GeNeRaL52
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
!!!...!!!LiRiKaL GeNeRaL!!!...!!!
Durumum:
|
 |
« : Haziran 09, 2009, 05:38:06 ÖS » |
|
NAKARAT Bu duvar malikaneler ve gecekondularla köprü kurar Bu duvar kırılan herbir kalp için acı yerine bir tuğla koyar Bu duvar zengine kalkan olur,yoksul olanları derde sokar Bu duvar yıkılır yıkılmasına ama altında bircok canı da yakar!
bu duvar bir ölüm ve çöken bir yaşam bu savaş ve hüzünle gülen perişan bi kader bu duvarda döner sonu şans o kadar yolu var ve biter solamaz bu gül bir bahar ve sen söner,soluk al bana güz sana kar, bu dünya sonu var yolum az , başı dar bir sokakları var ki sen hiç sorma,paranla geride kal!
kundaktaydım,emekledim,yürüdüm ve şimdiyse koşuyorum hala duvar engel kondu ,ben aştım azaldı bu yol dediler yine her yer dar her yerde bir gecekondu ve her köşebaşında bir dert varsa ,bu yola çok var aman dikkat, onlar istediler ve biz oynadık,etmedi kar
isyan neden? bu duvar dinler ancak konuşmaz bigün paran biter ve dert kalır sesin duyulmaz bir tuğla koymamışsan duvara,hiç yıkanda olmaz ve istenilenle bu yaşanan arasında bazen fark bulunmaz
yok etmek kolay,üretmek zor yıkılmış duvar,açılmaz yol parası olan adama gelmez rol Ve de bu duvarı yıkana kar etmez şov ve bak ister fakir,ister yoksul sen istersen en zengini ol yine farketmez çünkü sizde para ve de bizim içimizdeyse umut bol!!!
NAKARAT Bu duvar malikaneler ve gecekondularla köprü kurar Bu duvar kırılan herbir kalp için acı yerine bir tuğla koyar Bu duvar zengine kalkan olur,yoksul olanları derde sokar Bu duvar yıkılır yıkılmasına ama altında bircok canı da yakar!
|