srab
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
PasPaL *
Durumum:
|
 |
« : Kasım 08, 2008, 11:00:16 ÖÖ » |
|
& İntro &
Yırtık sayfa Ölümcül vaka saat 8'i 8 geçe 8 saniye Bıkmaz dünya döner Sen çoktan bıkmışken Alışmışken yerin değiştimi ağla Gözlerinden süzülürken yaş önem veremedim Bunu görmezden gelirsen seni ölmüş bilirim Kafanı kaldır bak a.cık Bu benim silahım Burası sokağım Senin a..na sokarım
5 kuruşluk insanların deger gördüğü yeri Görmezsen haber ver Yani eger ölürsen Görürsen hiçbrşey değişmez çünkü bu Bana değil sevmediğim şeylere bağlı Kaçırırken aklımı benlik peşinden gitmedim Full time halim yok Tragedy demeye Ayakta tutan benim benim ta kendim Dünya ruhuma dar geldi
2 kişi var peşim dolu Peşin ödemedin Benim işim bu bebeğim Arkamdan iyi bak Ufkunuzu s..iyim de genişlesin Dar sokaklarda nefes almak için benimlesin lan Senin için ölesine Benim için şart Müzik dışında herşey benim için ölesine Ölümüne ver yansın Cezasını çekerim Alın götünüze sokun dünyanızı s.keyim
No1
Aşırı Doz melankoli
Sevgi benden gitti nefret kalbe çivili her daim Çünkü çevremdeki herkes inadına hain Ruh halim simsiyah bi toz buluttu farzet Gördüğüm ihanet hislerim cinayet elbet Hızla kaç bu yerden hızla! geriye bakma! Hiç düşünme gelecek öldü seni götürdü geçmiş Ne demek istediğimi boşver aklım onda Hızla lazım bana homie...Acele hızla
Aşka yazılan parçalar kalbimizi parçalar Umutlarım vardı ama şimdi paramparçalar 5 karış suratlar hep yüzüme bakarken neden Güneşi göremedim ki gecesi bastırınca erkenden
Yaraya bant yapıştı ağlamak yüzüme çok yakıştı Kanıma maddeler karııştı Milyonlar yarıştı bak! Bağ sokakla melodi tanıştı şimdi düğümlü Her yıl gömüldüğüm tarih doğum günümdü
Şurama sancı sapladın bu ruh halim Aşırı doz melankoli Önümü kesti rüzgar yonumu bulamadın sandın? Kalbinin kırılmasında agresiff tavır neden? Şurama sancı sapladın bu ruh halim Aşırı doz melankoli Önümü kesti rüzgar yolumu bulamadım mı sandın Mutluluk firari çünkü gaza gelirdi cinnet
Cümleler birikti kustum Öfke geçmedi Kaçık ben değilim dostum kaçık uykum Herkes burda nedeni yok ki Kimse seçmedi Kafatasımda tahta geçti yalnızlık tribi
Kendi boğazına sarıldı kaptan Yüzüme baktı güldü gitti şeytan Ezik ezik insan Ben gülerken ağlayan biri evet değiştim İkimizde değişebiliriz Böyle söylemiştim
Önümü kesti rüzgar yönümü bulamadım mı sandın Ölümü gördüm öldüm Bağırarak uyandım Yüzümü çıkarın benden bakışlardan bıktım Özümü yaralamaz ki fesatlığın şıllık !
Kağıda düştü gözyaşım sakat yerde göktaşım Sıra dışı bi tragedy bu örtbas etti sırdaşım Sisli caddelerde pis bi madde kokusu benden Kalbinin kırılmasından agresif tavır neden
No1
Bıkmadı Dünya
Ben zoru seçtim Hepiniz kolayı Hepinize göre bu niye tam tersi ?? Ben anlatırım sen dinlemezsen kaybetmem Siz anladınız beni... Gökyüzü mavi mi ? Ben göremiyorum Tavsiye etmem beni delirtmeni Doktoru getirin Tamir ettirin Aklımı dengesiz Akli dengemi...
Çok kötüyüm naapabilirsin ?? Dinlermiş gibi yapabilirsin Gözyaşı dökmez tahrik edersin Okula gidersem takdir edersin Zengin olursam götümü yalarsın Ama para yok bana rezil mi dersin ? O gelince hep ayağa kalktınız Saygısızım beni S..ir edersin
Siz yoktunuz homi ben yalnızken Tozlu teybimin içinde varlar Gece vakti siyah yollara çıkarım Boynuma dolanan kolyem parlar Beni sadece Can bozak anlar Tam bu zamanlar boşver gitsin Avcılarda var üstü hazır ve Gürültü çıktımı seni avlarlar
Boşyere yaptığın Afra tafralar Ben kültürüm o Espri tribal Dinlediğim beat çalıntı aynen Aynı zamandaki vokal orijinal Streetmelodeez kalbini çarpar Fayda eder mi ki duygusuz olman Gün gelecek deme ... Kaybetmiştik No.1 Alayına bayrak sallar.
Gülmeyi tekrar öğretemezsin Darbeyi çok kez yiyen insana Ölmeyi ben bile becerememiştim Sen rahat ol onu kafana takma Sitemim sizlere değildi zaten Maskenin altındaki şeytana Artık bitsin derken başlar... Dönecek daha hiç bıkmadı dünya
Hecelere bölerim dertleri geceleri bulutları içimize çekeriz bazen FullTimeTragedy rap kamikazem Hayır dedi son nefesindeyken Hileli zarlar , İğneli laflar Mezar başındaki herkes ağlar Fesat beyinlere hükmedemezsin Onlar kralın tahtını sallar...
Kötü düşünmemiz gerekir bazen Bunu gerektirir S.kilen sistem Milletvekillerinin kıçını sildiği para için Ölenle doluysa çevren Politika yalasın mikrofonumu Yeraltı Bıçak girmedik yerinde de kalmaz Herhangi bir sebepten
Gülmeyi tekrar öğretemezsin Darbeyi çok kez yiyen insana Ölmeyi ben bile becerememiştim Sen rahat ol onu kafana takma Sitemim sizlere değildi zaten Maskenin altındaki şeytana Artık bitsin derken başlar... Dönecek daha hiç bıkmadı dünya
Kafan güzelse hayat güzeldir Sınav sözeldir benim için çocuk Duyarlı olmamı bekleme,isteme Herhangi birşey,Herhangi birşey Görünmez kaza gelir aniden Derken üstünü örtüverirler O seni silince kalbinden Senden ucuz Bi' sebepten Mutlu olmak istemem de bazen Rahatsız olurum ben herşeyden Ruhumdan damlar neferte çok fışkırınca ses kulağına çarpar Sigarayı sar bide UDD Kendine sayghısı yok şerefsizin İstersen Git İstersen kal S.kime takarsam Ben şerefsizim
No1
Full Time Tragedy
Çektiğim acılar sürekli beni tuttu bu teller dikenli Profilim klasik serseri Sevgi parayla ve nefes beleşti Gelemedim önümüzü dostlar kesti Şefinakşeridi önünden geçti Azrail beni tuttu ve çekti Arkama baktım vurdum tekmeyi
Ben mi yoruldum yoksa kalem mi ? Halime bak buna kader mi demeli ? Sıfatım mutluluktan emekli Gördüğümüz duydugumuzun tersi Yaşamayan eden mi var bak Fulltime tragedy isyan durunca baseline Uyutur uykuyu uykusuzlugum Çıglık atıcam ama yok ki boslugum Bos bi duvar var yüzüne sövdüğüm Geceler ahh çeker ölümü gördüğüm Kültablasında söndürdüğüm insanlar var Para için yaşar sana bu beat batar Sahtelik yatar altında her orjinalin Daha vakit erken Çık yada kapışalım Oyunun sonundaki No1 win
Üstüme gelme üstüm dolu Bu taraf rap yolu o taraf bok Bi taraf zengin bi taraf fakir Aslına bakarsan baska taraf yok Gerçek hayat ile filmi ayırt et Kafası yarldı mı ölen o Dünyadan kaçamazsın zenco Aynaya bak hadi suratına tükür
Güneşi söndürün öldü umutlar Bana mı seslenir geride kalanlar Çok mu sakinim bence delirdim Nefret içimdeki gizli bi canavar Ölümü öldürün yüzümü güldürün Sonunu gördüğüm bir rüya mı bu ?? Fulltime tragedy hayatım kahpe duyguların istilası bu
Son bi nefes çek No1 bastır Olmayan vasiyetnamemi yazdır Sevdiklerim hep yalan söyledi En kahrolasını o söyledi Geride kalanlar nereye bakar ? Ben uzaklardayım tuzaklardayım Sahnede biri var sahte bi drama kusura bakma ben burda oturamam
İçimden gelen ağlamak ancak Boğazıma tıkanan sözler baskın İstediğim yer hekimde yazdı Daha bana gel kem gözler baksın Günler hızlı bi tren misali Aklımın odaları doldu dumani Rap'e buladım bütün hatıraları Geçen günlerin hatri yalani
Neresini sevmeliyim bu hayatın Ücra bi köşede kamufule şahsım İlham perisine tecavüzüm bu Her dilekte 5 level atladım 2'ye ayrılır yollar sen Sapmasan bile sapmasan bile Gözleri kararttı bastı bu Gün batmadan daha batmadan daha
Sağımda düşman solumda düşman Doğumgünüm yine can daha pişman Alışamamamışsan boşver gitsin Dünyanın kuralını s.keyim Tüm bu yalanlar ikimiz için mi ? Nefes alıyorsam kendim için mi ? Hepsi seslenir Geceler hep zifir Önümü kes benim Sözümü kes benim Bıktım hayattan bıktım sizden Anlamsız bakan gözlerinizden Çözdüm sizi bu ..... mi bu Seni kim s.klesin bosvermişsen Umudumu sakladım beat klasörüne Escape tuşu yok Bu klavyede Herşey bitecek yakında yak bunu Fulltimetragedy No1 son kere
Güneşi söndürün öldü umutlar Bana mı seslenir geride kalanlar Çok mu sakinim bence delirdim Nefret içimdeki gizli bi canavar Ölümü öldürün yüzümü güldürün Sonunu gördüğüm bir rüya mı bu ?? Fulltime tragedy hayatım kahpe duyguların istilası bu
No1
Noname-II
Yüz doğruyu bir' yanlış götürür Kaybetmek yok kazanmak yok Haklı çıktınız boktan dünya Pislik yerdeki işsiz zengin Zarar mı ettim affederek seni Zafer uzak ama bi'gün benim Parasız kalırım herkes gider Ve yaşamak oyunsa nerde joyistik ?
Biz neler içtik hep ayık olduk Yanlışa giden en doğru bi yolduk No'lduu en son saçımızı yolduk Azrail Rap dinlemez olum
Boşveremezsin kafana takarsın Hep gülemezsin bi gün ağlarsın Boş ver kalsın sevgiyi saygıyı Dünya yerinde saymadı hiç
Düşmüş yüzümden hep bin parça Rap bir parça mutluluk bana Hız kelimesi bile bana göre bol -shit- Engel olamadı kuşku duymama Kalbini kaptır...Kalbini kırsın... Kalbimi kıramazsın bitch...sünger.. Geleceğe umutla baktım Aklım yerinde yok yine tanrım yardım
Uzakta kaldım soğuktu tavrım Boğuktu sesler ve neyimi özler Bu savaşa halim var çok Sabrım yokolsa hırsım çok
Altkat dumanlı gözler yorgun Dalgalı deniz ama düşman durgun Birisini buldum tam vuracakken "5 dakkan var çek git burdan"
Sonu yok dünya hep döner moruk Ciğerimi yaktı bak aldığım soluk Burası çok soğuk..Burası cehennem Olsa da mutlu olabilirim ben Yolda erkenden zorlaştı Değerim gözünde az paralaştı Kahkaha at biraz çeneni kapat p.ç Ağzını çok açtın asidin kaçtı
Bir yanlışlık var hayatta İnsanlar defolu bi mal gibi çıktı Defolun! Bıktım yüzünüzü görsün şeytan O benim beynimi okuyan Stüdyo zindan beynim duman Yolsuzluktan bozulmuş kimyan Rüya bitti lan! Sabah uyan! İnsan bedenine girmiş hayvan İkiyüz Milyona 12 saat iş Pc başında gözleriniz şiş Az para çok iş Bak bana kimmiş ? No1 Kimmiş ?
Bu çocuk gitmiş başka yerlere Sokağa baktım önü kirli pencere Çocukluk günleri pembe sadece Ardıma bakamadım yeni bi savaş var Beni çözemezsin boşuna uğraştın Başına belayı alma! Bulaştın... İçimize attık...yanınıza kaldı Amacım vardı ama bu darağacı eski
Kırıldı testi Rap yolunda ama Rap yapınca bana para vermiyolar Arabana bin basslar titretsin saçını Ama bak sana gelmiyolar
Buda ne demek ha ? Dünya bu kadar basitmiymiş ha S.kmişim hepsini kendine kalıyor insan Anlarsın sen yaşasan Kim İst'ten kim ? Besten siktir.. Vay sokak gibi eften püften Hiçte gerek yok altıma yatmana Diss atacaksan Silahla at!
No1
Yağmur
Geçmişe baktığım pencereden,ben kendimi göremedim neden bilen yok? Eden bulan var çekip giden çok çekip ölen çok mühim değilki Aşk beynimi kemirebildi yendi beni sanrılarım aktı meleğim geldi Tanrım bana emri verdi rap yap! Sanırım sanmaya vaktim yoktu. Bu bulmaca zordu parçalar eksik aynaya bakamadan silüetim eskidi Geçmişin izleri yaradan ibaret merhamet senin karizmanı çizdi. Karanlık bir yerde kararsa gözler ne farkeder yer bilinmeyen yer Nefesi alırım veririm aynı yaşamak bunun adı değerine farkı basamak Seni gören biri için mühim değilsin düşmanın kim buna emin değildin Karar verirdim yanlış olurdu kelimeler boğazıma tıkanmış olsun Biri yüzüme vursun masum olduğumu dedikçe oturdu s.çtı koltuğuma Sigaramanın dumanına ekledim yenisini kulağnı tıka kalbini duy sesimi!
Geleceğe baktığım pencere kırıldı elime battı bütün cam parçaları Kan damlası bak yayıldı burası 2 sokak arası yada bi savaş alanı Ötanazi talebime f.ck dedi doktor bahaneler beni kurtaramazmıs Tanrım yerinde yok yine aklım boşver bunu hiç olmamış gibi Güneşi olmayan yerdeyim hep karanlık hakim bu şehir cani İnsanlar gibi fani bu şarkımı dahil ettim ama komadaki halim. İçime sıkışan her cümlenin cıkışı pek öfkeli rap'e bula her yeri No1 Kulağına ağır gelen küpe gibi No1 Piramiti patlatan dinamit No1! Düşmanlarım beni güçlü yaptı kaybetmek daha hırslı yaptı beni! Hiç mi yaptı seni para yada dost mi hiç mi yaptı zaman hep yaptı bunu! S.kmişim okulunu Rapçinin yorumunu parasını pulunu ve aradaki uçurumu. N O 1 vede cevabıma s.ktir diye başlayan söz sana ait!
Yağmur ısladı düşlerimi vede harman kalan bu hislerimi Suretim bölgede saklı bi suçtur dertlerim bitmiş heveslerini Dediklerim komadaki ritimlerin ilacı ben kaçan av azrail hep avcı Şeytan ısrarcı melekse sakin herkes bilir homie herkes hain Unutur hep insan geleceği umudunu kurutur kaçan kurtulur sanma Çığlık atınca siren çalınca Tüylerin vakit bulamaz diken olmaya!!! No1
No.1 – Para Dolu Çanta!
Tebeşiri sigarayla değişirim Sevmediğin benim işim nigga bu bir belirsiz kişilik Binalar parmaklık, zenciler pasaklı İnsan tehlike anında ölmeye duyarlı! Senin için imkansız olan benim hedeflerim! Senin elinde tüfek var; ben hedefim! Sana kalsın bütün para ama çok aç karnım Karşıdan gelen hasım.. ıslığı çaldım! Bir mikrofon, bir pc birde kulaklıksa 8. katta bu en alt katta ufaklık! Geride kalma koş, sesime doğru koş Borç para eder ama gaza basan hoş bak! Kör testere sol elimde tuttuğum, bagajdakinin kafasına sıktığım Nankör! Hepinize taktığım nick-name! Mc elinde tuttuğun mic, değil s.k değil!
Seçtiğim yol zor geçtiklerim kadar! İçtiğim buzlu viski çenemi kilitledi Rüyalarım bu dünyadan uzaklaştıkça K.çınızı kurtarır para dolu çanta!
Duvarlardan rap damlar, bu bardakta saf kan var! Boş anılar, bünyen kaldırmaz kusarsın! Ünlem koyarsan susarsın! Saltak caddesinde olay var, önlem alınsın! Selam yazmak menfaat, göz kırpmak tribal! Hayatınız msn’den ibaret bu fecaat! Kendine ateş etmek, benimle kapışmak telaşa kapılmak Bu saltak yalacıyım ahbap! Foruma bir yorum yap, altına peace çak! Ben 20. lvl’deki kadını seçen jack! Bana Billy’i vurdurur içimdeki Tupac! Kırk dakika gerilim, oldu eğitim öğretim! Sen insanlık öğren moruk! Ben rapi öğretirim! Bana para ver, bana söz ver, bana göt ver, bana şatgan, ona biraz ot ver! Para dolu çanta.. hızlı koşmalısın! Belki yolun sonu bu! Seni kim kurtarsın? Boş ver gitsin onlar, yalancının Allah’ı Evercleen gülerken, Odessa yalvarır!
Seçtiğim yol zor geçtiklerim kadar İçtiğim buzlu viski çenemi kilitledi Rüyalarım bu dünyadan uzaklaştıkça K.çınızı kurtarır para dolu çanta!
|