srab
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
PasPaL *
Durumum:
|
 |
« : Kasım 08, 2008, 11:02:56 ÖÖ » |
|
Ses Yoksa Gider
Ölmek istiyorum, çekilmek istiyorum Hepinize pes diyip sarhoş olmak istiyorum. Geri dön istiyorum, Or..u demiyorum Tutarsız evet benim, tutar mı bilmiyorum Her yer karanlıktır, eminim akabali Her kes neden deli? Üstüme yürü benim Orta parmak arkasında kalan bu güneş senin Geri de mektubum yok, si..ir edin beni! İçimden gelenlerin sansürlenmiş hali Dansöz dünya yani; parayı saçtıkça döner! Eğer beni seversen senden nefret ederim Ölüm bile bahane değil kalbimdeki ışık söner Hayatımda ilk kez dilek tutmak istedim İhtiyacım yok, s..ik dostluğunuz kalsın Gidenler gidince kalanlar tapsın Cinnet vakti geceleri uzun.. Ben görüyorum hain gruba gelebilen ağza sakız Ama farkını s..im hayır varmadım, Fail yanmadım, küllerimde kaldı gözün, soğuk bir gecede tattım Popçu kadar s..miş, derhal terk etmemi istediğin okulda değilim Ben bu yolda eğilirsem bile sen düşersin!
20 milyon değerli benden aslında Aşkı muhafaza ettim s..min altında Kafamı koyduğumda yastıklar çeker içine Yaşadığım kabuslar gördüğümden beter! İşimi yapmazsam peşimi bırakabilir Leşimi görenin yüzündeki boşluk! Yaşadığımı öğrenirse öfkeyle dolabilir Kendimde olmamın nedeni sarhoşluk!
Nefesini tut ses yoksa gider Yaşadığım kabuslar gördüğümden beter Onlar daha yaşanmadan al canımı yeter Or..lar için değil kalbimdeki otel!
No1
No.1 – Abcd
İstediğini söyle Sonucunu düşünme Anormal ve sıradan paronayak düşünce Kolpa kalpler içinde barınmak iste Raydan çıkan herkes eğilim içinde Peki her şey karşılıklı, bu çekler karşılıksız çıktı Napalım devam eden sağ kalan Arkasından ağlanır ve gülersin yüzüne Tersini iddia eden paronayak düşünce
Bilmediğini bilirim doğrularım benim Hançer yada boğazımda niye senin elin Bakın görün gelin hadi; sevmezler beni Bana karşı hislerin s..imde değil Adımlarımı atarken bakmıyorum önüme Meydan oku ölüme, kılıcını sok içine Kötü duygular enjekte ettiniz içime Yalan olur geldiğin yer, düşersen derine
A şıkkını görüp geçiceksin B bakıpta şüpheleneceksin C kalemle kavgaya sebep D bence hepside yanlış
Kaçmak yok saldırmak var Gerçek yok kandırmak var Hisler çok kolpa bebek lan Boş ver sen no1’e ver can Kesin olan bir şey var öleceğim dışında Hiçbir şey kesin değil döneceğim dışında Sigaradan zehirlenen bu can ölüp-dirilen Tutmayan fren şef fenerine seslen! Ne bir ses var, ne de bir ışık Geleceğin adı bu kafamız karışık Ve karışık her şey pamuk ipliğine bağlı ve kopabilitesi çok şanslı Yönetmelikler kepaze bu çok doğru Bıktım ve sıkıldım bunalıma giricem İstemeyerek geldiğim bu dünyadan, istemeyerek gidicem! İsteyerek hepinizi si..cem!
Gözlerinde başı ellerinde sonu Yağsa da yoksun boşa yağmurlar İnan aksa kanım ölmeyebilirm Boşa nefes alışıma yükleme anlam!
No.1 - Beni Hasta Yap
Benim adım no.1 yüzüme bak! Beni hasta yap! Beni hasta yap! Hadi kadın, kalk bana pasta yap! İçimdeki kapı bozuk evdekini yüzüme çarp!
Benim adım no.1 işe bakın! Köşe başı takım, dağılacak fişe takın! Canınızı kanıma buladım, si..k adınızı Lirik hızı eşittir içimdeki hız Tırsın havalara çıkar o gö..n, beyin alçakta! Beni kopardı gülmekten şopar! Tribali bol minumumu olay kopar
No.1 yer hepinizi mikrofon çatal Hard core melanko anti-peace teknik! Elektrik akımı bu Altkat’tan kaçak Disslerim titretir dizleri hit ‘em up Etkisi değil bu 810 level up
Son olarak benim sonum yok demek istiyorum Sendeki biliyorsun, bendekini biliyorsun İçimdeki fırtınalara hafif serinlik Bu trackteki derinlik Eksi sıfır p..ç!
Benim adım no.1 yüzüme bak! Beni hasta yap! Beni hasta yap! Hadi kadın, kalk bana pasta yap! İçimdeki kapı bozuk evdekini yüzüme çarp!
Bana sakin ol demeyin taksi bol kaçana Aksi yok bu işin başına “hay” eksik Eski dedim p.ç eski beyin eksik Ödemesi arkadan kart gö.e taksit Tartışma konusu bayat espri değil
Parmakları kesik bi’ piyanist Canına etti “tak” Vitesi kıçına tak Or..u yüzüme bak Sözünü tut ve de sikimi sar!
“No respect F.ck peace!” toplumsal mesajım Yüzlerce fanın mı var? Yok canım.. Ot içip kendini sokaktan sanın.. Yazdığım satırların anlamı çok açık Ve hayatta her şey küçük bi’ fiyatta Vitrinde bakanlar sikilir ayakta! Sırada bu uyukla bu uyakla derdim Biri no.1 diyince Can aklına gelsin
Makyaj
Gözünüzü boyamışlar hepsi makyaj Gençlerin hali bu iç dumanlar Yakışanı sana sorar kendi bilemez Arkasının arkasındayım kendi gelemez Rest in peace prof! Üfle boruları! Kanka zehri bastı damarına Sevdiğinin silueti var göz pınarıma yansır Rest in peace söndü lamba! Erken yaşta ve çok zamansız Ölüm gibi kanlı her satır bu Kaçıncı dünya savaşı bilemedim Kötü haber bülteninde karşınızda hadi! Gece gündüz iç senin koymazlar haberini Amerikan özentisi sen ve ben ve biz Mother f.ck yerine olmuyor dimi p.ç Beyaz bi sayfa mutluluk adına! Vede barış için ah izin yok Politika sizin içinizi kirletin Kim kepaze? Yetiştirilen onca canlı cenaze.. Size var müsaade, hadi s.ktir olun Savaşa girdim alo, koptu kolum Yandı solum, gözüm korkuyu gördü Elimde alkol.. yalancı güneşle gecenin bitimi Soyunmak sanat, hiphop ölüm ritimleri Street meloodez intihar çeşidi Kahrolası bakış açım quantum fiziği Yaptığım bütün trackler Tupac anısına!
Ülken için savaş, beton için savaş Ölmek için savaş, gülmek için yalan Doğru için savaş, daha fazla uyumak ve para için savaş Yara için bandaj, benim içim siyah! Beyaz için savaş! Benim babam senin bütün ailen ayyaş! Ceset için bagaj, yaşam için savaş Düşmek için güven, kalkmak için yavaş!
No.1 – Silah & SuperStar
Artık ölüsün Hesap günü bu sen bizden nefret et! Yer altından parlar yıldızlar Yaşamım sana ters Silah ve süperstar!
Duygularımı bölmek için kafama ateş et Zenciyle dans et seni sağ koymasa bile Koma sonun en azından infaz Bende Narkoz senin assın işe yaramaz! Kapım açılırsa ani, yaptığımın bedeli! Para dolu çanta elinde yani? Eski günler güzeldi, kafamız hep güzeldi Mili metrik bir hata sonucu hayattayım! Görmek için bakmak şart dediler e velet Ölmek için yaşamak mı? Derinde para saklı! Tuzaklı her basamak, çakallık basmamak mı? Beni anasını s.ktiğim bu sistem hasta yaptı Bildiğini sandığın, işten haberin yok senin Milletin götünü yala, utanma arsız! Run götünü s.ktiğim yan koşa koşa 258 bela gelecek başınıza Beni anlamanı beklemedim canın cehenneme Bütün kızlar k.ltaktır bu bir genelleme İstekler bitmez!O diss bekler atmam Polis bakar yandan ben yaklaşırken arkandan
Artık ölüsün Hesap günü sen bizden nefret et! Yer altından parlar yıldızlar Yaşamım sana ters Silah ve süperstar!
No.1 – Oyunun Parçası
İnsanlar b.ktan bir oyunun parçası Neden düşmanlar insanlardan geriye kalanları temsilen Karşımda bekleyenler aslında Yoklar yok olduğu kadar, acılar gerçek Pis suların aşağı indiği merdivenden çıktım Yeryüzüne acıma duygusu “kırıntı” kırıldım Senin kadar bende kaleme rape sarıldım Onları saymıyorum zaten onlara daha çok darıldım Kaldırımlar alçak, sevgimi eliyle itti kaltak! “ben bir fahiş.yim!” Tamam da hiç mi gururun yok? Alçakların dünyasında diz çöken bir gökdelen Para k.hpelere namus getirdi, ben istemem! Fay hattı kırık yollar, benim yürüdüğüm Hislerimi çürüttüğüm gözlerimde kan gözüm! Kendimden başkasını görmez istemez sözüm Çözümü çözülemez bir hale getirdi yani!
Hayallerim ters çevirdi, hayatım maske taktım Vaz geç artık zaman, böylesine daraldın Öğrenmem gereken şeyler var, hem de zorla! Hayat sana öğretir kim olursa ol lan! Soğuk bir kış gününde amaçsız yürüyorum.. Düşünüyorum, güzel günler neden hep geçmişte?! Unutulur zaman durur, bu kafana dank edince İçinden geçmişse, cinnetler sessizce! Sadece bakarsın, ileri koca bir boşluk! Karanlıkta koştuk! Yıllar yaptı kustuk! Gel insafını s.k.yim, rol icabı dostluk Kendimde olmamın nedeni sarhoşluk! Beni sevme lan yeter, s..tir git uzak dur Paranoyak bir can tuzak kurarsa kendine Yakalanırsam yani ben hep kendi kendime Ayık ol diyenler hiç, bakmadı kendine!
Street Melodeez - Fırtına Öncesi Gürültü - Yalanda Olsa
Çığlık atan biri var bu senaryoda Sırtı bıçak dolu demediniz hayrola Kin vurdukça bu kalbim atar ama içimde bitmiş öyküler var daha Para dolu çantayı kap-kaç, umuduma ver-kaç Beni rast gele gezen kurşun vursun Sırtımı duvara yasladım dumanımı ekledim Yenisini içine mi çekeyim, dışıma mı vurayım İçimden geçeni, kaderime ateş eden asker gibiyim. Fotoğraflara göz yaşı damlar, gözlerimin içi güler kalp ağlar Elimde kanlar, bacağıma damlar Ceketini yağmura asanlar ıslak Kalmadı fırsat yolları tıkadılar Action mühendisi ruhlar burada Kurtlar kuşlara yem olur beklide.. İnsanlar bütün hayvanlara.. Yaşamak eşittir açık poker moruk Kaçık döker hani, kıçın söner ışık Kulaklarım alışık, dizelere boş ver Ve gelene elini verme, kolunu keser Akıl onda moruk, akıl verme bana Akıl yoksa sana akıl veremem homie Bir cümle kur hadi hayata dair! Kalem tüfek ol, ateşle şair! Nöbette No.1 saat 3.30 Şizofren eri gibi bakma lan bana Kaçıncı gün bu uyumadığım seni duyamadığım.. Üzgünüm gene..
Saptıramazsın beni yoldan Kaldıramazsın ikimizi koldan Hak bizim olsun yalan masallar Yalan da olsa bizim masallar Ben uyumazsam yaşar masallar Gözümü yumarsam kopan şeritler Sözünü unutma vurur derinden Street Melodeez kopar yerinden İçimizi bilsen yaşamazsın Yaşamayı bilsen kötü bahtın.. Hayatsa ölmüş sona atmış Yere akmış teri dönemezmiş geri Hoşça kal seni boş ve kan ve de hoşça kal, üzeri boş kokan Yaşamalı insan damarına ver kan, olur muyum lan söylesene lan?
Sakinim tamam dokunma sakin, lakin kelamlar etmeli saatim Surda sükunet mermiler hakim kurda çakalla birleşir halim Olmadı zalim, vuramadı hain Susmadı izah konuştu lakin Susturamazsan öldür bedenimi Öldüremezsen sustur narin Sakinim tamam dokunma sakin, noldu ki kızdın? İçinde fırtına.. yok bir şey oğlum kendime kızdım
Derdini dök be dinlerim izah, diyenim olmadı Yıllar solgun, arayan olmadı aylara borcum Bensiz gitmeli yolunda yolcu Unuttum artık kim neyi sordu?
No.1 ft Mesth – Yolun Sonu
No.1 Verse
Aydınlıklar zindan, yürüdüğüm bu kentte Soluduğum nefesse oksijen artı hip-hop Sabaha karşı zaman hayallerime karşı çıktı Yalanlarınız gerçeklerime destek çıktı, bıktım! Yol uzun vakit kısaydı, koşmak zorundaydım Bak durmak zorundasın eğer gücün kalmamışsa Pembe rengin üstüne karanlıklar sıçradı Bedenim yerde yattı, ruhum içinden zıpladı Kahrolan mı var yanımda görüş alanım dumanlı Tadına baktı pis aşkın gözleri yüzünden kaçtı Özünüz laçkalaştı, konuşuyorum duvara.. Noel babanın 20 hediye borcu var bana Karanlık odama misafir, alkolik bi şair! Elim yazar, yarına dair sayfa bomboş! Günler aldı dertlerimi, çözüm çözemedi Aynalar yalandı be zenci, yüzünü göremedim!
Nakarat 2x Hava buz gibi, ışık yok yolun sonu yakın! Yarın yok gibi, dönüp geçmişe bir bakın Hayat b.k gibi sönük ışıkları yakın Hadi vur dibe Karanlık dört satır
İlerlemek zorundayım rüzgar tersine doğru Yürüdüğüm bu yolda neydi Yalan hangi şıkta doğru? Saplantılar bıçak misali göğüs delen Herkes çok bilen ama kimdi yaşamı çözebilen Aslında ben her şeyi eş değer biçtim ölüme Bir çınar gölgesinde seyrederken hayatı Kaybedilmiş kişiliğin ne olur ki şartı? Yarına tebessüm ettiğimde sende yok bi kanıtın Şimdi bir resim çiz Rengi siyah-beyaz olmasın istesem bile dışarısı çok ayaz Yalnız kaldığında itici gelen her şey için Gönlünden kopanları, parçalanmış kağıda yaz! Titrek ellerinden dökülsün kelimeler Okuyanımız olmazsa kimin için bu emekler Herkes bilir zaten silip atmanın tadını Ama yazın kalsın isterim ben a.. kodumun hayatı!
Nakarat 2x Hava buz gibi, ışık yok yolun sonu yakın! Yarın yok gibi, dönüp geçmişe bir bakın Hayat b.k gibi sönük ışıkları yakın Hadi vur dibe Karanlık dört satır
Bırak Ölsün - 2007
Bırak ölsün gözlerim kapanamıyor! Yalan olsun hepinizin anlamı yok. Ağır ağır acı çek yada bir son Yüzünü çevir gerçeği gör ve defol Asık yüzümden anlarsın olan biten s..ik Evet yazar çizer söylersin içinden atamazsın Adını merak etmiyorum bunun tadı kötü Korkum mu daha güçlü sence sevgi mi? Dedikodunu yapar herkes çok güvendiğin Elini kolunu salla çıktığın yer pek tekin değil Önüme geleni öldürecek psikoloji içindeyim!
Yollarda tuzak var bu raund da ölüm var Yerden kaldırırlar, aniden saldırırlar İş işten geçtiğinde bu yüzden geri döndüm polisler eşliğinde! Sevdiğim insandan ayrıldımi evimi terk ettim, benim yok örneğim! Bunca şeye rağmen, olmamam gereken yerdeyim Ben hala seviyorum, ağlamayın sevmeyin!
Bırak ölsün gözlerim kapanamıyor! Yalan olsun hepinizin anlamı yokç Ağır ağır acı çek yada bir son Yüzünü çevir gerçeği gör ve defol!
Koştururken yalanda olsa umut vardı belki Gözlerimden yaş değil de nefret aktı sanki Sözlerimle kağıda can çekişirince, sözde İyiyi oynadım, kötüyü sakladım içinde! Kalbimi sorana cevabım her zaman normal Kahpeliğin sınırı var sananlar aptal! Gözlerimde yaşama dair belirti yok lan! Sustuğum için, konuşmanız kolpa! Zamanımı çalan bir suçlu, sen hiç gitme anne Dilimi kilitleyen bir madde Gözlerim yaş içinde, hayatım para içinde Emekler kimin içinse? Dönekler aynı kişidir intihar eşliğinde Kim benimle her zaman? Cümlelerim neye yarar, hesap günü bugün ölüm Ama kanki, bu dünyada acı çektim. Cehennemde güler miyim?
|