60ayko60
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 23, 2010, 02:16:12 ÖÖ » |
|
gördüm saydım her gün her gece, kaç gün ayrı kalmışım senden he çözüyorum hayatımı hep bilmece, hoşçakal gelsin sana bendende kalbimin sırları senle doldu, sen bana küseli kaç gün oldu etrafımdaki herkes sahte artık, bi daha bu kalp seni arar oldu
sordum buldum derbeder oldum, sonunda bende duruldum kaç defa diyorum evet bu son şarkı, hayır olmuyo artık yoruldum bıktım yüz üstü kalmaktan, geceleri sessizce ağlamaktan sahte gülüşlere sahtece bakmaktan , yani hep yalandan
bak sana son kez yazıyorum, kalem ve kağıda hırsımla abanarak seni son kez düşünüyorum, bıkmadan yorulmadan sabaha kadar defterime sım sıkı sarılıyorum, çünki tek gerçek dostum o evet bu son şarkım olacak, bi daha ki şarkımı yazana kadar
belki sende benim kadar inatcısın, ne kadar zorlasamda olmicak bi aşkım olmasını istemiştim, hayatım boyunca hiç solmicak neden mi bu kadar bağırıyorum, çünki kimse beni arayıp sormicak hayır pes etmicem bir ömür boyu bu adam hep arkanda olacak
ölmeyi düşündün mü hiç he, kimse duymadan sen sessizce ne olursa onunla gidersin, gelişine yaşadım gelişine öleyim diye her türlü aletle olur, sadece olayı kafanda bitir yeter denicem bi gün biliyomusun, evet denicem herşeyi benim olana kadar
|