GeNeRaL52
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
!!!...!!!LiRiKaL GeNeRaL!!!...!!!
Durumum:
|
 |
« : Haziran 09, 2009, 05:40:15 ÖS » |
|
nakaratX2
Bu yollar hep kapalı,sonunda kar var Bakmısım yıkılmıs önümde kocaman dağlar bağlar elini yüzüne,koyup ağlar giden gider,bizimdir kalan sağlar
Verse1
Kar ve cennet bahçesinde geç biterdi laleler biz baktık çok zaman geçmiş,akmıştı tüm şelaleler yok ol demekse boş,ben koştukca sönmüş meşaleler gün aynı gün bi farkı yok,coktan silindi çareler
biz yinede korkmadık,tam oldu derken coştu kaygılar bi baktım istanbul kadar büyükmüş bende korkular sen boşver umuda koş demek kolay,yıkılmıs duygular beton kesmiş bi kalp ve çift gözden selam ve saygılar
kör aksamın ben en derinlerinde saklı karboran birtek bu bos duvarlar var benımle karsız dost olan sorarsalar yokum ben kendi kalabalıgımda kaybolan parıltısız bir yıldızım su an göklerde aglayan
bugün bu nefes alan beden birgün donarsa şayet istemez ne dost ne davet,etmeden gelir felaket bu göz acık gider,vefada beklemez cefa da istemem sen bana uzak dur bense baska ihsan eylemem
bir haykırsam daglar donar,bir aglasam deniz tasar bir korku var ki bende görseniz aklınız cok şaşar siz beni flex bilin,aslen onlardan cokca farkım var bu denli karalamak sizin olsun,banaysa korkular
bu dinlenen tüm sarkılarda sen varsın,sözlerde ben gözler dumandan kaybolmus,bir yagmur olup akar bazen tam bitti derken yeniden başlayıp devam eder bu serüven aynı yerden başa döner hayat durmaz kaçar tren
nakaratX2
Bu yollar hep kapalı,sonunda kar var Bakmısım yıkılmıs önümde kocaman dağlar bağlar elini yüzüne,koyup ağlar giden gider,bizimdir kalan sağlar
Verse 2
Tersinden akmıs nehir,bosver dönmüş tüm yolcular beklersen elbet gün gelir ve günes acar tüm korkular bigünde kazanılır zafer ve bigünde bitir o dostluklar siz hırsızlar cok caldınız yeter acılsın prangalar
biz cennet denen o bahcenın resimleriyle konusuruz bu dunya bizim için varsa biz neden ahiretle avunuruz siz kusura bakmayın beyler,bu kez biraz cok oldunuz ve benim bu adımı karalamakla siz bir ömrü yordunuz
koş geri dön sen hoş olmazsa boş kal toysun biçare kalınca bana yalvar bir dakka beklesin tüm dostlar cunku burda arama var cıksınlar yoldan cok gec olmadan cekılsın kolpalar
palyacolarda aglar derken ben,hesapta yoktunuz siz birden cıktınız kocum dınlenmemekti korkunuz ben önceden de vardım ancak sımdı duymus oldunuz ve ne gariptir ki internette haber olup siz costunuz
boslukta kaybolmus yıllar,kosmakla bitmez her zaman cok doymak ac yatmaktan daha kolaymıs,yoktu anlatan cocukken cok korkardım şimdi büyüdüm yok bir kâr fakat gecmıs kapanmaz korkular silindi kaygılar yer aldı
cok zaman boy göstermekle baslar arzular yenık duser beden ve parada yoksa baslar kavgalar sen vurmazsan onlar vurur düşersin bu yere cogu zaman düşünce anlarsın ki,onlar üstte sen altta kaybolan
nakaratX2
|