsin erkekse Özledim açıkçası kavga olsa keşke
Çekin bıçakları , kesin alçakları ....... sayesinde sinirlerim laçkadır Kusma seanslarım , overground yüzünden Rap'in götüne koydunuz çekil önümden
Rap'e yakışan biri bile yok piyasada Bin kel kafadan olmaz twista
-[Nakarat]-2x(Logic)
-2pac vocal&scratch
Saklıyorum Yüzümü ( Beat: İtaat )
iki elimin arasına alırım saklarım yüzümü Dönüp baktığımda gördüm tutmamışsın hiç bi sözünü
-Verse 1-
İstemdışı haraketler üzüntüden Bul doğrunu iblis gözükmede Çok kavga gördüm sokakda , yanımda Kankalar bi an gözüktü sonra ayaklar yokuşta
Yetiştim sizin beşikte olduğunuz bataklıkda " sinekler kral " Pineklerim çorak tarlalarda .... Kader biraz yavaşla Gücüm kalmamış omuz çöker bir anda
Çok derin bi parça bu nefesi tutma bence Ben nefes alamıyorken siz eğlenin o evde Ahh , Logic bitse keşke , yıldızlar sökülse Göğsümün üstünde atan kalp grevde
Saçını yoldu suçlarım tetiği dayadı alnına Boş silah dolar ki barut patlamış o anda Erezyon gelir elimi sürdüğüm o toprağa Günahlar sevaplarla çetin kavgada
-[Nakarat]-
iki elimin arasına alırım saklarım yüzümü Dönüp baktığımda gördüm tutmamışsın hiç bi sözünü Yorulursam bile elini bırakmam nasır olur ellerim ve yüzüm ...... Ben çok diken üzerine yürüdüm
-Verse 2-
Kendimi bulduğum o yolda , bıraktım şuanda Görmek isterim çaba elim yüzüm yara En zor anlarımda sığınırdım yaradana Benim hayatım hedef ve atışlarım karavana
Terim aktı söylerim , isterseniz yuhlayın Hiç gocunmadım ve yazdım , daha da yazdım Bir mum oldu kasvetim ellerine damladım En yakınlarım yüzünden bu gece yağmalandım
İçimdeki köyleri ellerimle yaktım Yapıtlarım su altı kimseye bırakmadım Kuraklık sonrası çiçekler de açtım ( ben ) Sıfırdan tertemiz bahçeler yarattım ( ben )
Bak benim gökyüzümden yüzümü iyice gör ( gör ) Sal yürek de kalan azmi gayretinle göm ( göm ) Bal akan kelamların gözümü etti kör ( kör ) Çal bu kalbi istemem sen yeter ki dön.
-[Nakarat]-2x
iki elimin arasına alırım saklarım yüzümü Dönüp baktığımda gördüm tutmamışsın hiç bi sözünü Yorulursam bile elini bırakmam nasır olur ellerim ve yüzüm ...... Ben çok diken üzerine yürüdüm
Gidiş Bileti ( Beat: İtaat )
-Verse 1-
Yolculuk var , Buna eminim , anne tut elimi, küçük kızın Serpilirim yollara , gidişe çare bulamıyorum Ol yarem , elimi bırakma
Evde ki kavga buğulu hatıram Ters giden bişey var biliyorum Bekliyorum boşu boşuna Ne olur gayret et geri gel baba
Çözüme açılan her kapıdaki kördüğüm yıldırdı seni , ben gördüm Uçurumdan aşağı atılır umutlar , gidişe tek bilet almış yolcular Ağır haraketler hüznü vurgular , saksıdaki çiçen gün ve gün solar Yeter , tamam desem de bırakmam, görmen için hergün el sallasam
-[Nakarat]-
-Dön geri benim için buna değerim -Niye göçüp gittiki sevdiğim -Koştum ardına heryerim yara -Sen yoksun sanırım bu yılda
-Almadığım gidiş biletim -Elime tutuşturuldu -Gençliğim , annem babam yaşlı gözleri -Şimdiden , sizi çok özledim
-Verse 2-
Benim için kalkar bugün bu tren Herkes yabancı , beyaz saçlım Kırışık nedense gözümün kenarı Bugün de gözüm gençliğimi aradı
Etrafımda göremedim Ailemden hiç kimse Vedalara alışkındım Ama ya kendiminkine . . .
-[Nakarat]-2x
-Dön geri benim için buna değerim -Niye göçüp gittiki sevdiğim -Koştum ardına heryerim yara -Sen yoksun sanırım bu yılda
-Almadığım gidiş biletim -Elime tutuşturuldu -Gençliğim , annem babam yaşlı gözleri -Şimdiden , sizi çok özledim
Sol Yanımda ( Beat: İtaat )
duygularını kontrol et , düşüncelerine hükmet
-Verse 1-
İnanmıyorum , kusura bakma lütfen Yılbaşında tatsızım acınla nüksederken Tutmamak da ısrar ettiğin sözlerin ve Benim son bir ayda ağlamakdan şişti gözlerim ( yeter )
Şimdilerde kimse yok mu bu caddelerde Uyumakdan acizim hayalinle sohbetim Kesilmekde her sabah beynimde seslerin ve Yittim artık ( yittim ) ben artık bittim
Tükettim herşeyi , güvende vermedin Yenemedin mi nefreti , yüzünü görmiyim Başka birine seslenir aşkım diyişlerin ve Aptal oğlu aptalım ben kime güvendim
- keşke beyninden geçenleri okuyabilseydim Bir ağrı var bu sol yanımda , sol yanımda , sol yanımda
-Verse 2-
Hayat böyle bak hayatım sende gidiyosun Yalan söyledin bana yıkılmamı izliyosun Mahremimde yoksun , kalbimi söküyorum Dişlerimi sıkıyorum ağzımda kan kokum ( yeter )
Senin ellerinde boş mutlu musun bari Telefona gider elim , unutmadım ki yani Her sabah acıyla kalkarım , yardımın Dokunmasın be istemem içimde yangınım ( off )
Başka birisi elini tuttuğunda , öptüğünde Beni hatırlar mı gözlerin , o güldüğünde Her adama sarılıp da uyuyamazsın Hatırlarsın beni dayanamazsın
-benim canımı aldı anne Bir ağrı var bu sol yanımda , sol yanımda , sol yanımda -beni dinleyin , bana neler oluyor ?
Combo ( Beat: İtaat )
Rap'i meslek sanan bi çok salak herif West coast ( west coast ) hadi bana gelin Bu herif sokağı kapına getirir Bol duman ve roj gibi sana kafa verir
Geri getirin , bu gece relax Beyzbol sopası ile kelle servisi ( kalk ) Bu ateşi yak , dilde tomarla param ( yeeee ) ben rapbank
Ritim ile vokalim yapıyor ( booooks ) Maça çıkacak albüme kral ( kooooç ) Freddy rüyana ben içine girerken Seni kurtaracak kimse yok
Herkes kullanır click boom Evde velet batıda clint eastwood Kaleyi gördüğüm anda sert shoot Ben ne tayyipim nede bush ( nede bush )
Benim adım Logic , ezberle Adımı görmeliyim playlistler de Eskiden hayalim olmakdı baron Şimdiki hayalim charlize theron
Ensest ilişki nasıl bir kimya ? Kim çakar ki acaba oğluna ? Kızı kaçırmak için sar yorgana Al sırtına yada geçir çuvala
-[Tekrar]-6x
Nakarat yok parçada boşkoy Batıdan daha batı bura kovboy Gangstalardan ardıma konvoy Yaratır bu sitil olur combom
Sen de Bensizken Üşüyor Musun ? ( Beat: Ertu )
-yüreğinin şarkısını söyle bana -bu şarkıda anlatılanlar tamamiyle hayal ürünü ... değildir , değildir.
-Verse 1-
Çok mu sevdi bilmiyorum , konuşurken titriyosun Kirpiklerini görüyorum , ıslak ve susuyosun Kim ki seni bu hale soktu , kilit mi vurdular Küçük kalbine yazık ... Haketmiyosun . .
Her hikaye mutlu başlar sonunu kim bilir ki Rabbim elini tutsun üzülme benim içinse Değmiyor ki hiçbir insanoğlu sevgiye Miniğim senden tek dileğim , üzülme
Bende istemezdim , bırakmak Hiç ummadığın anda yüzünü kara çıkartmak Aldığım tek ders gururla susmak Aşk altı delik bi kumbaraya bozuk para bırakmak
-[Nakarat]-
-Elimi bırakma ne olursun -Karanlığa bırakma beni -Dayanamam biliyorsun -Meleğim dönmezse geri
-Sesine hasretim görüyorsun -Seni düşünürken yine uyudum -Sen de bensizken üşüyor musun -Miniğim seni çok seviyorum
-Verse 2-
İstiyor musun ? yeniden başlasın Bekliyor musun ? dünyam parçalansın Korkuyor musun ? kalbim atmasın Değişken duyguna helal olsun aşkım
"Aşk" yok yere kendini harab etmek "Aşk" kendi kendinle cenk etmek Allahdan sonra en çok onu sevmek Bilerek ve düşünmeden kollarında yitmek
Korkuyorum artık , güvende kalmadı Çok mu değer verdim , bişeye çok geciktim Bişeyi erken bulupda mahvettim Demek isterdim , gitme meleğim
-[Nakarat]-
-Elimi bırakma ne olursun -Karanlığa bırakma beni -Dayanamam biliyorsun -Meleğim dönmezse geri
-Sesine hasretim görüyorsun -Seni düşünürken yine uyudum -Sen de bensizken üşüyor musun -Miniğim seni çok seviyorum
-ne kadar acı çekersen çek , şunu hiç unutma -çizilecek bir yer hep vardır ve çizecek bir yer
Yüzüme Baksana ( Beat: İtaat )
-Verse 1- [ Logic ]
Arkamdan konuşur biçok insan bana göre hepsinin annesi manukyan Sert vur topa gol , dertlere gem vur sus pul kal hadi git kendini bul Burası sis ( şşşşş ) burası Bakırköy yani Logic Logic O.G tak kepini zenci emin ol çok çöller geçtim
Deli bi bedevi bu çöle adapte Olur her daim tetikde bir numaralı silahım bu ( rap ) Bu bi meslek aksini red et , kestirip at boşa ağlama Hedefine ulaşamadan onu kendin mahvet yada dur gücünü topla Her kuralıda kendin koy sensin merkez
Bunu bilmeli herkes ( herkes ) Boş günleri terket ( terket ) Çık kabuğundan mutsuzsun madem o temiz kalbin altın maden Gibi işler hergün farket git hakedeni bul vede onlara emanet Etmelisin ama dönüşü olmadı hiç bugüne dek
Bana karşı silah yetenek sergile Talip olurum o zaman mermiye Çağırmam kimseyi bana geldiye Ölürken bu şarkımı dinle
-[Nakarat]- ( Logic )
Ölülerin küllerini savurdum rüzgara , yüzüme baksana Bi kürek bi kazma mezar kazdım onlara , yüzüme baksana Bombardıman uçakları indi sahalara , yüzüme baksana Kapo=hard flow=Logic taktik gerilla , yüzüme baksana
-Verse 2- [ Kaplan ]
Mikrofon bende yarenler En derinden gelen sesler bizleriz Gerçek rapleri dinliyorsan İhtilal'imi takip et deriz
Ben dik bakarım düşmana Basmadım geri 10 kişi üstüme dalsada Dostum , postum kadar sağlam olabilseydi de Dursaydı yanımda
Neyse boşver vur göte gitsin Herkesler bunu böyle bilsin Ben beni bilirim kardeşler beni Geride kalanları salla gitsin
Yürürüm bu yollarda yalnız değilim Ben size tek tabanca yeterim Canın cehenneme Allahın ayısı Unutma ki korkundan beterim
Yeter mi lan bu kadar sözler size Saltanatınızı getirimşiz dize Şeklin kaymış aynı maymun gibi Köprü altında vuruşun her gece
Dokunmayın bana yanarsınız Dokunmayın fişlenirsiniz burda Tüm istasyonlarda adım okunur Afişlerim boy boy duvarlarda
-[Nakarat]-2x ( Logic )
Ölülerin küllerini savurdum rüzgara , yüzüme baksana Bi kürek bi kazma mezar kazdım onlara , yüzüme baksana Bombardıman uçakları indi sahalara , yüzüme baksana Kapo=hard flow=Logic taktik gerilla , yüzüme baksana
-yüzüme baksana , yüzüme baksana , yüzüme baksana , yüzüme baksana
Rahat Nefes Alın ( Beat: İtaat )
-zayıf olan sensin,sevgi ve dostluğu anlayamazsın,bu yüzden sana acıyorum
-Verse 1-
Kahpece,giydiğin o maskeyi kaldır şarlatan İyi bilirsin kimdi aciz götünü kollayan Horozlanır bu rap çünkü bonkör Arkadaşlarım rapçi değil alayı boksör
Ağzın yüzün dağıldığında gördük barbarı Benim surat temiz moruk dökmem gözyaşı Belki hayatını kurtaran benim yalan de Seni böyle kollamazdı ayyaş baban bile
Öğreneceksin bazı şeyleri zamanla Bıktım artık senden yeter be düş yakamdan Şimdi yollarında yolcular seni çakıllar Gördüğün seraptı aptal . uyan
Bana diklenir ölümle yüzleşmemişse Bıçak değil jiletli muştam elimde İşin biter çıkma kendi mahallenden Çoluk çocuk kandır anca gangstayım de , yeeeee
-Nakarat-2x
-Kuralımı kendim koyarım -Kanunu benim kötü rap'ini tutuklarım -Taşdan daha sert yumruklarım ama -Tövbe ettim rahat nefes alın
-Verse 2-
Diklenirsen, kafan kırılır odunla Şarkılar mı yapıyosun sövdüğün adamla Ben de kaldı sırları yaşa bu korkuyla Fazlasıyla körmüşüm evimde yattı yosma
Vurulmuştur artık gerçekler yüze Bataklıkdan çıkamaz yüzme bilsede Dikkat et bence nefesim ensende Polis geldiğinde nerdeydin fare
Çıkarlar varken , sendin kapımda Dikkat et bu şarkı şıllık , sakın kapılma Ben Logic değil Gökhan bayım yanılma Kafan kaldırımla yerle bir en yakın zamanda
Şimdi şöyle , arkadaş yalancı Cebinde parası yok ben miyim çıkarcı Sigortasız bi işçi maaşı çorba parası Paran var mı diye defalarca aramadın mı ?
-Nakarat-4x
-Kuralımı kendim koyarım -Kanunu benim kötü rap'ini tutuklarım -Taşdan daha sert yumruklarım ama -Tövbe ettim rahat nefes alın
Oyuna Devam ( Beat: İtaat )
-niyetin öldürmekse , öldür o zaman
-Verse 1- [Logic&İtaat]
Kısa bi süre bana zaman ayır Yavaş yol alan herkes geri kalır Logic benim adım " Bang Bang " Sanırım anladın
Bunca şarkının amacı şu "saygı için" Hı feda et yılları Pop dolar ise Rap kuveyt dinarı " He yoo " polis otosuna binen o veledin adı bildiğin gibi gogo
Gerilir ortam , atıldı hazır oltam İzini bulan olmaz , bana o götü yolla Bak homie komik olma , bu sonu karakolda Bitecek bi filmemi benziyo acaba
Sonunu görene bi sor hadi bu deneme değil Elime düşecek adamı ben ... Geriye dön bi bak , Rap'im dikenli kalk Eğil ve öyle kal oyunun sonu bu kaç
-Nakarat-2x (Logic)
-Diktatör bi rejim bu kalk ayağa -Batıdan daha batıdır bu yaka -Hadi kaptan bas yolcu tamam -Lafı bu masada bırakıp oyuna devam
-Verse 2- [Pisagor&Logic]
Dayan bak az vakit var sadece sıkı bi motive gereken evlat Dert sana oğlum be herşey pert eder seni bu hayat Ne iş peşinde olduğun açık ortada durumlardan Dikkat et her adımına kaçık bu adam çok sakat
Tutup çekin bu rapi benim her kelimesi tekin değil Çekip gidin bu sıralar uzun vadeli ( ha ) bitch Bi sürü okunacak konu var başımda bin türlü bela Seninle uğraşamam siktir Kadıköy'den havlama
Seri bi makine kolono adapte Kaltakları patakla partide Bi çok ibne kovalandı sahile Bu parça sonu tatmin var " ooo yeee "
Yinede sözüne kelepir ebenin amı Siniri yukarı taşıdı kafanı ... Akılına kazı beni tekerimin izi Suratına motif olur aga boşuna koşma
-Nakarat-4x (Logic)
-Diktatör bi rejim bu kalk ayağa -Batıdan daha batıdır bu yaka -Hadi kaptan bas yolcu tamam -Lafı bu masada bırakıp oyuna devam
Unut Beni ( Beat: Zalim )
-bazen , tek bir gülüş için bütün ömrünü feda etmek istersin ... bazen
-Verse 1-
Konuşmamız gereksiz boşuna geçmiş 15 ay Tükenmişim neden mi gökyüzümde söndü ay Bi oda gözyaşım yeter mi okyanusda battı sal Ellerim yüzünde farzet " dont cry "
Ben çok önde gitmişim benimle gelmemişsin Ellerimde ellerin yok kelepçe vermişsin ......... , sen kimsin Sormak isterdim "benimle evlenir misin" ?
Çocukken okuduğun her hikaye böyledir Yürüdüğüm çetin yolların batar dikenleri Sevmemiş gibiyim terkedip gidenleri Bu hali anlar ancak " bilen biri "
Keşke yok etseler , aşk denen geni Efkar basar arada bi söz yazım işlemleri Susmalıyım artık , kapat şu defteri Bakamadığım sahte gözlerin unutsun beni
-Nakarat-2x [Cover:Bengü]
-unut beni , unuttuğum gibi seni -unut ki beni , yanındakini aldatma -giden kaybedendir , gittin kaybettin -bir şehir yakınıma bile yaklaşma .
-Verse 2-
Anlaşılmamışsın , günlerin geçer odanda Sen rüyaya dalmışsın , ağlamışsın Uyan bugün anla halini , yalnızsın Masan da kalp bahis , ters gider kumarların
Bir çöl oldu gözlerin Ben içinde yalın ayaklı gezdim Bozuk sinirlerim , bugün içim kapkara Kükrüyor denizlerim , rüzgarında pek bi sert kırar dümenleri
Görmekteyim gözlerinden öptüğüm günü Büyük heyecanla taktığım söz yüzüğünü Nazar değmesin diyip yaktığım tütsü Her 14 Şubat yalanlar günü
Bahsettiğin ilaçlar uyuşturdu beyni Unutturdu bi an nasıl sevdiğimi Hayatımda ilk defa tutmadım yemini Baktığım o yalan gözlerin unutsun beni
-Nakarat-2x [Cover:Bengü]
-unut beni , unuttuğum gibi seni -unut ki beni , yanındakini aldatma -giden kaybedendir , gittin kaybettin -bir şehir yakınıma bile yaklaşma .
Otoriter Bakış ( Beat: Memo DK )
-Verse 1- ( Logic )
" Bang " herkes kendi yolunu süpürse caddelerim temiz olurdu Sokağın temiz olsun , disiplini bende gör vezir olursun. Fizibilite raporu hazır , rapor derki rap geleceğe nazır İki hakkını kullanmaktan ötürü ma mamamada fuckerr
Keçi inadı suratına hacı sakalı götürme semtine , benim adımı Beyaz değil taşırım yeşil malı dert olur duman akar gider ( salı ) Günü bana müptela , varsa bela ben zıt kutup da çekiyor yine ( yaaaa ) Sert olmalı bakışın , dert vurdu yüzüme mert oldu bakışım hı
Gelecek olan ses titreşimini takip ederek bulmalı rap'i Büyük icat bana göre kondom durdurmalıdır gereksiz üremeyi Beyaz olamadı gelecek gri , sorunu olan yaşıyor katil gibi Zen'e ulaşamadan bulmalısın beni , bulaşıcı hastalık Logic O.G
-[Nakarat]-2x ( Memo DK )
Ben lanet olası bi zenci kapış Farkım bu track sonrası kopan alkış Duymayan sesimi duysun artık Tarzım acımasız söz , otoriter bakış
-Verse 2- ( Gedenbaray )
Sancak el değiştirmek üzere , amanin korktum hepsi hurafe Görünenlere inanılır inadına üstüne gidip haykırılır Baktırılır kara deftere , zelzeleye uğramadan Üstü kapalı laflara aldırmadan kaşıkları alıp oynamalı
Bana düzen rap pir , taktik var it bitti iple çekilen oyunun Buyurun sindirilmeye haz tutmuş burkmuş kellesini , bellesin her bileği Gücüm aşılmayan bir engebele takılmayan ordu , kim sertmiş anlatalım oyunu Zihinsel iletişim güçlerimiz var
Ses her ne kadar konuşmak için varolsa bile alınacağın çok şey var Unutmadan her bi kelimenin altında , dehşet-ül vahşetin dramları yatar Mütenebbih olamaz her birey gedo bu baydığın iffet Münferidine dair ne varsa oluşum orda uaaa...
-[Nakarat]-2x ( Memo DK )
Ben lanet olası bi zenci kapış Farkım bu track sonrası kopan alkış Duymayan sesimi duysun artık Tarzım acımasız , söz otoriter bakış
Sigaran,Duman ve Endişe ( Beat: İtaat )
-Verse 1-
Yürümekle bitmeyen bi yol içinde gezmeler ( var ) Zor geçen saatler Kanın mürekkeptir yazmanı emreder Sen değil benim saflığım beni kahreder
Sonum cesur yürek gibi olabilir mi sence ( Ha ! ) Boşuna irdele Hedeflerin yolunu çizsin , üsteleme Kör değilse gözlerin gör bence
Belki bi bok buluyodur Logic ritimlerde ( offf ) Neden boşuna geçsin günlerin üzülmekle Yıkılan duvarlarımı tutmamışsa suç ellerimde Cenazemiz kimin elinde ?
-Nakarat-2x [ Cover:Yüksek Sadakat]
-güneşin ufka değdiği yer -oraya git ama yine gel -döneceksin diye söz ver
-Verse 2-
Hiç düşündün mü ? ( sen ) Yaşlanınca titrek ellerin üşür mü ? Üzüldün mü ? ( sen ) Bende 21 işte yolun çeyreğinde Savrulur beden rüzgar estikçe
Yaprak misali düştüm işte dallarından Yaşam çok kızınca beni bıraktı dağlarında Son canımla geldim işte yalın ayaklarımla Ölmem artık anladım , tanrı vurmadıkça
Sende silkelen , elimi bul karanlıkta Yaptığımız yanlışları düşünür sonrasında Biraz gülüp geçer , iki adet de sigara
-Nakarat-2x [ Cover:Yüksek Sadakat]
-güneşin ufka değdiği yer -oraya git ama yine gel -döneceksin diye söz ver
Güçlü Olmak İçin ( Beat: İtaat )
-Verse 1- ( Cyclone )
Önce bi düşün , Senden gelebilecek olan tehlike buysa gelsin ( Gelsin ) adımını planlayıp yüksek mevkiye uçmak peşindesin
Takiptesin , tek tek izle Etkisizdi yaptığın hamle Davan batsın tek sözümle Şikayetim yok , hadi başla
Güçlüyüm homie taaa ezelden Kendimi kaybettim kaçamazsın Aslı'nı koy ki tee ezelden Vaden doldu boka batacaksın ( sen )
Tahmini edilemez bu it'in Tatmin edilemez bu zihnin Tahsil edilemez bu niçin Taktik güçlü buda sizin için
İhtimale kapılan istinaden İstifini bozmadan bize gelsin ( gelsin ) Söyleyecek kelimen yoksa Yediğin kazığı sen çekeceksin ( sen )
Veto , oluşumu tahmin et ki ( s.u.s ) Yüksek bak bizdeki etki Nabzını yokla işinde bitti Sessizce gömüleceksin
-Nakarat- [ Logic ]
-Artık çok güçlüyüm. -Ezildiğim anların hatrına , sabrımı sınama -Burası film seti değil -Kayıt'a bas moruk hadi güçlü olmam için
-Güçlüyüm ezildiğim anların hatrına -Sabrımı sınama -Burası film seti falan değil -Kayıt'a bas moruk güçlü olmak için
-Verse 2- ( Glock & Suchrap )
Kelle koltuk altında galiba Bastığım yerler tuzak olacak sana 3.5 ata ata gezer oldun İstanbul'da Hayrola Nigga
Çekinmeden döktüm kinimi Karaladığım her satırda Ağlama boşyere verecez malafatı Emzik gibi , ağzına
Amacım bu yolda ilerlemek değil Zaman öldürmek sadece Rap bulmacaya benzer çözemezsin Sende yok ki o kapasite
Kolay görünür ancak zordur Bence bi kere daha düşünsene Boyundan büyük işler bunlar Git meşgale bul kendine
Canını yakarım sakin gel bana Yerse adamım beklerim meydana Usanmadan ne bu yol daha ? bu çileyi Çek yada git yapma tantana ( siktir )
Ani bi vuruşla kuzulara döndün Güneş gibiydin mum gibi söndün Bak burada bitti sanma sakın Gelir devamı bölüm bölüm
Kuralları çiğneyen bi dil bu Kulak ver ve gör bu adamı tanı ( tanı ) İşi bilmeden işe gidenin çok erken Biter işi dökülür yere kanı
Nasihat etmedim öyle anladın Varsa buyur hasmımı gönder Gelsin hadi üzerime doğru Korkusu yoksa kudurur seller
-Nakarat- [ Logic ]
-Artık çok güçlüyüm. -Ezildiğim anların hatrına , sabrımı sınama -Burası film seti değil -Kayıt'a bas moruk hadi güçlü olmam için
-Güçlüyüm ezildiğim anların hatrına -Sabrımı sınama -Burası film seti falan değil -Kayıt'a bas moruk güçlü olmak için
-Verse 3- ( Logic )
Satanist gençler gasp'a teşvik yapsın Hip-hop'ın adı battı ( ne ) Adam öldürsem bile sana yok kastım Herkes önce kendini aşsın ( aşsın )
Bu kadar kolaya indirgeme yaşamayı Kim n'apsın korkak kabadayıyı Her yaralıya merhem bulunur ( bulunur )
Bi kaç iyi kelime bul onlardan sağlam cümleler oluştur Adı Logic olsun , şarjör doldur vursun seni en mert korkun ( korkun , korkun )
Çölü geçmen zor , mataran bomboş Grafiti gibi renkli mi son koz ? Renk körüyüm ben başka bi şey bul Lanet korkak , vers'ler kustun
( Heey ) kız gibi davran ( Heey ) Sana yakışanı bu ( Heey ) Başka bişeyin yokmu biz Buraları şahlandırırız adımız Osmaniye olsun yeni doğduk.
-Nakarat-2x [ Logic ]
Özür Dilerim ( Beat: Nakkaf )
Yine yoktun ortalarda ben boş odamda hayallerle Bir resim çizmiştim inan aynı sen ( aynı sen ) Tek farklı ağlayıp bana bağırmıyor Elimi verdiğimde asla elini çekmiyor
Bu küçük oda benim mabedim Bende sevgi iman , inançlı serseri Gözünde kan mı vardı canımı istedin Nefretim , felaketim kapatma perdeni
Nakkaf'ın bu beati çaldı intihar ederken ben Boyunda iple son dilek bi şey anlatmak Niye benden uzak kaldın bana anlatsan Bir anneme birde sana karşı koymam
Gördüğün kişi güçsüz , kimle durucak Kimse susucak artık söyle kimle dalacak Derin rüyalara , otistik kahraman Olduğumda anladım artık ağlamam
- sesim kısık,günüm bitik ben yitik - yaram derin ateşli rüzgar gelir - nefret,doğurur acı gaflet - ( Hadi ) elini ver beni hisset - sesim kısık,günüm bitik ben yitik - yaram derin ateşli rüzgar gelir
"aslında düşündüğün kadarda kötü bir insan değilim , özür dilerim 13"
|