.RapRenSes.
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +40/-1
Kıyamamm! Bu kadar mükemmel olmak zorunda mısın =)
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 05, 2009, 11:49:18 ÖÖ » |
|
Şimdi sen elimden tutup geçmiş zamanlarda kaldın,suçlanan sanık düşüncemde belki diğer zandın,halen yalnızlıkta zorlanırsın,halen horlanırsın kafamda yönün yok ve bozukluklar sende kalsın.Bu kadar ciddi görünmekle kayıtsızlık nasıl aydınlanmış olsan aydın artık kaydı sildim kasıl,bi hayli bilgi edinmiştim sonrasında yazık,edince zihnimin duvarlarında çıkar kazık.Bedende bir gün ölür duygular silinmeyen ve içten gelmez isteklerde boynun bükük menfiyel.Derin bi trans halinden uyandım her gece yazdıklarımı yazamadım ve yazdıklarım bilmece.Tanınmaz bi haldeyim soğuk drama kalemim var,dinlenmem gerek burada fakat yerim çok bi dar ve bu yüzden emsalim yok akranlarım çok Real acıyla yoğurulmuş bütün vücudum bir mezar.
Gözlerimin önünde büyük bi fırtına kopuyor, Duymadığım kelime yok aklım kalbime savaş açıyor, Öylece ben yaşıyorum,kendimle her şeyi paylaşamam, Çığlık atıp uyanıyorum rüyamı kimseye anlatamam.
Ölümsüz bi değnek homie! Ucunda insanlar varoluş sebeplerimizden çok uzak kaldın ya Kim yandı dengesizce salınmış tüm salgılar mesaj verirsem eğer şarkılardan algıla! Her bişey önemsiz ve hiçbir şeyden anlamam, aksiliğim tutar bazen düşsem bile ağlamam, En iyisi sırrı sakla bundan böyle saklamam.Evet vampir benim gümüş kazık kalbe saplanan, Elinden gelenin en iyisinden iyisi olsun.O bilmediğin yerden gelen mermi beyni vursun,uç noktamdan kırılmalar varmış artık yerini bulsun,umursamazlık ilkem damarlarım Raple dolsun.Kalmak mı istersin kalıpta her gün ölmek mi? Çok yukarıdan bakıp aşağılardan kendini görmek mi? Bi yandan istemeyip diğer yandan dönmek mi? İstediğim sessizlikti ateşten bi gömlekti.
Gözlerimin önünde büyük bi fırtına kopuyor, Duymadığım kelime yok aklım kalbime savaş açıyor, Öylece ben yaşıyorum,kendimle her şeyi paylaşamam, Çığlık atıp uyanıyorum rüyamı kimseye anlatamam.
|