.RapRenSes.
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +40/-1
Kıyamamm! Bu kadar mükemmel olmak zorunda mısın =)
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 05, 2009, 10:06:01 ÖÖ » |
|
Dününü unutmuş herkese bi bak ve herkes bi sen ve herkesi bilirim Bilindik kelimelerimi dizerek rap yapıveririm, rap yapıveriniz, Ayar yok bizi bil ya da sil ama kim bini bir para etmiyo git nigga Yeterli öfkemden pay vermek kolay iş,ses çıkarma boş koy işe çiş, Desturu bilmez bu hain,kalemtıraş parmak uçlarıma uygundu Ben küçüktüm her yer loş,açınca gecenin 4’ünde yağmalanmış sarhoş, Uykularım ardı bayılmaktı namın benden küçük hoş, Değersiz her şey ve benden değer bulma,askının hırsızlık yapanın arsız olur sonra, Kısıtlı eylemlerin vuku bulur duygusuzca,duyduklarına inanamazsın hiphop bende sınırım usta.
Ekran yok gene, kapandı hepten,karanlık her yer göremiyorum gene Yarın kendimi bile unutabilir bir başkası oluverir düşünce yönelimim(x2)
Benimde kendime göre bir güvenim mevzual işleme icabet edenim Dipdiri korkuluk kargayı kov nino rapte bi kol gibi yaslıyo hünerini Ayrıntıların altındaki çizgiye göre trajedi dramalı konsept İstisnayı bir örnek temsili jilet bu bünyeye gerekli kuvvet İçinden çıkılmaz her yer ve isteklerin sonu gelmez bitmeye yakınım, Partikül gibiydim tanelerden zerre olduğumdan küçülmekte benden küçük olamadın ve ağla dur! Ben oldum olcam, herkesten önce solcam, hastayım sürekli elbet tedaviler bulcam, Döndürdüğüm sigaralarda hayal kurdum kurcam, eskittiğim kelimelerle şarkı yapma duycam.
Ekran yok gene, kapandı hepten,karanlık her yer göremiyorum gene Yarın kendimi bile unutabilir bir başkası oluverir düşünce yönelimim.(x2)
|