|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Temmuz 14, 2009, 11:59:38 ÖÖ » |
|
BANA SÖYLE
kimse anlamadı moruk herkes çıkarcı,herkes sırtımızdan bişeyler kazandı yine yalan olan bendim ve gençliğim,sıfırdan başladım geri geleceğim içinizde var moruk içimizde var olan,dostları gördüm yanımda olmayan zor bi zamandı halkımsa yalancı,bak yara aldı nerde intikamı itirafı var moruk iftirası olmayan,bi adam var moruk ite madara olan kendi semtim ve kendi sokağımda,kavga var dostlar hep arkamda arkamdasınız ama sebep korunma,nasıl olsa var biri kavga ortasında dediğim gibi artık rest koydum,sandığım kişi değilsin be dostum meğerse yılları boşa geçirmişiz,hani kimse bize atar yapamaz derdiniz bari şimdi bir kere adam ol ahalim,bildiğin değilim çok değiştim şimdi siz ayrı ben ayrı bi rotada,yanıma aldığım adamsa baretta ben karakolda adamımsa yanımda,ihtiyacı bekler zor zamanda herşeyin doğrusunu bilemem tabi ama,bu benim doğrum itirazlar hep bana bide var bi oğlum marka adında,doğduğum sokaksa artık uzak bana
bana söyle ismini söyle bana söyle kimliğini söyle bana söyle sen kim oluyorsun bana öyle bakma ne olursun
ne dememi beklediniz aferimmi,dediğimi yedirdiniz affediymmi kralıda gelse kurala uyacaktı,bizdeki krallık tarihe karıştı tek yumrukduk artık değiliz,hep kurtulduk artık biteriz bir umuttuk şimdi tükendik,bağır be ahalim biz yenildik bizi bitiren yine bizdik esasen,en piskopatına kulak yedirenken geleceğe bakardık mazide katliam,bi çocuk var moruk içimde ağlayan sevgililer gider gelir yenilenir,dostluklar biter ruh tepelenir geçmiş beynini yüreğini ısırır,her sessizlik hatırlatır
bana söyle ismini söyle bana söyle kimliğini söyle bana söyle sen kim oluyorsun bana öyle bakma ne olursun
Lyrics : RapBey Beat : Tedbir
|