.RapRenSes.
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +40/-1
Kıyamamm! Bu kadar mükemmel olmak zorunda mısın =)
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 05, 2009, 10:53:40 ÖÖ » |
|
Musamam yok tebessümsüz baktığın sokak ve bastığın topraktan geldim benim acımı anlaman için bir çok anlamını bilmediğin acıyı yaşaman gerek doğru, Yukarıdan seslenmen aşağıya gelip sorsana soruyu, Püskürmüş bir volkanik patlamaya eş değer nefret içimde sızıntıyla fark ettirmeden akar gider Ve maalesef durduğum yerde dünya hayviye döner,tamam durdurmaya da gücüm yetmez, Döndürende ben değilim. İkna etmek büyük meziyet,evet küfür kolay,yazdıklarım olay,maskem yok ve masum değilim eskidikçe yenilenirim,isteriğim doymam Rap’e istediğim istisnasız kaideler kuran benim durdur beni. Yoksa ilham perimi hayaletime değiştirdim dikkat enternasyonel her zaman gaspa giren müzik sever diz kapaklarında kanama var bu düştüğüm yerden bi yardım elini uzatmakta çok zormuş lanet olsun
Ayıbını kapamaya boya yok renk ver Çık raydan yönünü şaşır ya da resmen iki yanın bölgen ben Raplerden geçmem Üstesinden gelmediysen karşılığını bekleme (x2)
Ayrıntılarda saklıyım dogmatik inancım yok ve huyum aksi küçük bi çocuk misali çok inatçı, Çok kararlıyım inatla direnmekten yorulmam ruhsal okuldan firari,yeraltından kovulmam. Hipnozcuyum şarkılarım çaktırmadan hipnoz eder,eğer yürekten istersen hayatındır seslenen, Meleklerden terslenen ve iblislerle beslenen ne kadar merak varmış çoktan dolmuş kapasiten Orta çember ekonomik sıkıntılarla genişlemiş,riyasız bi hayra umut göz kapaklarımda sis, Ölümden sonra yaşamak isterim evet fakat bu kadar kolay değil çünkü bazen olurum depresif. Her ne kadar cinnet yaşamın parçasıysa arzular sakinleştikten sonra deliriverir burada deliverin,pek bi fayda yoksa çaresizlik ikliminde silkelen ve mekruh icraatların tepende bilmez misin?
Ayıbını kapamaya boya yok renk ver Çık raydan yönünü şaşır ya da resmen iki yanın bölgen ben Raplerden geçmem Üstesinden gelmediysen karşılığını bekleme (x2)
|